Αρχική ΘΕΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ Είδαμε: Εγώ, ο Απαισιότατος 3

Είδαμε: Εγώ, ο Απαισιότατος 3

a3a9615d5a1dbee4278293d603aa6f7d_XL

Ο Απαισιότατος Γκρου – ο οποίος στην πραγματικότητα δεν είναι πλέον καθόλου απαισιότατος – έχει γυρίσει την πλάτη του στο έγκλημα κι έχει γίνει κατάσκοπος της Αντιτρομοκρατικής.

Αποτυγχάνοντας να πιάσει τον κακοποιό που έκλεψε το μεγαλύτερο ροζ διαμάντι του κόσμου, χάνει τη δουλειά του. Προτού προλάβει καν να το συνειδητοποιήσει, ανακαλύπτει ότι έχει δίδυμο αδελφό.

Έτσι, ξεκινά μαζί με την οικογένειά του – τη γυναίκα του Λούσι και τις 3 υιοθετημένες κόρες τους – να γνωρίσουν τον Ντρου. Το καινούριο μέλος της οικογένειας είναι το άκρως αντίθετο από εκείνον: έχει σπίτι με ό,τι θα μπορούσε να ονειρευτεί κανείς, είναι χαμογελαστός, καλοσυνάτος και το χειρότερο διαθέτει…πλούσια ατημέλητα ξανθά μαλλιά.

Ο ήμουν-πολύ-κακό-παιδί Μπαλτάζαρ Μπρατ είναι ο κακός της ιστορίας που κλέβει το διαμάντι για να το χρησιμοποιήσει στα καταστροφικά του σχέδια. Φιγούρα βγαλμένη (και κολλημένη) στα 80s και πρώην παιδί θαύμα, ρίχνει ξύλο με τη συνοδεία τραγουδιών του Mάικλ Tζάκσον και θέλει να «τιμωρήσει» το Χόλυγουντ μετατρέποντάς το  σε μια τεράστια τσιχλόφουσκα και στέλνοντας το στο διάστημα. Κάπου εκεί τα δύο αδέλφια ενώνουν τις δυνάμεις τους για να πάρουν πίσω το διαμάντι και να σώσουν την πόλη που κινδυνεύει.

Στο επίκεντρο και αυτής της ταινίας βρίσκονται οι οικογενειακές σχέσεις: η αδελφική αγάπη και φυσικα η μητρική αυτοθυσία της Λούσι που πηγάζει αυθόρμητα και προστατευτικά σε όλες τις δύσκολες στιγμές των κοριτσιών.  Από τις πιο εμπνευσμένες σκηνές ο διαγωνισμός τραγουδιού α λα X-Factor των Minions και η εισβολή των Γκρου και Ντρου στο κάστρο του Μπρατ. Παραδόξως, δεδομένου ότι πρόκειται για έργο απευθυνόμενο σε παιδιά που μετρά ήδη δυο προηγούμενες μεγάλες επιτυχίες, οι χιουμοριστικές σκηνές είναι λιγότερες από το αναμενόμενο. Ωστόσο, η γρήγορη πλοκή, το χρωματιστό πεδίο δράσης και οι απίστευτες φωνές των Γκρου-Ντρου, της Άγκνες και των Minions κάνουν ευχάριστο το συνολικό αποτέλεσμα.


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΟι μούσες του aerial silks από τον φωτογραφικό φακό του Γιάννη Βλασερού
Επόμενο άρθροΔιαβάσαμε: “Υπόσχεση αίματος” από τη σειρά βιβλίων Vampire Academy
Είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (τμήμα Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικών-Ψυχολογίας) και συνέχισε τις σπουδές της στο Κέντρο Εκπαίδευσης Μεταφραστών «γλωσσολογία». Συνεργάστηκε με ιστοσελίδες Εναλλακτικής Δράσης και Ψυχολογίας στον τομέα της μετάφρασης και με τις καλλιτεχνικές ιστοσελίδες Mindradio, Culturenow και Fermou-Art στον τομέα κριτικής θεάτρου, κινηματογράφου και βιβλίου. Πλέον αρθρογραφεί στο περιοδικό Koita Magazine.