Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΘΡΑ Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2018: Ένα καλοκαίρι γεμάτο πολιτισμό και ψυχαγωγία με κοινωνικό...

Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2018: Ένα καλοκαίρι γεμάτο πολιτισμό και ψυχαγωγία με κοινωνικό μήνυμα

mopl

Ένα καλοκαίρι συναυλιών, κινηματογραφικών προβολών και θεατρικών παραστάσεων στην ανακαινισμένη 3η Μαρίνα Γλυφάδας και σε υπαίθριους χώρους, διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Γλυφάδας.

Το Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2018 ξεκινά! Ένα καλοκαίρι μεγάλων συναυλιών, ξεχωριστών κινηματογραφικών προβολών και σπουδαίων θεατρικών παραστάσεων, στην ανακαινισμένη 3η Μαρίνα Γλυφάδας και σε υπαίθριους χώρους, φέρνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Γλυφάδας.

Το Φεστιβάλ Γλυφάδας 2018 ξεκινά αυτή την Παρασκευή, 13 Ιουλίου, με τη θρυλική ταινία «Όσα Παίρνει ο Άνεμος» και ακολουθούν την Κυριακή 15/07 η θεατρική παράσταση «Μόλις Χώρισα», τη Δευτέρα 16/07 συναυλία με τις Ευανθία Ρεμπούτσικα & Έλλη Πασπαλά και την Τετάρτη 18/07 ο ανεπανάληπτος Τόλης Βοσκόπουλος.

Η ώρα έναρξης όλων των εκδηλώσεων είναι στις 9 μ.μ. και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Αντί εισιτηρίου, ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις δημοτικές κοινωνικές δομές.

36698266_662334247433511_1464492691550109696_n

«Το Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας είναι και φέτος εδώ! Με πλούσιο πρόγραμμα που ετοιμάσαμε με πολύ μεράκι και πιστεύουμε θα καλύψει και τους πιο απαιτητικούς. Συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές ταινίες που θα γεμίζουν τις καλοκαιρινές βραδιές μας – αμέσως μετά τη λήξη του Μουντιάλ!», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου. «Σας περιμένουμε στην 3η Μαρίνα, σε ένα μοναδικό χώρο που έχουμε δημιουργήσει δίπλα στη θάλασσα, αλλά και με προβολές ταινιών σε όμορφες γωνιές της πόλης μας».

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ

 

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Διαβάστε ακόμα:

Δες πώς δανείζεσαι βιβλία από την κινητή βιβλιοθήκη του δήμου της Αθήνας!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΔες πώς δανείζεσαι βιβλία από την κινητή βιβλιοθήκη του δήμου της Αθήνας!
Επόμενο άρθροΕντυπωσιασμένο το κοινό από την «Αντιγόνη» των Χειλάκη-Δούνια στο Ηρώδειο!