Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΘΡΑ Πού θα φάμε τα καλύτερα pancakes στην πόλη;

Πού θα φάμε τα καλύτερα pancakes στην πόλη;

nutella-pancakes-1

5 ”λαχταριστές” διευθύνσεις για τα πιο νόστιμα pancakes στην Αθήνα!

Άλλοι τα ονομάζουν μόδα της εποχής, άλλοι τα αγαπούν και δε ζουν χωρίς αυτά κι άλλοι δε τα επιθυμούν καθόλου. (Οι τελευταίοι μετά από αυτό το κείμενο, ίσως αλλάξουν γνώμη).

Τα Pancakes ή τηγανίτες όπως θέλουν πολλοί να τα λένε, σερβίρονται γλυκά ή αλμυρά και είναι το ίδιο λαχταριστά. Τα απολαμβάνει κανείς παρέα με τον καφέ ή το τσάι του, κάθε στιγμή της ημέρας. Εμείς, έπειτα από ενδελεχή έρευνα, δοκιμάσαμε τα καλύτερα και σας τα παρουσιάζουμε για να τα επισκεφτείτε κι εσείς:

The Dalliance House (Κυριαζή 19, Κηφισιά – Τηλ.: 210 623 0775)

Λαχταριστά pancakes με φρέσκα φρούτα εποχής, ξηρούς καρπούς και σιρόπι κάθε λογής έχεις την ευκαιρία να γευτείς σ’ έναν υπέροχο χώρο στην Κηφισιά. Μπορείς να τα απολαύσεις σε συνδυασμό με ένα ζεστό τσάι, έναν ζεστό ή κρύο καφέ Arabica ή Brazil και ένα θρεπτικό φυσικό χυμό με φρούτα της επιλογής σου. Μια επίσκεψη εκεί, θα σε πείσει!

 

Nice n easy (Ομήρου 60 και Σκουφά, Κολωνάκι –Τηλ.: 210 361 7201)

Εδώ τα πρωινά έχουν τη δική τους αξία. Θα βρεις pancakes υγιεινά από αλεύρι quinoa, φρούτα του δάσους και κορινθιακή σταφίδα golden black, συνοδεία σιροπιού σφενδάμου ή θυμαρίσιου μελιού. Το σημαντικότερο είναι ότι φτιάχνονται από από βιολογικά και οικολογικά προϊόντα.

White Spoon (Λεωφ. Μεσογείων 234 και Βεντούρη 1, Χολαργός –Τηλ.: 210 6533645)

Μετά την ανανέωση του στυλάτου αυτού χώρου  έφτασε και η ώρα για την ανανέωση της κουζίνας  τους! Εδώ έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις  τρελό συνδυασμό γλυκού και αλμυρού για τους πιο τολμηρούς! Pancakes με maple syrup, berries, λευκή κρεμα και bacon. Στα υπέρ του μαγαζιού είναι η σπιτική μαρμελάδα και η ζάχαρη άχνη που κοσμούν τα pancakes!

Crepe’n Love ( Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Ηλιούπολη – Τηλ. 21 0994 0777)

Pancakes κάθε λογής, σε  μεγάλες ποσότητες. Το μαγαζί είναι ιδανικό για παιδιά, μεγάλες παρέες, φαγητό σε πακέτο ενώ γίνεται διανομή των γεύσεων και στο σπίτι! Στα top του μαγαζιού τα σοκοκαραμελένια pancakes με πραλίνα φουντουκιού, καραμέλα γάλακτος, μπισκότο Twix και παγωτό βανίλια!

The Underdog Ηρακλειδών 8, Θησείο –Τηλ. 213 0365393)

Σε αυτό το μαγαζί θα απολαύσεις τα πιο νόστιμα και αφράτα pancakes που έχεις φάει ποτέ. Μέλι-καρύδι-κανέλα, πραλίνα φουντουκιού-τριμμένα μπισκότα είναι κάποιες από τις γεύσεις που θα βρεις! Κι όλα αυτά στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών!

 

 

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΗ δίαιτα γρήγορου μεταβολισμού: Χάσε 10 κιλά σε 1 μήνα
Επόμενο άρθροΟμόνοια: Η ιστορία της πιο παλιάς πλατείας των Αθηνών