Αρχική ΖΩΔΙΑ Ζωδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη 25/6-01/7

Ζωδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη 25/6-01/7

zodia_101115

Λίγο μετά το θερινό ηλιοστάσιο ο Ήλιος περνώντας στο ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο που είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω. Η αντίθεση αυτή φέρνει ένα καινούριο κύκλο αντιπαραθέσεων, των δύο μεγάλων κέντρων εξουσίας μεταξύ τους.

Στο μεταξύ ο Άρης γυρίζει ανάδρομος και ενεργοποιεί σταδιακά ξανά, την προηγηθείσα δυσαρμονία του με τον Ουρανό που βρίσκεται στις αρχές του Ταύρου. Αυτό σημαίνει καινούριοι αιφνιδιασμοί, συγκρούσεις και εμπόδια στη δημιουργική δραστηριότητα. Διαβάστε παρακάτω…

 

Κριός
Η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου δίνει έμφαση σε οποιοδήποτε ζήτημα σας απασχολεί μέσα στο σπίτι, ή στην προσωπική σας ζωή. Λίογ πριν τις εκλείψεις οι ημέρες είναι κατάλληλες να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, προκειμένου να έχετε καλυμμένα τα νώτα σας. Στον τομέα της εργασίας αποφύγετε τις αντιθέσεις και προτιμήστε την πρόσκαιρη συνθηκολόγηση. Στα αισθηματικά σας, προς το παρόν, η ατμόσφαιρα είναι ευχάριστη. Γενικότερα το διάστημα έχει μια ασάφεια, αλλά είναι στο χέρι σας να έχετε κάποιες μικρές νίκες στις αναμετρήσεις σας.

Ταύρος
Αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες, έξυπνα! Αποφύγετε δυσάρεστα πράγματα, αξιοποιήστε μικρές ευκαιρίες. Ο Άρης σας διατηρεί σε επιστράτευση στον επαγγελματικό τομέα όπου πρέπει να λειτουργήσετε θαρραλέα και όχι υποχωρητικά. Η Αφροδίτη στον Λέοντα κάνει ότι μπορεί να ενισχύει την ερωτική σας καθημερινότητα τα εμπόδια όμως δεν θα λείψουν, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας χαλάει την διάθεση. Προσέχετε τι εντυπώσεις δίνετε, μην βιάζεστε να απορρίψετε κάτι και μη συμμετέχετε σε σχολιασμούς που μπορεί να σας εκθέσουν αργότερα.

Δίδυμοι
Ένταση μεγάλη, πιέσεις οικονομικής φύσεως και υποχρεώσεις που αθροίζονται. Τα γεγονότα σας προειδοποιούν για τις περιστασιακές δυσκολίες του επόμενου μήνα κι εσείς πρέπει να πάρετε θέση άμυνας και προνοητικότητας. Επαγγελματικά μπορείτε να λειτουργήσετε καλύτερα και να εισπράξετε και επιτυχία. Οικονομικά θα δυσκολευτείτε λίγο, αλλά θα τα καταφέρετε. Αισθηματικά το κλίμα είναι ευμετάβλητο και λίγο τυχοδιωκτικό.

Καρκίνος
Αρχίζετε από αυτήν την εβδομάδα να είστε οι πρωταγωνιστές της καθημερινότητας. Ο κύκλος ζωής που ανανεώνεται στα φετινά σας γενέθλια παρουσιάζει μια νέα προοπτική στον τομέα των σχέσεων και στον τομέα των φιλοδοξιών σας. Το Καλοκαίρι δεν θα είναι εύκολο και το έχετε ήδη συνειδητοποιήσει. Οι επικείμενες εκλείψεις θα φρενάρουν τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας. Αυτό όμως δεν πρέπει να σας απογοητεύει, αντίθετα πρέπει να σας οπλίζει με επιμονή και υπομονή. Υπερασπιστείτε ότι αγαπάτε και μάθετε να περιμένετε περισσότερο.

Λέων
Αποφύγετε τις κακοτοπιές και κάθε είδους επεισόδιο. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι στον τομέα των σχέσεων και όχι επιθετικοί. Προσαρμοστείτε στην ατμόσφαιρα που επικρατείς τα αισθηματικά σας και μην αφήνετε τον εγωισμό σας να σας οδηγεί σε επικίνδυνες κατευθύνσεις. Προνοήστε για ανθρώπους ή καταστάσεις που σας επιβουλεύονται. Απολαύστε οτιδήποτε καλό συμβαίνει στα ερωτικά σας αλλά μην κάνετε μεγάλα όνειρα για το μέλλον. Διαχειριστείτε προνοητικά τα οικονομικά σας και περιορίστε τα έξοδά σας! Μην αγνοείτε τα μηνύματα που σας δίνονται για τις αλλαγές που θα γίνουν στον επαγγελματικό τομέα και αρχίστε να προσαρμόζεστε στην ιδέα αυτή.

Παρθένος
Συγκριτικά με τους άλλους , τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα για εσάς. Η ευκαιρία ενός ταξιδιού ή μιας ψυχαγωγίας τονίζει την αισιοδοξία σας για το μέλλον. Αρκετοί θα διευκολυνθείτε για τη λύση ενός οικονομικού σας προβλήματος, άλλοι θα εξυπηρετηθείτε από έναν παράγοντα του εξωτερικού σας περιβάλλοντος και κάποιοι θα μπορέσετε να πείσετε έναν συνεργάτη για την ιδέα και για το σχέδιο που έχετε, προκειμένου η συμβολή του να επιταχύνει την υλοποίησή του. Συναισθηματικά η κατάσταση είναι διακυμαινόμενη και η επιτυχία θα κριθεί από τον δικό σας αυτοσχεδιασμό.

Ζυγός
Τα θέματα που θα σας απασχολήσουν είναι πολλά, κυρίως στον άξονα οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής. Μην φοβάστε την νέα πραγματικότητα. Προσπαθήστε να προσαρμόζεστε σε αυτήν και θα δείτε πως σύντομα θα νοιώθετε καλύτερα. Οι μέρες δεν είναι κακές, αλλά προειδοποιητικές. Αυτήν την προειδοποίηση για τις επερχόμενες δυσκολίες ή πιέσεις, δεν πρέπει να τις αγνοήσετε. Ο ανεφοδιασμός δυνάμεων κρίνεται απαραίτητος. Μέσα σε όλα, η παρουσία ενός φίλου, ή η προσφορά ενός συνεργάτη θα σας βοηθήσει πολύ.

Σκορπιός
Κατάλληλη περίοδο αν δεν έχετε υποχρεώσεις για να ταξιδέψετε ή να χαρείτε σύντομες διακοπές κάπου που σας αρέσει και θέλετε να πάτε από καιρό. Οι πιο φιλόδοξοι προσπαθήστε να επιμείνετε για κάτι που σας εμποδίζει, προκειμένου το εμπόδιο αυτό να πέσει. Η περίοδος είναι κατάλληλη για να κάνετε νομικές διευθετήσεις, συμβόλαια, αγοραπωλησίες, ή να κλείσετε συμφωνίες εμπορικού χαρακτήρα. Γενικότερα κινηθείτε προνοητικά και έξυπνα. Συναισθηματικά είναι στο χέρι σας να κερδίσετε αυτό που διεκδικείτε.

Τοξότης
Μικρές αντιξοότητες μπορούν να υποχωρήσουν αν διαχειριστείτε έξυπνα τους ανθρώπους και τα αίτια που τις προξενούν. Την εβδομάδα αυτή θα παρατηρηθεί μια καθυστέρηση στις επιδιώξεις σας, λόγω του ότι ο Άρης γυρίζει ανάδρομος στον Υδροχόο. Η Αφροδίτη όμως σας βοηθά συναισθηματικά και επικοινωνιακά ακόμα. Η ματαίωση ενός σχεδίου ή η μετάθεση μιας υπόθεσης δεν πρέπει να σας απογοητεύσει. Επίσης μην αφήνετε σε εκκρεμότητα κάτι που μπορείτε να τελειώσετε τώρα Παράλληλα συνεχίστε να δουλεύετε με πίστη σε μια υπόθεση που έχετε αναλάβει, επαγγελματική ή επιχειρηματικά.

Αιγόκερως
Οι μέρες που ακολουθούν δημιουργούν νέες εξελίξεις των σχέσεων, τόσο των προσωπικών, όσο και των κοινωνικών. Μια καινούρια πραγματικότητα διαφαίνεται στον ορίζονται και πρέπει να την αποδεχτείτε. Η παρουσία κάποιων ανθρώπων γύρω σας θα σας ενοχλήσει, αλλά πρέπει να κρατήσετε τα προσχήματα. Η εξέλιξη στα αισθηματικά σας θα δοκιμάσει την ανοχή και την υπομονή σας. Μη βιαστείτε να αντιδράσετε αρνητικά. Παραμείνετε πιστοί στις αρχές και στις συνήθειές σας και είναι βέβαιο ότι το πεπρωμένο σας θα σας ανταμείψει.

Υδροχόος
Ο Άρης γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σας και αυτό φρενάρει λίγο την προηγούμενη εξόρμηση ή δράση σας. Η συναισθηματική συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων θα σας προβληματίσει, αλλά δεν αξίζει τον κόπο να αντιδράσετε εγωιστικά. Οι συνθήκες που κυριαρχούν στο στενό περιβάλλον σας καταπιέζουν ή σας προβληματίζουν. Προς το παρόν δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά από το να τις ανεχτείτε. Τέλος μην χάνετε το κέφι σας για την ζωή. Προσπαθήστε να βρείτε διεξόδους όταν καταπιέζεστε και γενικότερα αποφύγετε τις αψυχολόγητες αντιδράσεις.

Ιχθύες
Η περίοδος είναι συμπαθητική και οι άνθρωποι που σας αφορούν θα ανταποκριθούν δεόντως στα αιτήματά σας. Μια δυσκολία ή μια κακοβουλία υποχωρεί, μια καινούρια πραγματικότητα διαμορφώνεται. Ο Ήλιος και ο Ερμής στην πορεία τους στον Καρκίνο τονίζουν την αγάπη σας για έναν άνθρωπο αλλά και αυτά με τα οποία καταγίνεστε αυτήν την περίοδο. Μην επηρεάζεστε από φήμες, υποσχέσεις και λόγια τρίτων. Μην μπερδεύετε επίσης την στιγμή της διαίσθησης με την στιγμή των ψευδαισθήσεων. Πάνω από όλα αφήστε τον χρόνο, περνώντας, να αποκαλύψει καλύτερα τις αλήθειες που αναζητάτε

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook  να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμα:

Ποια σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου είσαι σύμφωνα με το ζώδιο σου


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗyouweekly
Προηγούμενο άρθροSurvivor: Η Ροδάνθη Ακόμα δεν βγήκε από το παιχνίδι και Ανέβασε το Θερμόμετρο στα Ύψη..
Επόμενο άρθροΧαρά και Συγκίνηση στον Γάμο Χρανιώτη – Αβασκαντήρα