Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 7 ΄΄κακές΄΄ της ελληνικής τηλεόρασης που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!

7 ΄΄κακές΄΄ της ελληνικής τηλεόρασης που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!

collage

7 γυναικείοι ρόλοι που αγαπήσαμε μέσα από τους ”κακούς”  χαρακτήρες που υποδύθηκαν!

Γυναίκες ταλαντούχες, η καθεμία διαφορετική στο είδος της και συνάμα ιδιαίτερη στον ρόλο της.

Με μία σπουδαία πορεία και πολλούς διαφορετικούς ρόλους σε θέατρο και τηλεόραση, κατάφεραν να ξεχωρίσουν μέσα από έναν συγκεκριμένο ρόλο και το κοινό να τις αγαπήσει ως ”κακές”.

Ποια η δική σας αγαπημένη;

 

Νεφέλη Ορφανού – ”Αμαλία” – ΡΕΤΙΡΕ (MEGA)

129657

Η …ξινή της σειράς και αδερφή του Χρήστου του φαρμακοποιού. Με την υστερική της φωνή (όπως πρόσταζε ο ρόλος), το κλάμα της κάθε 5 λεπτά και τις πανούργες ιδέες της, αγαπήθηκα πολύ και σίγουρα είναι ένας ρόλος που την ”κυνηγάει” ως και σήμερα.

 

Καίτη Κωνσταντίνου – ”Σωσώ”- ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ (ANT1)

swsw

Δεν είναι ακριβώς ρόλος. Είναι ιδέα. Είναι τρόπος ζωής. Η Καίτη Κωνσταντίνου αγαπήθηκε τόσο πολύ μέσα από αυτό τον ρόλο, που ούτε η ίδια δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει την δυναμική του τηλεοπτικού αυτού χαρακτήρα. Δολοπλόκα, με πηγαία κακία, Η Σωσώ Παπαδήμα μπήκε στα σπίτια μας και μετά από χρόνια και στις καρδιές μας. Αξέχαστη!

 

Παναγιώτα Βλαντή – ”Σιλβή” – ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ (MEGA)

58b20c8862c0a

Με την σαγηνευτική και ύπουλη, ενίοτε, ματιά της ήθελε πάντα να έχει το πάνω χέρι και να ηγείται των πάντων. Η Παναγιώτα Βλαντή, σε έναν από τους καλύτερους και πιο αξέχαστους ρόλους στην τηλεοπτική της πορεία.

 

Μαρία Φωκά- ”Όλγα Μαρκάτου” – NΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ (MEGA)

736026

Τι να πρωτοπείς για τον ρόλο αυτό. Γι’αυτή την αξέχαστη ηθοποιό. Κάθε σκηνή της θρυλικής σκηνής και μία ατάκα. Μία γιαγιά διαφορετική από τις άλλες με εκρηκτικό  ταπεραμέντο και λόγο ”ξυράφι”. Αγαπητή και στη νέα γενιά μέσα από τις επαναλήψεις της ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ ως και σήμερα.

Δάφνη Λαμπρόγιαννη – ”Ανέτα” – Είσαι το Ταίρι μου (MEGA)

99339bf79347343e7e6e41e1e7fc7347

Ηθοποιός ταλαντούχα και με σπουδαίες επιτυχίες σε τηλεόραση και θέατρο, μέχρι και σήμερα. Ποιος θα ξεχάσει όμως τις έξυπνες και γεμάτες ειρωνεία ατάκες της, το ”αγγλοσαξονικό” της χιούμορ, την αυστηρή ματιά της. Μία σπουδαία τηλεοπτική ερμηνεία που δεν γίνεται να ξεχάσουμε ποτέ.

Μίρκα Παπακωνσταντίνου – ”Ρωξάνη Ντάνου-Κουλουμπή”- ΟΙ ΣΤΑΒΛΟΙ ΤΗΣ ΕΡΙΕΤΤΑΣ ΖΑΪΜΗ (ΑΝΤ1)

hqdefault

Η διευθύντρια των Στάβλων που, κατάκλεψε τις φυλακές, έβριζε συνεχώς τη γραμματέα με ευφάνταστες ατάκες και έψαχνε μονίμως να βρει τρόπο να ξεφορτωθεί τον Παυλάτο. Είχε τελικά το τέλος που της άξιζε….

 

Ελένη Κρίτα – Μαριλένα Δορκοφίκη- Στο Παρά Πέντε (MEGA)

hqdefault (1)

Η Μαριλένα ήταν η πλούσια συμπεθέρα της Ζουμπουλίας απο το “Παρα Πέντε”. Οι διάλογοι μ με τη συμπεθέρα της και οι ατάκες πρόσφεραν απίστευτο γέλιο στο κοινό. Βέβαια στο τέλος της σειράς συμφιλιώθηκαν, αλλά για εμάς θα είναι πάντα ο….Δράκουλας!

 

Μπορεί να ήταν ”κακές” και δολοπλάκες, αλλά όλες μας άφησαν να δούμε και την καλή τους πλευρά μέσα από τις σειρές που πρωταγωνίστησαν. Εμείς όμως θα τις θυμόμαστε για την ”κακία” τους!

 

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
και να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμη:

5+1 σειρές που πρέπει να δεις το φετινό καλοκαίρι!

 

 

 

 

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΜε ένα μεγάλο party κλείνει τη φετινή του σεζόν ο πολυχώρος Vault
Επόμενο άρθροHereditary / Η Διαδοχή – Κριτική Ταινίας