Αρχική ΘΕΑΜΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Batwoman: Η πρώτη λεσβία υπερηρωίδα γίνεται τηλεοπτική σειρά

Batwoman: Η πρώτη λεσβία υπερηρωίδα γίνεται τηλεοπτική σειρά

batwoman

Γεννήθηκε μέσα στην ίντριγκα. Η Batwoman εμφανίστηκε στο κόμικ σύμπαν της DC κάπου στη δεκαετία του 50′, ως το κακό κορίτσι του Batman που διέδιδε ότι ο άνθρωπος νυχτερίδα κι ο κολλητός του ο Ρόμπιν, δεν ήταν απλά φίλοι.

Τα επόμενα χρόνια δεν είχαν μια θέση για την Batwoman στη ζωή του Batman κι αυτό γιατί σύμφωνα με τους δημιουργούς της δεν κατάφερε να ενσαρκώσει την απόλυτη υπερηρωίδα, όπως το νέο Batgirl.

 

Μετά από μία αποτυχημένη επιστροφή στα 70s, to 2006 η Batwoman αναγεννήθηκε με τον σωστό τρόπο από τον Grant Morrison. Σήμερα πίσω από τη μάσκα κρύβεται η Katy Kane, μια δυσλειτουργική προσωπικότητα, δηλωμένη λεσβία που θέλει να σπείρει το καλό στην Γκόθαμ.

Σύμφωνα με το δίκτυο CW, το οποίο έχει αναλάβει να τρέξει την τηλεοπτική εκδοχή της Batwoman, «η Kate Kane, μια γυναίκα οπλισμένη με πάθος για κοινωνική δικαιοσύνη, αλλά και ισχυρή άποψη που πετάει πάνω από τους δρόμους μιας πόλης που είχε άμεση ανάγκη από έναν σωτήρα», μία υψηλά εκπαιδευμένη μαχήτρια των δρόμων της διεφθαρμένης Γκόθαμ. Αλλά μην βιαστείτε να την πείτε ηρωίδα, επισημαίνει η ανακοίνωση, η Kate πρέπει πρώτα να παλέψει με τους δαίμονες, πριν γίνει σύμβολο ελπίδας για την Γκόθαμ. Σύμμαχός της στον πόλεμο κατά του κακού, η ερωμένη της και πρώην επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, Renee Montoya.

Η όμορφη υπερηρωική εκπρόσωπος της LGBTQ κοινότητας θα προωθηθεί ως το πρώτο ξεκάθαρο σύμβολο διαφορετικότητας στο σύμπαν της DC Comics. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο έχει αποφασιστεί ο ρόλος της Batwoman στη νέα τηλεοπτική σειρά να δοθεί σε μία ηθοποιό που είναι δηλωμένη λεσβία.

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Διαβάστε ακόμη:

Doragon cafe: Ο πιο παραμυθένιος χώρος της Θεσσαλονίκης υπόσχεται να σας μαγέψει…

Θερινός Κινηματογράφος “Τζένη Καρέζη” – πρόγραμμα προβολών Ιουλίου 2018


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗladylike.gr
Προηγούμενο άρθροΒάζει την Μπριζόλα στο Πιάτο και την Αλείφει με Σόδα. Μόλις Μάθετε το Λόγο, θα το Κάνετε και εσείς. (video)
Επόμενο άρθροLa Banda: Με Μαραντίνη και Φουρέιρα η κριτική επιτροπή. Ποιο πρόσωπο κλειδώνει για την παρουσίαση