Αρχική TRAVEL Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δέχεται τώρα πληρωμές μέσω PayPal στην ιστοσελίδα & την mobile...

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δέχεται τώρα πληρωμές μέσω PayPal στην ιστοσελίδα & την mobile εφαρμογή

Paypal Train
Paypal Train

  Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δέχεται τώρα την PayPal ως μέθοδο πληρωμής

  Η PayPal είναι τώρα διαθέσιμη και στην ιστοσελίδα και στην mobile εφαρμογή

  Πάνω από 32 εκατομμύρια τουρίστες αναμένονται στην Ελλάδα εντός του 2018,   συμπεριλαμβανομένων επισκεπτών από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία

Αθήνα, 27 Ιουνίου 2018 –

 Η ελληνική σιδηροδρομική εταιρεία ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοινώνει τη συνεργασία της με την PayPal – ένα από τα πλέον αξιόπιστα ψηφιακά πορτοφόλια διεθνώς. Η PayPal είναι τώρα διαθέσιμη για τους επιβάτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ από όλον τον κόσμο για την αγορά εισιτηρίων τόσο από την εταιρική ιστοσελίδα όσο και μέσω κινητών συσκευών. Προκειμένου να γιορτάσει τη συνεργασία αυτή, ένα τρένο που θα φέρει το εμπορικό σήμα της PayPal θα συνδέσει το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, το λιμάνι του Πειραιά, με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», για τους επόμενους μήνες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., καθηγητής κ. Φίλιππος Τσαλίδης, δήλωσε σχετικά: 

«Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ μεταβαίνει σε μία νέα εποχή με ολοένα αυξανόμενες και απαιτητικές προκλήσεις. Ως μία σύγχρονη εταιρία, που διαρκώς εξελίσσεται, δεσμευόμαστε να παρέχουμε νέες, καινοτόμες υπηρεσίες για το επιβατικό κοινό. Η συνεργασία μας με την PayPal σηματοδοτεί ακριβώς αυτό: τη συνεχή προσπάθεια που καταβάλλουμε στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την παροχή βελτιωμένων υπηρεσιών. Προσφέροντας τη δυνατότητα πληρωμής μέσω PayPal, αναβαθμίζουμε την εμπειρία ηλεκτρονικής αγοράς εισιτηρίου κάνοντάς την ακόμη πιο εύκολη.»

Ο ταξιδιωτικός και τουριστικός κλάδος στην Ελλάδα αναπτύσσεται όλο και περισσότερο κάθε χρόνο και αναμένεται να αυξηθεί στην τάξη των 15,1 δις. ευρώ το 2018. Έχει πλέον αναχθεί σε μία από τις κινητήριες δυνάμεις της ελληνικής οικονομίας, με πρόβλεψη να αντιπροσωπεύει το 22,7% ή σχεδόν το ένα τέταρτο του ΑΕΠ της χώρας έως το 2028.[1] Εντός του 2018 η Ελλάδα αναμένεται να υποδεχθεί τουλάχιστον 32 εκατομμύρια τουρίστες από ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων επισκεπτών από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία, όπου τρεις στους τέσσερις κατοίκους (δηλαδή, το 75%) είναι ήδη ενεργοί χρήστες της PayPal.

Η Ελλάδα είναι μία από τις βασικές αγορές για την PayPal, κυρίως σε σχέση με τους κλάδους ταξιδίων και μεταφορών, σημειώνει ο Marcin Glogowski, General Manager της PayPal για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. “Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη σύμπραξή μας με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ως μέρος των ευρύτερων δεσμεύσεων και οραμάτων μας στην αγορά αυτή, ειδικά μάλιστα πριν από την έναρξη της υψηλής τουριστικής περιόδου. Πιστεύουμε ότι η νέα αυτή συνεργασία που εγκαινιάζουμε είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να κάνει ευκολότερη τη ζωή των ταξιδιωτών και θα έχει θετικό αντίκτυπο στις πωλήσεις της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προς τους ξένους τουρίστες και τους εγχώριους επιβάτες.”

Η εν λόγω συνεργασία αποτελεί ένδειξη της ευρύτερης δέσμευσης και αφοσίωσης της PayPal προς την ελληνική αγορά. Στις 3 Μαῒου, η PayPal λάνσαρε επισήμως την ιστοσελίδα της στα ελληνικά, παρέχοντας τη δυνατότητα διαχείρισης των πληρωμών στην τοπική γλώσσα.

Σχετικά με την PayPal

Τροφοδοτούμενη από την θεμελιώδη πεποίθηση πως η πρόσβαση σε χρηματοοικονομικές υπηρεσίες δημιουργεί ευκαιρίες, η PayPal (Nasdaq: PYPL) επικεντρώνεται στον εκδημοκρατισμό των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και την ενδυνάμωση των ιδιωτών και των επιχειρήσεων, προκειμένου τόσο να ενταχθούν όσο και να ευδοκιμήσουν στην παγκόσμια οικονομία. Η ανοιχτή ψηφιακή μας πλατφόρμα πληρωμών παρέχει στους 237 εκατομμύρια ενεργούς λογαριασμούς πελατών της PayPal την εμπιστοσύνη να συνδεθούν και να πραγματοποιήσουν συναλλαγές με νέους και ισχυρούς τρόπους, είτε online, μέσω κινητής συσκευής, εφαρμογής ή δια ζώσης. Μέσω ενός συνδυασμού τεχνολογικής καινοτομίας και στρατηγικών συνεργασιών, η PayPal δημιουργεί καλύτερους τρόπους για την διαχείριση και μεταφορά χρημάτων και προσφέρει επιλογές και ευελιξία κατά την αποστολή και λήψη πληρωμών και αποπληρωμών. Διαθέσιμη σε πάνω από 200 αγορές ανά τον κόσμο, η πλατφόρμα της PayPal, συμπεριλαμβανομένων των Braintree, Venmo και Xoom, επιτρέπει σε καταναλωτές και εμπόρους να λαμβάνουν χρήματα σε τουλάχιστον 100 νομίσματα, να κάνουν αναλήψεις κεφαλαίων σε 56 νομίσματα και να διατηρούν χρηματικά υπόλοιπα στον PayPal λογαριασμό τους σε 25 νομίσματα.

Για περισσότερες πληροφορίες για την PayPal, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα στα ελληνικά https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/about. Για πληροφορίες οικονομικού περιεχομένου σχετικά με την PayPal, επισκεφθείτε τον ιστότοπο https://investor.paypal-corp.com.

Σχετικά με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Η Εταιρία ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., η οποία ιδρύθηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2005, αποτέλεσε κατά τη σύστασή της θυγατρική εταιρία της ΟΣΕ Α.Ε. σε ποσοστό 100%.

Από την 1.1.2007 και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας απόσχισης κλάδου και εισφοράς του από τη μητρική εταιρία ΟΣΕ Α.Ε., η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ανέλαβε τη λειτουργία και εκμετάλλευση όλων των μεταφορών (επιβατικών, εμπορευματικών, κλπ.). Έκτοτε, λειτουργεί ως πλήρως ανεξάρτητη εταιρία με ξεχωριστή διοίκηση και οργάνωση, σύμφωνα και με τις επιταγές της κοινοτικής νομοθεσίας.

Στις 14 Σεπτεμβρίου 2017, ολοκληρώθηκε η πώληση και μεταβίβαση του 100% των μετοχών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. στην Ferrovie dello Stato Italiane Group (FS) και εντάχθηκε στον ιταλικό όμιλο.


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθρο“Μικρό Πάντα Βρέχει”: Μια off – road περιπέτεια για λίγους (βίντεο)
Επόμενο άρθροΤο τιραμισού της τεμπέλας