Αρχική ΓΕΥΣΗ Σαλάτα με Ψητό Κοτόπουλο και Μανιτάρια

Σαλάτα με Ψητό Κοτόπουλο και Μανιτάρια

Σαλάτα-με-Ψητό-Κοτόπουλο-και-Μανιτάρια–640×357

Σαλάτα με Ψητό Κοτόπουλο και Μανιτάρια. Ελαφριά σαλάτα χορταστικότατη και πεντανόστιμη! Ένα light και πλήρες γεύμα!

Θα χρειαστούμε

Για την Σαλάτα

6-7 φύλλα μαρούλι
200 gr. στήθος κοτόπουλου
4-5 μανιτάρια
1 αγγούρι
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
3-4 κουταλιές της σούπας καλαμπόκι
Φλύδες τυρί παρμεζάνα
Θυμάρι
Αλάτι

Για το Ντρέσινγκ

2-3 κουταλιές της σούπας μπαλσάμικο ξύδι
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα

Εκτέλεση

  • Αφαιρούμε την πέτσα από το κοτόπουλο.
  • Κόβουμε σε φέτες τα μανιτάρια.
  • Αλατίζουμε, πασπαλίζουμε με θυμάρι και ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο το φιλέτο του κοτόπουλου και τα μανιτάρια και ψήνουμε για περίπου 25 λεπτά στον φούρνο, στην σχάρα ή στο τηγάνι για 10 λεπτά.
  • Πλένουμε και κόβουμε το μαρούλι. Κόβουμε τα λαχανικά σε φέτες.
    Βάζουμε το μαρούλι σε σαλατιέρα και προσθέτουμε όλα τα λαχανικά και το κοτόπουλο κομμένο σε κύβους.
  • Ανακατεύουμε καλά τα υλικά του dressing και περιχύνουμε!

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
και να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμη

Σοκολατένιος κορμός με μπεζέδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εσύ έχεις φτιάξει Carrot Cake χωρίς ψήσιμο;

Σούπα από σοκολάτα! Το μυστικό για να την κάνεις σε 10 λεπτά…

Μερέντα χωρίς λάδι! Γλυκό με ελάχιστες θερμίδες…

Φανουρόπιτα η ιστορία του Αγίου και πως την φτιάχνουμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ

Φτιάξτε Πατάτες Τηγανητές από…Πράσινα Φασόλια

Σοκολατένιο γλυκό ψυγείου με 3 υλικά έτοιμο σε μόλις 5 λεπτά!

Πηλιορείτικο σφουγγάτο: Δείτε πως θα φτιάξατε την πιο γευστική ομελέτα !


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗfunkycook.gr
Προηγούμενο άρθροΣτράτης Μυριβήλης: Από τους σημαντικότερους πεζογράφους της γενιάς του ’30
Επόμενο άρθροCheesecake με Καταΐφι και Φράουλες