Αρχική ΓΕΥΣΗ Creme Brulee με λίγες θερμίδες και πλούσια γεύση

Creme Brulee με λίγες θερμίδες και πλούσια γεύση

creme-brulee-syntagi-stevia
Creme Brulee με λίγες θερμίδες και πλούσια γεύση. Μια συνταγή που μπορείς να φτιάξεις πολύ γρήγορα χωρίς προσθήκη ζάχαρη! Κρεμ Μπρουλέ με γλυκαντικό sweete.

Θα χρειαστούμε

  • Γάλα 300γρ.
  • Κρέμα Γάλακτος 700γρ.
  • Sweete 10γρ.
  • Κρόκοι αβγών 18γρ. (Ο κρόκος μεσαίου μεγέθους αβγού ζυγίζει 20γρ.)
  • Φρέσκια βανίλια 2 κλωνάρια

Εκτέλεση

  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με σύρμα τη Sweete και τους κρόκους αβγών
  • Βράζουμε σε μια κατσαρόλα το γάλα, την κρέμα γάλακτος και τις φρέσκες βανίλιες
  • Αφού βράσει το μίγμα μας, το σουρώνουμε στο μπολ που έχουμε το πρώτο μίγμα με τη Sweete και τους κρόκους αβγών
  • Ανακατεύουμε σιγά-σιγά για να μη δημιουργηθεί αφρός και σερβίρουμε σε πυρίμαχα σκεύη της αρεσκείας μας
  • Ψήνουμε αμέσως σε προθερμασμένο φούρνο, στους 90°C και για περίπου 40 λεπτά.
  • Αφού ψηθεί η Crème Brûlée, την αφήνουμε να κρυώσει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και έπειτα τη διατηρούμε στο ψυγείο, μέχρι να την καταναλώσουμε.

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
και να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμη

Ice cream soda

Εύκολη σαλάτα με γιαούρτι, αγγούρι και μυρωδικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εσύ έχεις φτιάξει Carrot Cake χωρίς ψήσιμο;

Σούπα από σοκολάτα! Το μυστικό για να την κάνεις σε 10 λεπτά…

Μερέντα χωρίς λάδι! Γλυκό με ελάχιστες θερμίδες…

Φανουρόπιτα η ιστορία του Αγίου και πως την φτιάχνουμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ

Φτιάξτε Πατάτες Τηγανητές από…Πράσινα Φασόλια

Σοκολατένιο γλυκό ψυγείου με 3 υλικά έτοιμο σε μόλις 5 λεπτά!

Πηλιορείτικο σφουγγάτο: Δείτε πως θα φτιάξατε την πιο γευστική ομελέτα !


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗshape.gr
Προηγούμενο άρθροΕύκολη σαλάτα με γιαούρτι, αγγούρι και μυρωδικά
Επόμενο άρθροΣπιτική πίτα χωρίς φύλλο με πατάτα, λουκάνικο γαλοπούλας και τυρί