Αρχική ΓΕΥΣΗ Αυγά γεμιστά

Αυγά γεμιστά

auga-gemista

Αυγά γεμιστά. Όταν τα αυγά γεμίσουν. Ένα εύκολο σνακ, ένας μερακλείδικος μεζές. Δοκιμάστε να το κάνετε και σίγουρα θα εντυπωσιαστούν οι καλεσμένοι σας.

Θα χρειαστούμε

  • Αυγά 5 βρασμένα
  • Αντζούγες 3 φιλετάκια
  • Τόνος νερού 1 μικρή κονσέρβα
  • Πιπεριά πράσινη 1 για στολισμό σε λωρίδες
  • Ντομάτα 1 για στολισμό κομμένη σε φέτες
  • Μαρούλι λίγο για στολισμό
  • Μαγιονέζα 3 κουταλιές σούπας κοφτές
  • Μουστάρδα 1/2 κουταλάκι γλυκού
  • Πιπέρι λίγο

Εκτέλεση

  • Βράζουμε τα αυγά για 10 λεπτά και όταν κρυώσουν τα καθαρίζουμε, τα κόβουμε κατά μήκος και ξεχωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια.
  • Στο multi πολτοποιούμε τους κρόκους, τον τόνο, τα φιλετάκια αντζούγιας , προσθέτουμε την μαγιονέζα, την μουστάρδα, λίγο πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα μείγμα σαν λείο σαν αλοιφή.
  • Με αυτό γεμίζουμε τα ασπράδια αυγού.
  • Στρώνουμε σε μια πιατέλα φύλλα μαρουλιού και τοποθετούμε τα αυγά που γεμίσαμε.
  • Γαρνίρουμε με φέτες ντομάτας και λωρίδες πιπεριάς.

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
και να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμη

Κρεμμυδόπιτα . Όποιος δεν έχει κάνει αυτή τη πίτα δεν ξέρει τι χάνει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εσύ έχεις φτιάξει Carrot Cake χωρίς ψήσιμο;

Σούπα από σοκολάτα! Το μυστικό για να την κάνεις σε 10 λεπτά…

Μερέντα χωρίς λάδι! Γλυκό με ελάχιστες θερμίδες…

Φανουρόπιτα η ιστορία του Αγίου και πως την φτιάχνουμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ

Φτιάξτε Πατάτες Τηγανητές από…Πράσινα Φασόλια

Σοκολατένιο γλυκό ψυγείου με 3 υλικά έτοιμο σε μόλις 5 λεπτά!

Πηλιορείτικο σφουγγάτο: Δείτε πως θα φτιάξατε την πιο γευστική ομελέτα !

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗchefoulis.gr
Προηγούμενο άρθροΣπάνια φωτογραφία της Ζωής Λάσκαρη αγκαλιά με την κόρη της!
Επόμενο άρθροΜανιτάρια με λουκάνικο