Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΖΩΑ Καφετέρια αρνήθηκε να δώσει νερό σε σκύλο-οδηγό

Καφετέρια αρνήθηκε να δώσει νερό σε σκύλο-οδηγό

dog4theblind

Ενοχλημένος ο τυφλός, εξοργισμένος ο κόσμος

Καφετέρια της γνωστής βρετανικής αλυσίδα Caffe Nero βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα όταν έδιωξε κακήν-κακώς έναν τυφλό που ζήτησε λίγο νερό για τον σκύλο-οδηγό του.

Ο εκπαιδευμένος σκύλος Sydney του 40χρονου Oliver Gibbons δίψασε και ο τυφλός που συνόδευε σταμάτησε στην καφετέρια του Ντέβον ζητώντας λίγο νεράκι, κάτι που του αρνήθηκαν αγενώς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Devon Live», η αλυσίδα ερευνά το περιστατικό, καθώς παραήταν κακή η δημοσιότητα. Και σε ανακοινωθέν τους λένε μάλιστα χαρακτηριστικά πως η πολιτική τους δεν αρνείται ένα μπολάκι με νερό στα τετράποδα, πόσο μάλλον σε σκύλους-οδηγούς τυφλών.

Η φίλη του Gibbons, Helen Fox, μιλώντας στην «Exmouth Journal» είπε: «Τους είπα ‘‘είναι σκύλος-οδηγός’’, εκείνοι είπαν όμως ‘‘όχι’’ και μας έδιωξαν. Είχε πραγματική ζέστη», σημείωσε με νόημα, «ο Ollie τους ρωτούσε γιατί συμπεριφέρονται έτσι».

Εκπρόσωπος του Caffe Nero δήλωσε μετά το περιστατικό: «Είναι σε γνώση μας το περιστατικό και είμαστε στη διαδικασία της έρευνας για το τι ακριβώς συνέβη. Είμαστε απολύτως εναρμονισμένοι με τη νομοθεσία της πρόσβασης των σκύλων-οδηγών σε όλα τα καταστήματά μας. Δεν είναι πολιτική μας να αρνούμαστε νερό στους σκύλους-οδηγούς. Δεν κρατάμε πάντως τα δικά μας μπολ με νερό για σκύλους, εξαιτίας υγειονομικών λόγων».

Φιλοζωικές ενώσεις και απλός κόσμος καυτηρίασαν πάντως το περιστατικό, πόσο μάλλον που ο Gibbons ήταν τακτικός πελάτης του καταστήματος…

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμα:

Θυμάστε την Γυναίκα που δολοφόνησε σε ζωντανή μετάδοση τον Σκύλο της; Δείτε την Τραγική της Κατάληξη…


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗnewsbeast
Προηγούμενο άρθροΑποκοιμήθηκε με το μωράκι του αγκαλιά – Το πλάκωσε και πέθανε
Επόμενο άρθροΠώς φεύγει η μυρωδιά του κρεμμυδιού από τα χέρια