Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Ο Κρητικός Μichael Jackson και οι γιαγιάδες που πίνουν μπύρες! – Δείτε...

Ο Κρητικός Μichael Jackson και οι γιαγιάδες που πίνουν μπύρες! – Δείτε το ξεκαρδιστικό σποτ του “Καλοκαίρι στο Νότο” (Βίντεο)

mpires2

Κυκλοφόρησε το σποτ της εκπομπής ‘Καλοκαίρι στο Νότο’.

Σε αυτό την τιμητική του έχει ο Γιώργης, ο κρητικός… Michael Jackson, ενώ πρωταγωνιστούν και οι γλυκύτατες κρητικές γιαγιάδες που χορεύουν μαζί του και πίνουν μπύρες δίπλα στη θάλασσα!

mpires

Ξαφνικά, όλα αλλάζουν όταν ο Γιώργης ρίχνει τις μπύρες…

Τότε, λαμβάνει χώρα μία επεισοδιακή καταδίωξη για τον εντοπισμό του Γιώργη!

Απολαύστε το βίντεο του Καλοκαίρι στο Νότο:

 

Η ιστορία της εκπομπής

23 Ιουλίου 2003.. Νησί Χρυσή.. ώρα 23.00 το βράδυ. Ξαπλωμένοι όλοι σε ξαπλώστρες που έχουμε πάρει από την παραλία… Το παλιό – ταλαιπωρημένο από εκδρομές cd-player παίζει duran duran – ordinary world.. Εμείς και τα αστέρια… Τότε καταλάβαμε ότι ζούμε κάτι ξεχωριστό. Το δικό μας Καλοκαίρι Στο Νότο..

Αυτό που ακολούθησε λίγο πολύ είναι γνωστό ! Ξεκινήσαμε από έναν μικρό ραδιοφωνικό σταθμό μικρής εμβέλειας στην Ιεράπετρα που μετα βίας έπιανε στην γύρω περιοχή και ξεκινήσαμε να μεταδίδουμε ότι πιο αυθόρμητο και αληθινό είχαμε μέσα μας ! Από γελοίες καταστάσεις μέχρι σοβαρές συζητήσεις με πολιτικούς ! Η εκπομπή έγινε γνωστή και σύντομα όλο και περισσότεροι άνοιγαν τους δέκτες τους στο ‘Καλοκαίρι Στο Νότο’ ! Στο τέλος του πρώτου μήνα, η ακροαματικότητα μας έδειξε τον δρόμο. Από έναν σταθμό που δεν είχε καν την υποδομή για να βγάλουμε ένα… τηλέφωνο στον αέρα ! Η δεύτερη χρονιά μας βρήκε στον Planet 90.6 οπου συνεχίσαμε μέχρι πριν λίγα χρόνια, για να καταλήξουμε στο Ράδιο Λασίθι και τον Madness95, πρώτο με διαφορά σε ακροαματικότητα στον Νομό Λασιθίου ! Από τα επόμενα χρόνια, πρώτα το Ηράκλειο και ύστερα το Ρέθυμνο άρχιζαν να μπαίνουν στο κλίμα αναμεταδίδωντας την εκπομπή ! Τα επόμενα χρόνια η παρέα του ”Καλοκαίρι Στο Νότο” μεγαλώνει απότομα. Στην ομάδα προστίθεται ο Λάμψη 92,9 ένας απο τους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Κρήτη, για να ακολουθήσει ο Ήχος 942 στο Ρέθυμνο ! Αργότερα ακολούθησαν και τα Χανιά με τον Magic Fm 98.2 που έβαλαν τις βάσεις για μια ισχυρή Παγκρήτια μετάδοση με τεράστια πληθυσμιακή και γεωγραφική κάλυψη ! Τα τελευταία χρόνια το ”Καλοκαίρι Στο Νότο” γίνεται η πρώτη εκπομπή που μεταδίδεται ζωντανά σε Αυστραλία και Αμερική, πρώτη φορά για Ελληνική Ραδιοφωνική Εκπομπή ! Με συνεντεύξεις από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες, εκδηλώσεις που αφήνουν εποχή, ασύγκριτη παραγωγή απο τα ηχητικά spot’s (επιμελημένα από την Omega Productions), γραφιστική κάλυψη σε κάθε κίνησή μας από τους καλύτερους επαγγελματίες, με συνεργάτες και συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς παραγωγούς αλλά και σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και τον εξωτερικό… μα πάνω απ’όλα με την δύναμη και στην συμμετοχή του κόσμου που το στηρίζει, το ‘Καλοκαιρι Στο Νότο’ είναι η μεγαλύτερη ραδιοφωνική παραγωγή στην Κρήτη και σίγουρα μια απο τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα με κύκλο εργασιών που υπερβαίνει ακόμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις !

Ζήσε το δικό σου Καλοκαίρι στο Νότο δεν σημαίνει, άκου την εκπομπή.. Σημαίνει ζήσε ελεύθερα, συναρπαστικά σαν να είναι η τελευταία μέρα της ζωής σου !

Το ”Καλοκαίρι Στο Νότο” ξεκίνησε ως ιδέα και αργότερα μετουσιώθηκε στην ραδιοφωνική της μορφή, και αυτή είναι ίσως η ουσιώδης διαφορά από τις υπόλοιπες ραδιοφωνικές παραγωγές που λαμβάνουν χώρα στο νησί. Πιστεύουμε ότι κάτι τρέχει με αυτό το καλοκαίρι. Ότι μάλλον δεν είναι το κλίμα, ούτε ο καιρός που είναι διαφορετικός… αλλά το πως αλλάζουμε εμείς και αφήνουμε τους εαυτούς μας έστω λίγο πιο ελεύθερους, έστω και λίγο πιο ανθρώπους από τον καθωσπρεπισμό της καθημερινότητας… Είναι εκείνο το λεπτό σημείο που οι πράξεις οδηγούνται στην μηχανοποίηση, οι σκέψεις στο κλισέ, και τα λόγια στην στειρότητα. Το ”Καλοκαίρι Στο Νότο” είναι πάνω από κοινωνίες, πλαστούς παραδείσους και κράτη. Δεν έχει σχέση με υλικά, και δεν απαρτίζεται από ανθρώπους με μπαταρίες. Είναι μια ιδέα. Η οποία συλλαμβάνεται τις πρώτες πρωινές ώρες, με μέτριο και δροσερό αεράκι, και με την αυγή να σου απενεργοποιεί την σκέψη. Είναι το soundtrack του κύματος, όταν ζαλίζεσαι στην ξαπλώστρα από τον ήλιο. Είναι το ξέσπασμα, στο πρώτο ρεφραίν, του πρώτου καλού τραγουδιού που επέλεξε ο Dj στο club και μας έκανε να διακόψουμε έστω και για λίγο την κουβέντα που είχαμε με τον διπλανό μας. Είναι τέλος, η αποποινικοποίηση της ατομικής ανεξαρτησίας και της πραγματικής ελευθερίας που βάλλεται από ανθρώπους ίδιους σαν εμάς, αλλά με μεγαλύτερες καρέκλες. Είναι η ενδόμυχη τάση κάθε ατόμου, που δανείζεται λίγο από την αύρα του καλοκαιριού για να ξεφύγει σε μια παραλία την ώρα που είναι στο γραφείο, σε μια άχαρη συνάντηση, ή σε έναν σκοτεινό δρόμο γυρίζοντας αργά σπίτι από την δουλειά. Αυτό προσπαθούμε να εκφράσουμε ! Πάντα πιστεύαμε ότι ένα καλό καλοκαίρι είναι ικανό να ενώσει τους ανθρώπους, μέσα από μια κοινή θέληση για απόδραση από τα γκρίζα τετριμμένα. Και… ποιος ξέρει τι μπορεί να προέλθει από αυτήν την ένωση… Για αυτό λοιπόν όπως λέει και το σλόγκαν μας ‘Smile, and Never Stop Believing’…!!!

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
και να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμη:

7 ΄΄κακές΄΄ της ελληνικής τηλεόρασης που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!

mpires2


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗcandiadoc.gr
Προηγούμενο άρθροΌ,τι είναι σημαντικό δεν το βλέπουν τα μάτια: Τα μοναδικά μαθήματα ζωής του Μικρού Πρίγκιπα
Επόμενο άρθροΟι Επιστήμονες Επιβεβαιώνουν: Τα Σκυλιά Έχουν την 6η Αίσθηση. Δείτε ΤΙ Μπορούν να Καταλάβουν που Εμείς Δεν Μπορούμε!