Αρχική ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Νικόλ Σαραβάκου : ”Προσωπικά δεν θεωρώ κανένα είδος μουσικής παρεξηγημένο”

Νικόλ Σαραβάκου : ”Προσωπικά δεν θεωρώ κανένα είδος μουσικής παρεξηγημένο”

36003285_1757262611018720_4180733707230904320_n

Η Νικόλ Σαραβάκου η οποία ήρθε για να μείνει, καθώς ήδη μετράει πολλές και σημαντικές επιτυχίες-συνεργασίες. Είναι ταλαντούχα, πανέμορφη, σεμνή, ταπεινή και πάνω απ΄όλα ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Προχωράει με αργά, σταθερά και προσεκτικά βήματα και να είστε σίγουροι ότι θα μας απασχολεί για πολλά χρόνια ακόμα. Με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου της δίσκου, απ΄την Panik Records με τίτλο «Πρόβα και πάμε» θέλησα να την γνωρίσω λίγο καλύτερα, για λογαριασμό του KoitaMagazine. Απολαύστε την.

Πείτε μου δύο λόγια για τα νέα σας επαγγελματικά βήματα… 

Ο πρώτος μου δίσκος «Πρόβα και πάμε» κυκλοφόρησε πριν δυο μήνες και είναι ένας δίσκος πολυσυλλεκτικός, με πολλά διαφορετικά ακούσματα αλλά μέσα σε όλα αυτά βρίσκω τον εαυτό μου. Είναι τραγούδια που αγάπησα και ήθελα να πω και μου αρέσει αυτή η διαφορετικότητα γιατί το κάνει πιο ενδιαφέρον το πρώτο βήμα.

Είναι μια πρόβα για τα επόμενα που έρχονται. Οι δημιουργοί σημαντικοί κι αγαπημένοι όλοι, κι η ευγνωμοσύνη μου μεγάλη! Βασίλης Τσιτσάνης, Χρήστος Νικολόπουλος, Κώστας Λειβαδάς, Μανώλης Λιδάκης, Χρυσόστομος Καραντωνίου, Νίκος Μερτζάνος, Μάρω Μαρκέλλου, Δήμος Αναστασιάδης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Γιώργος Κυριάκος, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Άρης Κλεισούρας, Βίκυ Γεροθόδωρου, Σταύρος Σταύρου, Νίκος Γρίτσης, Γιώργος Νταλάρας και Δημήτρης Μπάσης στα ντουέτα.

Το καλοκαίρι θα κάνω κάποιες συναυλίες και εμφανίσεις που προγραμματίζονται ακόμα. Στις 22 Ιουνίου θα εμφανιστώ σε μια συναυλία με τον Δημήτρη Μπάση στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Πλατεία Δημαρχίου του Μοσχάτου. Υπάρχουν άλλες δυο συναυλίες με τον Δημήτρη Μπάση, 13 Ιουλίου στο Ναύπλιο και 14 Ιουλίου στη Ρόδο στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου, και αναμένονται και άλλες. Υπάρχουν επίσης δυο παραστάσεις με τον Φοίβο Δεληβοριά στην θρυλική Ταράτσα του Φοίβου τον Σεπτέμβριο.

35970589_1757265684351746_6883655883297914880_n

Πότε και πως αποφασίσατε να ασχοληθείτε με την μουσική και το τραγούδι; 

Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου λάτρευα τη μουσική. Τα πρώτα μου ακούσματα ήταν όλα τα αγγλόφωνα τραγούδια των ταινιών Disney. Τραγουδούσα στην χορωδία του σχολείου μου, των Εκπαιδευτηρίων Γείτονα, από το Δημοτικό. Στα 7 μου χρόνια άρχισα μαθήματα κιθάρας, στα 9 πιάνου και drums, και στα 13 το τραγούδι με κέρδισε οριστικά αφού ερωτεύτηκα το musical μέσα από το Phantom of the Opera που παρακολούθησα στο Broadway. Στα 18  μου άρχισα τις πρώτες μου εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και ηχογράφησα και κυκλοφόρησα το πρώτο μου single το Love o’clock.

35820182_1757264977685150_4375136614381256704_n

Ποιες είναι οι συμβουλές του πατέρα σας και της μητέρας σας; 

Με συμβουλεύουν να κάνω πάντα αυτό που αγαπώ, με έχουν μάθει να πιστεύω πως όλα είναι δυνατά, χρειάζονται μόνο σωστές επιλογές και δουλειά και το σημαντικότερο με έμαθαν να μην τα παρατάω ποτέ και να επιμένω με πείσμα. Επίσης να είμαι πάντα σεμνή και ταπεινή και ευγνώμων για ότι έχω.

Ήδη μετράτε πολλές επιτυχίες, συνεργασίες και σε κάθε live σας, γίνεται χαμός. Πως εισπράττετε όλη αυτή την επιτυχία και αποδοχή και τι έχετε αποκομίσει από αυτές τις συνεργασίες; 

Το πιο σημαντικό που έχω αποκομίσει είναι η σεμνότητα που χαρακτηρίζει τους σπουδαίους ανθρώπους με τους οποίους είχα την τύχη να συνεργαστώ. Πραγματικά σέβομαι και εκτιμώ την αγάπη του κόσμου και είμαι ευγνώμων και δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο, νιώθω αντίθετα την υποχρέωση της αυτοβελτίωσης και της επιλογής όμορφων τραγουδιών για να έχει το ταξίδι διάρκεια και αξία.

35891932_1757262827685365_5305451767922688000_n

Τα είδη μουσικής που υπηρετείτε επάξια, είναι παρεξηγημένα; Εαν ναι γιατί; 

Προσωπικά δεν θεωρώ κανένα είδος μουσικής παρεξηγημένο. Είμαι εντελώς ακομπλεξάριστη με όλα τα είδη της μουσικής, το κάθε είδος έχει το κοινό του και την ώρα του. 

Περιγράψτε μου τον εαυτό σας με λέξεις… 

Επίμονη, δυναμική, αισιόδοξη, φιλόζωη, ιδιότροπη, χαμηλών τόνων.

Ποια είναι τα ανεκπλήρωτα όνειρα σας που θέλετε να κάνετε πραγματικότητα στο άμεσο μέλλον; 

Καριέρα στο εξωτερικό, συναυλία στο Madison Square Garden και πρωταγωνιστικοί ρόλοι σε musical στο Broadway ή και εδώ.

Τι θα θέλατε να πείτε κλείνοντας;

Να ευχηθώ καλό καλοκαίρι σε όλο τον κόσμο και μια υπέροχη ζωή για τον καθένα μας! Εύχομαι να πραγματοποιούνται όλα τα καλά όνειρα των ανθρώπων και να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι!

Το υλικό της συνέντευξης είναι από το προσωπικό αρχείο της Νικόλ Σαραβάκου

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Διαβάστε ακόμη:

Ελενη Βιτάλη-Παναγιώτης Μάργαρης στο θέατρο Απόλλων στην Ερμούπολη της Σύρου.

Μάξιμος Μουμούρης: «Το θέατρο οφείλει να κινητοποιήσει τις αισθήσεις των θεατών»


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροH νέα ναυαρχίδα της Citroën είναι το SUV C5 Aircross
Επόμενο άρθρο«Μαμά, ο μπαμπάς θα πεθάνει»: H 23χρονη Ζένια περιγράφει τις τελευταίες στιγμές του Β. Μπονάτσου