Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Αυτοί είναι οι δύο μεγάλοι νικητές του Power of Love!

Αυτοί είναι οι δύο μεγάλοι νικητές του Power of Love!

duo-megaloi-nikites-power-of-love

Αυλαία έριξε απόψε, το πιο πολυσυζητημένο ερωτικό reality, που στέφθηκε μ’ έπιτυχία τους τελευταίους μήνες προβολής του. Κάποιοι γνώρισαν την αγάπη, άλλοι δεν ταίριαξαν και άλλοι αποφάσισαν να ζήσουν τον έρωτα έξω από το παιχνίδι. Ωστόσο, ποιοι είναι οι δύο μεγάλοι νικητές του Power of Love;

Οι παίκτες που διεκδίκησαν τo έπαθλo ήταν τα ζευγάρια, Στέλλα Μιζεράκη–Πάνος Ζάρλας, Τζούλια Καραγιάννη-Μιχάλης Κάββαλος, Σωκράτης Ελ Γκαμαλί–Κυριακή Τσανικίδη και ο Παναγιώτης Θεόφιλος.

Αν και οι φήμες ήθελαν τον μεγάλο νικητή να κερδίζει 50.000 ευρώ, η Μαρία Μπακοδήμου διέψευσε από νωρίς το απόγευμα τα όποια σενάρια. Οι νικητές του Power of Love είναι δύο, ένα κορίτσι και ένα αγόρι, οι οποίοι θα λάβουν 10.000 ευρώ, ο καθένας.

“Το έπαθλο για το αγόρι που θα βγει νικητής του Power of love είναι 10.000 ευρώ, όπως και για το κορίτσι που θα βγει πρώτο, είναι 10.000 ευρώ. Καλή επιτυχία στους φιναλίστ”, είπε η Μαρία Μπακοδήμου μεταξύ άλλων,”Είναι το τέλος ενός κύκλου, μας γέμισε εμπειρίες… Όλοι βγαίνουμε διαφορετικοί από ότι ήρθαμε…”, ήταν κάποιες από τις συγκινητικές φράσεις που ακούστηκαν πριν αγαπημένο reality ρίξει τίτλους τέλους.

Ποιοι είναι οι δύο μεγάλοι νικητές του Power of Love;

Ο λόγος για το ζευγάρι, τη Στέλλα και τον Πάνο!

Στέλλα Μιζεράκη

stella_mizeraki

Πάνος Ζάρλας

panosZarlas

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμα:

Ο Κρητικός Μichael Jackson και οι γιαγιάδες που πίνουν μπύρες! – Δείτε το ξεκαρδιστικό σποτ του “Καλοκαίρι στο Νότο” (Βίντεο)


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗmad.tv
Προηγούμενο άρθροPower of Love – spoiler: Το ζευγάρι με τις περισσότερες ψήφους!
Επόμενο άρθρο6 χρόνια χωρίς τον «αριστοφανικό» Θύμιο Καρακατσάνη