Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΣΜΟΣ Ο άντρας με τα μακρύτερα νύχια στον κόσμο αποφάσισε να τα κόψει

Ο άντρας με τα μακρύτερα νύχια στον κόσμο αποφάσισε να τα κόψει

CQJFzizXAAA9z9H (2)

Μετά από 66 χρόνια, κατά τα οποία τα μεγάλωνε, ο Shridhar Chillal από το Πούνε της Ινδίας, ο άνδρας με τα μακρύτερα νύχια στον κόσμο, αποφάσισε να τα κόψει.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη ο 82χρονος Ινδός, που κατέχει το ρεκόρ Γκίνες για τα μακρύτερα νύχια που έχουν καταγραφεί ποτέ σε ένα χέρι, δέχθηκε να του τα αφαιρέσει προσεκτικά ένας τεχνίτης φορώντας μάσκα και με ένα ηλεκτρικό εργαλείο, στη διάρκεια μιας «τελετής κοπής νυχιών» στη Νέα Υόρκη.

CQJFzizXAAA9z9H (2)

Την απόφαση να μεγαλώσει τα νύχια του ο Shridhar την πήρε όταν ήταν 14 ετών και ένας δάσκαλος τον μάλωσε επειδή κατά λάθος του έσπασε ένα πολύ μακρύ νύχι, που είχε στο χέρι. Ο δάσκαλος τού είχε πει τότε πως ο μόνος τρόπος να καταλάβει πόση φροντίδα χρειάζεται για να μην σπάσεις ένα πολύ μακρύ νύχια είναι αν άφηνε και ο ίδιος.

Όπως φάνηκε, ο νεαρός τότε Ινδός πήρε στα πολύ σοβαρά τα λόγια του δασκάλου του και τα άφησε για όλη του τη ζωή. Στην τελευταία τους μέτρηση τα νύχια είχε συνολικό μήκος 9 μέτρα, περίπου όσο ένα λεωφορείο του Λονδίνου. Το μακρύτερο όλων δε ήταν αυτό στον αντίχειρα.

Το να έχεις τόσο μακριά νύχια δεν ήταν καθόλου εύκολο. Όπως εξηγεί ο 82χρονος, τα νύχια του ήταν τόσο εύθραυστα που έπρεπε να είναι πολύ προσεκτικός να μην τα σπάσει ενώ κοιμάται: «Δεν μπορώ να κουνηθώ πολύ, οπότε κάθε μισή ώρα περίπου ξυπνάω και μετακινώ το χέρι μου στην άλλη πλευρά του κρεβατιού». Επίσης λέει πως από τότε που τα μεγάλωσε, τον πονούσαν συνεχώς. «Βέβαια το καλό είναι πως ποτέ δεν χρειάζεται να περιμένω στη σειρά», προσθέτει.

Το κόψιμο των νυχιών έγινε στο Μουσείο Ripley’s Believe It or Not!, όπου και θα εκτίθενται για το κοινό πλέον τα νύχια του Shridhar Chillal.

1-e-12718

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook  να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμα:

Μετά από 20 Πλαστικές, πιστεύει πως έχει το Τέλειο Σώμα! Μόλις δείτε Ολόκληρη τη Φωτογραφία, θα μείνετε

Τα φυτά καταλαβαίνουν όταν τα τρώνε!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗtopnews.gr
Προηγούμενο άρθρο“Πες καμιά μ…α να γελάσουμε!” – Το άγνωστο περιστατικό από το “Οι Μεν και Οι Δεν” που “σκάλωσε” τον Στέλιο Μάινα!
Επόμενο άρθροΣΟΚΑΡΟΥΝ Οι Νέες Φωτό Της Ναταλίας Λιονάκη Μέσα Από Το Μοναστήρι…