Αρχική ΖΩΔΙΑ Summer love 2018: Αυτά τα ζώδια θα ζήσουν το πιο καυτό καλοκαίρι

Summer love 2018: Αυτά τα ζώδια θα ζήσουν το πιο καυτό καλοκαίρι

zodia-erotas-

Το καλοκαίρι δεν έχει μόνο ζέστη, παραλίες, καρπούζι και beach bar με δροσερά κοκτέιλ. Έχει και ηλιοβασιλέματα, βόλτες στο φεγγαρόφωτο, κυρίως έρωτες όμως καυτούς, όπως κι η θερμοκρασία. 

Αν αναρωτιέσαι τι θα γίνει με τα ερωτικά σου, αν θα βρεις το ταίρι σου, θα χωρίσεις τα τσανάκια σου με τον/ην σύντροφό σου, θα έχεις μια καλοκαιρινή περιπέτεια ή αν θα κάνεις σχέση, διάβασε παρακάτω μια περίληψη των όσων θα διαδραματιστούν φέτος!

Για περισσότερες λεπτομέρειες βέβαια, μη χάνεις κάθε μήνα τις Ερωτικές προβλέψεις του ζωδίου σου!

ΚΡΙΟΣ ♈ 

Με τον Δία να παραμένει στον 8ο οίκο σου, οι επιλογές σου είναι αρκετές και -είτε είσαι σε σχέση είτε όχι- οι νύχτες σου μάλλον καυτές προμηνύονται, με άφθονο σεξ. Μέχρι και τις 9/7, η Αφροδίτη θα φέρνει στο δρόμο σου πρόσωπα που θα σε συναρπάζουν και φυσικά θα κάνεις κι εσύ τις κινήσεις σου να «μαντρώσεις» το αντικείμενο του πόθου σου. Ωστόσο, ο Άρης που γυρνά ανάδρομος στις 28/6 και θα παραμείνει ως και τις 27/8 (ναι, ναι, δεν είναι τυπογραφικό λάθος) δεν εγγυάται καμία σταθερότητα και διάρκεια. Εκτός αυτού, δεν αποκλείεται να σε ξαναβάλει φάση διεκδίκησης ενός παλιού έρωτα, που θα συναντήσεις τυχαία και θα σου αναζωπυρωθούν τα αισθήματα. Με τρεις, δε, εκλείψεις να σε επηρεάζουν -άμεσα και έμμεσα- στις 13/7 στον Καρκίνο, στις 27/7 στον Υδροχόο και στις 11/8 στον Λέοντα, θα είσαι στα κάρβουνα και ενδεχομένως να αλλάξει συνολικά το τοπίο στα ερωτικά σου είτε προς το θεαματικότερο είτε προς τα πολύ κάτω. Στις 7/8 η Αφροδίτη θα κάνει μια καλή προσπάθεια, περνώντας στον 7ο οίκο σου, τον Ζυγό, να σε ζευγαρώσει και ενδεχομένως να τα καταφέρει. Αν είσαι δεσμευμένος/η πάντως, θα περάσεις ζάχαρη.

ΤΑΥΡΟΣ ♉ 

Ας ξεκινήσουμε από την εύνοια του Δία στον 7ο οίκο σου που σε κάνει εξαιρετικά δημοφιλή και πολύφερνο γαμπρό ή νύφη. Αρκετό κόσμο θα γνωρίσεις, προτάσεις θα δεχτείς και μάλιστα κάποιες αρκετά αξιόλογες που αξίζουν την προσοχή σου. Από εκεί και πέρα όμως, με τον Ουρανό στο ζώδιό σου το να βάλεις χρονοδιάγραμμα και να κινείσαι με παρωπίδες είναι μάλλον χαζό, αφού αυτό που ζητά από σένα είναι να κάνεις την έκπληξη στην προσωπική σου ζωή και ανάλογες να είναι κι οι επιλογές ή οι επιδιώξεις σου. Η Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 10/7 θα σου φέρει πάντως μια «σοβαρή» περίπτωση και οι πιθανότητες να εξελιχθεί σε δεσμό είναι πολλές. Εδώ όμως να επισημάνουμε ότι θα τραβήξεις λίγο ζόρι μέχρι να αρχίσουν να ρολάρουν τα πράγματα, αφού δε φτάνει ο ανάδρομος Άρης στον Υδροχόο, έχεις και δυο εκλείψεις να σου βάζουν τρικλοποδιές. Αν είσαι σε σχέση, προσπάθησε να κρατηθείς μακριά από οικογενειακά θέματα γιατί το μαλλιοτράβηγμα με το ταίρι σου δε θα το γλιτώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊ 

Ο Κρόνος σταθερά στον 8ο οίκο σου προσπαθεί να σου διδάξει την εγκράτεια και να σε κάνει πιο ώριμο τόσο στα οικονομικά σου, όσο -και αυτό μας ενδιαφέρει εδώ- στις σεξουαλικές επιλογές σου και στον τρόπο που λειτουργείς. Όσο εσύ πεισμώνεις και προσπαθείς να κάνεις ό,τι ήξερες, είναι λογικό να σου φέρει περιορισμούς, κοινώς να μη έχεις γκελ στο αντίθετο φύλο ή να μη σε νοιάζει γιατί έχεις άλλα ζητήματα, πιο επιτακτικά να λύσεις. Από πλευράς γνωριμιών πάντως δε θα έχεις παράπονο, αλλά με τον ανάδρομο Άρη στον φίλο κι αδερφό σου Υδροχόο, πιο πιθανό είναι να ξεκινήσεις και πάλι επαφές με έναν παλιό σου έρωτα, παρά να ευοδωθεί κάτι καινούργιο. Αν και με την Αφροδίτη στην Παρθένομπορεί να σκεφτείς ότι στην… αναβροχιά καλό είναι και το χαλάζι και να κάνεις μια απόπειρα με άτομο από το περιβάλλον σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋ 

Με τον Δία στον 5ο οίκο των ερώτων σου, η πέρασή σου είναι μεγάλη και λογικό είναι να έχεις τις ευκαιρίες σου, ακόμα και για ένα ειδύλλιο με καλές προδιαγραφές. Αρκεί βέβαια, να μπορείς να τις διακρίνεις γιατί -κατά τα ψέματα- δε θα είναι όλα τα άτομα της προκοπής. Άσε που ο Άρης στον 8ο οίκο σου σε κάνει και αντικείμενο παρενοχλήσεων ή γεννά «επιθετικές συμπεριφορές» εναντίον σου, οπότε χρειάζεται αρκετή προσοχή από την πλευρά σου σε ποιον/α δίνεις θάρρος. Η Αφροδίτη στον Λέοντα πάντως, μέχρι τις 9/7, θα σου δίνει έναν αέρα αρχηγικό και αν τολμήσεις να προσεγγίσεις το αντικείμενο του πόθου σου, έχεις καλές πιθανότητες. Στις 13 Ιουλίου, με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου, ίσως ανακαλύψεις μια νέα διάσταση του εαυτού σου και λογικό είναι τα δεδομένα ή τα ζητούμενά σου να αλλάξουν. Ανατροπές και εκπλήξεις, επίσης, αναμένονται με τις άλλες δύο εκλείψεις, στις 27/7 και τις 11/8 σε Υδροχόο και Λέοντα ,αντίστοιχα, καθώς προσβάλλουν τον άξονα 2ου – 8ουσου οίκου των αξιών (υλικών και συναισθηματικών) και της σεξουαλικότητάς σου. Αν είσαι σε σχέση, κάποιοι τριγμοί λόγω Κρόνου θα υπάρχουν, αλλά υπομονή!

ΛΕΩΝ ♌ 

Μέχρι και τις 9/7, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, φροντίζοντας να αυξήσει τις μετοχές σου και να σε κάνει περιζήτητο/η και ακαταμάχητο/η, οπότε, αν εκμεταλλευτείς την εύνοιά της, θα περάσεις όμορφα, με καλή παρέα. Ωστόσο, ο ανάδρομος Άρης απέναντί σου ενδέχεται να σου κόψει την ανοδική πορεία, αφού είτε θα γίνεις αντικείμενο διεκδίκησης από έναν ή μια πρώην σου (που μπορεί τελικά να ενδώσεις) είτε, αν είσαι δεσμευμένος/η, να επαναφέρει στο προσκήνιο ένα ζήτημα που θεωρούσες ότι είχατε ξεπεράσει και να σε έχει στις επάλξεις. Στις 10/7 η Αφροδίτη περνά στον 2ο οίκο σου κι εκεί μπορεί να γίνει πραγματικότητα μια  επιθυμία σου ή θα βάλεις πλώρη να κερδίσεις την καρδιά ενός προσώπου που έχεις σταμπάρει. Ωστόσο, με τις εκλείψεις στις 27/7 στον 7ο οίκο σου, τον Υδροχόο και 11/8 στο ζώδιό σου η σχέση σου θα διαταραχθεί και είτε θα αναγκαστείς να αλλάξεις στάση και μυαλά απέναντι στο ταίρι σου ή τον/ην υποψήφιο/α για αυτή τη θέση είτε θα διαλυθούν (ή θα τα διαλύσεις) όλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍ 

Οι γνωριμίες είναι εύκολες με τον Δία στον 3ο οίκο της επικοινωνίας και των επαφών σου, μάλιστα αν ταξιδέψεις, οι πιθανότητες που συγκεντρώνεις να βρεις κάποιον/α και να περάσεις όμορφα το καλοκαίρι είναι αρκετές έως πολλές. Άφησε που και η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιό σου στις 10/7 και θα μείνει μέχρι και τις 7/8 (μη σε πιάσει το παράπονο… και πάλι για σένα θα δουλεύει από τον Ζυγό) οπότε θα έχεις πολύ περισσότερες αρκετές ευκαιρίες. Βέβαια, έχεις και τον Κρόνο στον 5ο οίκο των ερώτων σου, αλλά μη σκιάζεσαι, γιατί μεν είναι λίγα τα άτομα που σε κυνηγούν, όμως σε προστατεύει και σε σπρώχνει σε πιο ποιοτικές επιλογές. Η έκλειψη στις 13 Ιουλίου πάντως θα σε βοηθήσει να ξαποστείλεις πρόσωπα και να ανοίξεις μια νέα σελίδα στα προσωπικά σου. Αν είσαι ήδη σε σχέση, θα μοιραστείς περισσότερες στιγμές με το ταίρι σου και οι διακοπές σας θα είναι ένα όμορφο διάλειμμα, θα ξεκουραστείτε και θα έρθετε πιο κοντά σαν ζευγάρι.

ΖΥΓΟΣ ♎ 

Ο Ουρανός στον 8ο οίκο σου θα ανατρέψει τις ισορροπίες στην ερωτική σου ζωή, αλλά άμαθος/η δεν είσαι. Ξέρεις ότι δεν μπορείς να κρατήσεις μια σχέση ούτε από συνήθεια, ούτε επειδή βολεύει, ούτε από φόβο και με την έκλειψη της 13ης Ιουλίου θα το «ξαναθυμηθείς», ίσως μάλιστα είσαι εσύ εκείνος/η που θα βάλει φωτιά στο φιτίλι. Μην ξεχνάς ότι ήδη θα είναι ανάδρομος ο Άρης στον 5ο οίκο των ερώτων σου, οπότε δε θα έχεις και μεγάλη υπομονή, έτσι κι αλλιώς, οπότε στο πρώτο πρόβλημα που θα ανακύψει, θα δείξεις την κόκκινη κάρτα, πόσο μάλλον αν είναι κάποιο που το έχεις ξαναζήσει στο πρόσφατο παρελθόν και το κατάπιες. Από την άλλη, η Αφροδίτη μέχρι τις 9/7 θα σου δίνει λάμψη και θα σε έχει «βάλει» στα καλύτερα μέρη, άρα δεν αποκλείεται να έχεις βρει αντικαταστάτη/α. Στις 27/7 με την έκλειψη στον Υδροχόο πάντως αναμένονται συναρπαστικές εξελίξεις, ανοίγοντας τον δρόμο για την Αφροδίτη που θα περάσει στο ζώδιό σου, στις 7/8, η οποία θα σε κάνει το επίκεντρο της προσοχής του αντίθετου φύλου. Με τη δεύτερη έκλειψη στις 11/8 όλα είναι πιθανά να συμβούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏ 

Ο Δίας στο ζώδιό σου, εκτός του ότι σου δίνει εύνοια, σε τροφοδοτεί με αισιοδοξία και φέρνει διάφορα πρόσωπα στην πόρτα σου, με τα οποία θα μπορούσες να «διασκεδάσεις» και να απολαύσεις όμορφες στιγμές. Η δυσκολία υπάρχει στη διάρκεια, καθώς η ποσότητα δε συμβαδίζει με την ποιότητα. Από την άλλη, ο Άρης, ως ανάδρομος, δεν είναι κατάλληλος καινούργια ξεκινήματα γι’ αυτό είναι πιθανό να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον/α από τα παλιά. Από εκεί και πέρα, με τον Ουρανό στον 7ο οίκο σου και ένα μπαράζ εκλείψεων 13/7, 27/7 και 11/8, το μόνο σίγουρο είναι η αστάθεια στις σχέσεις σου. Αρκετά θα είναι τα σκαμπανεβάσματα κι οι αλλαγές που θα σε κρατούν σε εγρήγορση. Αναλαμπές θα υπάρξουν με την Αφροδίτη που θα περάσει στην Παρθένο, τις 9/7 όπου μέσα από μια παρέα, σε βραδινή έξοδο ή μια εκδήλωση, ίσως βρεις ένα άτομο που θα σου δώσει την αίσθηση ότι μπορείς να ελπίσεις σε κάτι καλύτερο. Αν είσαι σε σχέση, θα υπάρξουν μέρες όπου η ζήλια και οι τσακωμοί εξ αιτίας της θα σε φτάσουν στα όριά σου, όπως επίσης και νύχτες φλογερές και παθιασμένες.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐ 

Αν εξαιρέσεις την Πανσέληνο, στις 28/6, στον Αιγόκερω και 2ο οίκο σου, σε συνδυασμό με τον Κρόνο, που θα σε σπρώξει, να κάνεις μια συντηρητική επιλογή, που δε σε αντιπροσωπεύει πλήρως, μόνο και μόνο για να νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια, αλλά και την έκλειψη της 13ηςΙουλίου στον 8ο οίκο σου που το πιο πιθανό είναι να την… πάρεις πίσω ή να κάνεις στροφή και να ξαναγυρίσεις σε έναν ή μια πρώην σου, σε γενικές γραμμές, αυτό το καλοκαίρι μάλλον καλό θα είναι για τα ερωτικά σου. ΗΑφροδίτη στον Λέοντα προσπαθεί να σου ανοίξει το δρόμο και να γνωριστείς με όσο το δυνατό περισσότερα και αξιόλογα άτομα, ο Άρης στον Υδροχόο από την άλλη δε σε αφήνει στιγμή να μαζευτείς στο σπίτι και συνεχώς βρίσκεσαι στη γύρα, οπότε, προοπτικές υπάρχουν και μάλιστα κατά τη διάρκεια των διακοπών σου θα είναι αρκετές. Με την Αφροδίτη, πάλι, στην Παρθένο, από τις 9/7, έχεις, επίσης, κάτι να περιμένεις, αφού θα τραβάς το ενδιαφέρον που έχουν υψηλότερη κοινωνική θέση, είναι αναγνωρίσιμα ή διακεκριμένα στον τομέα τους.  Με τις δυο εκλείψεις στις 27/7 και 11/8 ίσως κάνεις μια επαφή καταλυτική, που θα αλλάξει τα δεδομένα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑ 

Ο κυβερνήτης σου, Κρόνος, βρίσκεται στο ζώδιό σου, εστιάζοντας την προσοχή σου στην προσωπική σου ζωή και την ανάγκη σταθεροποίησής της. Ωστόσο, με τον Ουρανό στον 5ο οίκο των ερώτων σου και με τον Άρη στον 2ο οίκο σου και μάλιστα ανάδρομο από τις 28/6… η σταθερότητα είναι το πιο σύντομο… ανέκδοτο. Δεν είναι μόνο ότι αλλάζουν τα θέλω σου ανάλογα με το πού φυσάει ο άνεμος, το ίδιο συναντάς και από την απέναντι πλευρά ή προκύπτει ξαφνικά θέμα και ό,τι έχει αρχίσει ωραία, τελειώνει. Το μόνο βέβαιο είναι ότι ελκύεις και θα συνεχίσεις μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού με την Αφροδίτη να μπαινοβγαίνει σε ζώδια ευνοϊκά για σένα. Από εκεί και πέρα, τα Σεληνιακά φαινόμενα, δηλαδή, η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 28/6, η έκλειψη στον άξονά σου στις 13/7σε σπρώχνουν να κλείσεις λογαριασμούς με το παρελθόν και μάλιστα με όχι και τόσο ευγενικό τρόπο, ενώ οι άλλες δύο εκλείψεις 27/7 και 11/8 σε 2ο και 8ο οίκο, αντίστοιχα, θα βγάλουν το πιράνχας από μέσα σου, θα κάνουν το μάτι σου να γυαλίσει και καμία σχέση δε θα έχεις με τον παλιό, συμμαζεμένο εαυτό σου. Αν είσαι δεσμευμένος/η, ετοιμάσου για ζήλειες, διεκδικήσεις και πάθη από το ταίρι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒ 

Αυτό το καλοκαίρι όλα παίζονται και όσα ήξερες ή πρέσβευες μπορεί να μην ισχύσουν. Εσύ, ως γνήσιο παιδί του Ουρανού και λάτρης των αναπάντεχων εξελίξεων και των ανατροπών, θα πρέπει να είσαι στις επάλξεις, καθώς και ο Άρης στο ζώδιό σου που θα γυρίσει ανάδρομος και οι δύο εκλείψεις 27/7 πάνω σου και 11/8 απέναντί σου που σε επηρεάζουν άμεσα θα δοκιμάσουν τα αντανακλαστικά σου. Η υπάρχουσα σχέση σου θα τρανταχτεί, παλιοί έρωτες και νέοι πειρασμοί ίσως σε προκαλέσουν και σε βάλουν σε δίλημμα και εσύ, αν θέλεις να την κρατήσεις, θα χρειαστεί να φορέσεις πανοπλία. Το ασταθές κλίμα από την άλλη δεν ευνοεί τη δημιουργία μιας καινούργιας, οπότε γρήγορα θα πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι όσες καλές ευκαιρίες κι αν σου προσφέρει η Αφροδίτη στον Λέοντα και αργότερα την Παρθένο, δε θα έχουν την επιθυμητή κατάληξη ή η ευτυχία θα είναι προσωρινή. Αν, από την άλλη, από μόνος/η αποφασίσεις να μείνεις ελεύθερος/η και ωραίος/α, χωρίς τους καημούς και τα δράματα ενός σταθερού δεσμού, θα απολαύσεις πολύ συναρπαστικές στιγμές που θα σου αφήσουν μια αίσθηση ικανοποίησης.

ΙΧΘΥΕΣ ♓ 

Όσον αφορά στα αισθηματικά σου, σε γενικές γραμμές τα πράγματα θα πάνε καλά το καλοκαίρι και το μόνο που ίσως θα έπρεπε να σε ανησυχεί είναι ο «κακός» σου εαυτός και τα συναισθηματικά σου σκαμπανεβάσματα που θα γίνουν πιο έντονα με τις εκλείψεις στις 27/7 και 11/8, αλλά και την τάση σου να κάνεις ένα πισωγύρισμα με το που θα γυρίσει ανάδρομος ο Άρης, στις 28/6. Εννοείται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια το παρασκήνιο θα οργιάσει, οπότε θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα και να δείξεις πυγμή γιατί θα παιχτούν διάφορα πίσω από την πλάτη σου, από λόγια «καλοθελητών», μέχρι και σαμποτάρισμα. Σημαντική, θα είναι επίσης η Πανσέληνος της 28ης Ιουνίου αλλά κυρίως η Έκλειψη της 13ης Ιουλίουστον φίλο σου, τον Καρκίνο, που θα αλλάξει το τοπίο των ερωτικών σου και θα σε αναγκάσει να ξεχωρίσεις την ήρα από το στάρι, ώστε να ξέρεις αν θα παραμείνεις ή όχι σε μια κατάσταση. Η Αφροδίτη στην Παρθένο, από τις 10/7, σε κάνει πιο δημοφιλή και θελκτικό/η στο αντίθετο φύλο ενώ μόλις περάσει στον 8ο οίκο σου, στις 7/8, τότε θα αρχίσεις να λαμβάνεις αρκετά ερωτικά… δώρα.

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook  να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμα:

Ποια σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου είσαι σύμφωνα με το ζώδιο σου

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗastrology
Προηγούμενο άρθρο«Προσωπική Συμφωνία» για Τσακίρογλου, Βαλαβανίδη και Μπουρδούμη, στο Από Μηχανής Θέατρο
Επόμενο άρθροΠοιοι κρύβονται πίσω από το πιο in στέκι του Παγκρατίου ”Nils” ;