Αρχική ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ MaxiNil: ” Είμαι ένα μοναχοπαίδι που μεγάλωσε σε μία γκαρσονιέρα στη Δάφνη”

MaxiNil: ” Είμαι ένα μοναχοπαίδι που μεγάλωσε σε μία γκαρσονιέρα στη Δάφνη”

575735_500266786702306_571095304_n

Είναι νέα, τολμηρή, φωνάρα, μαγκάκι, θα μπορούσε να κάνει κάλλιστα τεράστια καριέρα στο εξωτερικό, είναι η Maxi Nil και όσοι δεν την ξέρετε, γνωρίστε την!

Αν σε ρωτούσε κανείς αν εσύ ανακάλυψες το τραγούδι ή αν σε ανακάλυψε αυτό, τι θα απαντούσες;

Πιστεύω ακράδαντα στον νόμο της έλξης και στους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βοηθηθούμε από αυτήν. Είμαι σίγουρη πως ακόμα κι από μικρό παιδί, έστω και υποσυνείδητα «καλούσα» το τραγούδι και κάπου στην πορεία, οι δρόμοι μας ενώθηκαν.

Τραγουδιστής και δημιουργός. Πώς αντιλαμβάνεσαι αυτή την σχέση;

Όντας και τα δύο μου είναι λίγο δύσκολο να τα διαχωρίσω αλλά θεωρώ ότι είναι μια σχέση η οποία θα πρέπει να βασίζεται πρώτα απ’ όλα στον αλληλοσεβασμό. Επίσης καλό είναι να υπάρχει κοινώς στόχος και, όπως λέει και ο Μπίλιας στο «Ρόδα τσάντα και κοπάνα 4» :Να ταιριάζουν τα μαγνητικά τους ρευστά! Xαχαχα

Ένα σύντομο βιογραφικό σου τι θα έγραφε;

Είμαι ένα μοναχοπαίδι που μεγάλωσε σε μία γκαρσονιέρα στη Δάφνη. Στα 5 ξεκίνησα να εκδηλώνω έντονα την αγάπη μου για τη μουσική και τη ζωγραφική. Γενικά ντρεπόμουν πολύ να τραγουδήσω και επέλεγα να παίζω κυρίως πλήκτρα. Το τραγούδι μπήκε ενεργά στη ζωή μου στα 16,όπου ένας φίλος μου έκλεισε μία οντισιόν λέγοντάς μου ότι πάμε υποτίθεται για μπύρες χαχαχα.

Βρέθηκα μπροστά σε ένα μικρόφωνο με ανθρώπους κατά 20 χρόνια μεγαλύτερούς μου, οπότε δεν είχα επιλογή, έπιασα το μικρόφωνο με τρεμάμενο χέρι και ξεκινήσαμε να τζαμάρουμε. Ήταν η στιγμή που είπα «Εδώ είμαστε, αυτό θέλω να κάνω για όλη μου τη ζωή» κι έτσι έγραψα το πρώτο μου τραγούδι. Τα επόμενα χρόνια έγινα μέλος πολλών και διάφορων συγκροτημάτων κυρίως της ροκ και μέταλ σκηνής και μπήκα ενεργά στη δισκογραφία. Το 2009 έγινα μέλος των Αυστριακών Visions Of Atlantis και έφυγα στο εξωτερικό.

575735_500266786702306_571095304_n

Με αυτό το συγκρότημα κυκλοφορήσαμε 3 δίσκους και περιοδεύσαμε σε όλη την Ευρώπη, Αφρική και Ασία και παίξαμε στα μεγαλύτερα φεστιβάλ μαζί με ονόματα όπως οι Motorhead ,Metallica,Limp Bizkit,Offspring, Evanescence και πολλούς άλλους. Στα τέλη του 2013 οι δρόμοι μας χώρισαν και αποφάσισα να φτιάξω την μπάντα των ονείρων μου οι οποίοι είναι μέχρι και σήμερα οι Jaded Star.Παράλληλα εφόσον τελείωσα τις μουσικές μου σπουδές ξεκίνησα να παραδίδω μαθήματα φωνητικής κάτι το οποίο αγαπώ πολύ και κάνω μέχρι σήμερα. Με τους Jaded Star κυκλοφορήσαμε το ντεμπούτο μας στα τέλη του 2015, περιοδεύσαμε σε όλη την Ευρώπη και τώρα δουλεύουμε πάνω στην επόμενή μας κυκλοφορία. Τέλος είμαι μία τρελή χαζογατομάνα 2 χιονομπαλιδίων του Κλάρυ και της Μπουζού! =)

Πως διασκεδάζει ένας καλλιτέχνης σαν εσένα;

Μ’ αρέσουν τα απλά, λόγω του ότι λείπω συχνά έχω ανάγκη το σπίτι μου, τα φιλαράκια μου, τα ζωντανά μου. Ένα κουτούκι, μια βόλτα με τη μηχανή στη θάλασσα, ένα σινεμά μια ωραία συναυλία.

Αγαπημένο χρώμα για ρούχα της γκαρνταρόμπα σου

Μαύρο, μωβ, ασημί ,φούξια και τώρα τελευταία λίγο κόκκινο. Αλλά αν ανοίξεις την ντουλάπα μου βλέπεις μόνο μαύρο!

Φαγητό που δεν μπορείς να αντισταθείς με τίποτα

Πωπω!!!!..Μόνο ένα;…Καρμπονάρα!

Αγαπημένες μουσικές για χαλάρωμα στο σπίτι

Loreena McKennitt ,Uriah Heep, The Gathering

Μέρος- Στέκι για διασκέδαση

Γενικά μ’ αρέσει να αλλάζω στέκια και να δοκιμάζω καινούρια μέρη .Φέτος λοιπόν ανακάλυψα To Ραχάτι (ρακάδικο στην Ηλιούπολη) Το Le Roi Ηλιούπολης (ροκ μπυραρία) και τη μαγική αυλή του Six Dogs στο μοναστηράκι.

Πως βλέπεις την Ελλάδα της τέχνης και της κρίσης;

Βλέπω την τέχνη να ανθίζει στους δύσκολους καιρούς….αν κρίνω κι από μένα την ίδια, γράφω τραγούδια μόνο όταν είμαι ψυχολογικά ράκος και μόνο όταν όλα μοιάζουν ακατόρθωτα, γιατί μ’ αρέσει να γράφω για την ελπίδα. Η Ελλάδα…αχ η Ελλάδα…με μπερδεύει αυτός ο τόπος, όχι σαν τόπος αλλά οι άνθρωποι του, μιας και η Ελλάδα, όπως και όλες οι χώρες, είναι οι άνθρωποι της.

Βλέπω «ανθρώπους» της μπίζνας να τρώνε ζωντανούς αυτούς της τέχνης στο όνομα της κρίσης και των δύσκολων καιρών, αλλά υπάρχουν κι αυτοί οι λίγοι, οι φωτεινοί άνθρωποι που μέσα σε όλο αυτό το σκοτάδι παλεύουν με όποιο κόστος να φωτίσουν και να ζεστάνουν λίγες γωνιές γι’ αυτούς που ακόμα «νιώθουν». Αυτούς τους ανθρώπους ακολουθώ κι εγώ και θέλω να τους μοιάσω.

Τι νέο ετοιμάζεις; Σχέδια για το μέλλον

Αυτό τον καιρό γράφω τον 2ο δίσκο των Jaded Star και ανυπομονώ για την επόμενη περιοδεία μας. Επίσης ετοιμάζομαι σιγά σιγά για τις πρόβες του σκοτεινού Αγγλόφωνου μιούζικαλ Goditha δημιούργημα της υπερταλαντούχας Ελίνας Εγγλέζου, το οποίο θα ανέβει τον Ιανουάριο σε γνωστό θέατρο της Αθήνας και θα συμμετάσχουν πολλοί γνωστοί τραγουδιστές της Ελληνικής ροκ και μέταλ σκηνής. Παράλληλα ετοιμάζω κάποια ακουστικά live έκπληξη!

Μια ευχή για όλο τον κόσμο που θα σε διαβάσει στο Koita

Εύχομαι τα όνειρα όλων των ανθρώπων να βγουν αληθινά και να έχουν όλοι το κουράγιο να παλέψουν γι’ αυτά. Keep on fighting!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΗμερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/7
Επόμενο άρθροΒιολέτα Ίκαρη: ” Είναι η εποχή της ανασφάλειας και του εγωισμού ”