Αρχική ΖΩΔΙΑ Εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά 23-29/7

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά 23-29/7

1493728673676_zodia_1-H793

Αυτή την περίοδο, η [τραυματισμένη] Πανσέληνος, γεμίζει με απογοήτευση, εκείνους που την πίστεψαν.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή, θα αποδειχθεί σκοτσέζικο ντουζ, για σας. Θα έχετε μία αισιόδοξη στάση στο ξεκίνημα της, αλλά την Παρασκευή, η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας δημιουργήσει εντάσεις με άλλα άτομα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σίγουρα αυτή η εβδομάδα δεν θα είναι μία ευχάριστη [νότα] μέσα στο Καλοκαίρι. Η έκλειψη της Σελήνης στον Υδροχόο, στις 27, δεν θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε την επαγγελματική σας πορεία, αλλά και τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η περίοδος αυτή είναι αρκετά πολύπλοκη για σας. Θα υπάρχει σε ένα βαθμό η ασυνεννοησία, κάτι που θα γίνει ακόμη πιο έντονη με τον ανάδρομο Ερμή στις 26. Την επόμενη μέρα η έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο, σας οδηγεί σε εντάσεις και αλλαγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή σίγουρα δεν είναι στα μέτρα σας. Θέλετε να μαζέψετε πολλές εκκρεμότητες και άλλα τόσα πράγματα που βρίσκονται σε αναμονή. Βάλλεται ο οικονομικός τομέας με τον ανάδρομο Ερμή και την έκλειψη Σελήνης.

ΛΕΩΝ

Σε εσάς θα πρέπει να αναφερθώ περισσότερο αναλυτικά για αυτή την εβδομάδα. Βρίσκεστε λοιπόν στο μάτι του κυκλώνα, με έντονα πλανητικά φαινόμενα να καθορίζουν το επόμενο διάστημα για σας. Ο Ήλιος την Δευτέρα, θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, αλλά θα βάλλεται με δύσκολες όψεις με Ουρανό και Άρη. Έτσι η ενέργεια που θα φτάσει σε εσάς θα είναι γεμάτη από εντάσεις και απρόσμενα γεγονότα. Τις επόμενες μέρες ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σας και η έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο, σφραγίζει σχέσεις και συνεργασίες, μέσα από πύρινους δρόμους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με μία απογοήτευση που μπορεί να προέλθει από τον σύντροφο σας. Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία, θα σας κάνει να αναθεωρήσετε αρκετά πράγματα. Στις 27, η έκλειψη της Σελήνης, βάζει ένα προβληματισμό σε θέματα εργασιακά και υγείας.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή, θα σας δώσει κάποια μαθήματα, που θα αφορούν το φιλικό σας περιβάλλον και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι παρεξηγήσεις και ο εκνευρισμός, θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας σας, ενώ μία σχέση θα χρειαστεί αναθεώρηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η περίοδος αυτή θα έχει μία ποικιλία γεγονότων, αλλά και μία ψυχολογική αναστάτωση. Υποθέσεις που σας είχαν απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα, θα έχουν μία εμφανή αναδρομή. Ίσως και να μην πρέπει να πιέσετε καταστάσεις, αν κάτι σας εμποδίζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να μην είναι η περίοδος αυτή στα [μέτρα] σας, αλλά υπάρχει η δυνατότητα να διαχειριστείτε τις καταστάσεις προς όφελος σας. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, θα καθυστερήσει μία μετακίνηση σας και η έκλειψη Σελήνης θα γεμίσει με ασυνεννοησία τις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι σχέσεις με τους άλλους, θα σας γεμίσουν με εκνευρισμό και άγχος. Το να μείνετε για λίγο μόνοι και μακριά από τα πολύβουα μέρη, θα σας κάνει πολύ καλό και θα έχετε την δυνατότητα να δείτε τα προβλήματα σας, με ηρεμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα γεγονότα θα σας δημιουργήσουν ένα συναισθηματικό [σοκ] και εσείς καλείστε να δείτε με ωριμότητα και τις πιο πολύπλοκες υποθέσεις που θα κάνουν την παρουσία τους. Η Έκλειψη στο δικό σας ζώδιο στις 27, θέλει την απαραίτητη προσοχή.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή την περίοδο, θα έχετε με πάρα πολλά θέματα να ασχοληθείτε. Οι τομείς που θα βάλλονται, είναι εκείνοι της εργασίας και της υγείας σας. Αν και η έκλειψη Σελήνης δεν σας αφορά άμεσα, θα έχετε μία δύσκολη ψυχολογική αναδρομή γεγονότων.

Αλεξάνδρα Καρτά

[Αστρολόγος – διαισθητική σύμβουλος]

τηλ. επικοινωνίας 6973232775

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook  να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμα:

Εσύ ποιον αριθμό προτιμάς;


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθρο«Ορέστης» του Ευριπίδη από το ΚΘΒΕ για δύο βραδιές στην Επίδαυρο!
Επόμενο άρθροΤί λένε τα άστρα για τις 23 Ιουλίου;
Αλεξάνδρα Καρτά [Αστρολόγος - διαισθητική σύμβουλος] τηλ. επικοινωνίας 6973232775