Αρχική ΖΩΔΙΑ Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 24 Ιουλίου;

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 24 Ιουλίου;

zodia

Τι μας περιμένει σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Με την σκέψη σας για μία μικρή η μεγαλύτερη απόδραση από την καθημερινή ρουτίνα, ξεκινά η μέρα σας. Μην αφήσετε τα γεγονότα να σας ρίχνουν την ψυχολογία.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να μην έχετε εντοπίσει αυτό που σας ενοχλεί στην συμπεριφορά αγαπημένου σας προσώπου, αλλά νιώθετε ότι κάτι δεν είναι όπως θα έπρεπε να είναι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα έχετε την τάση να ταξιδεύετε με το [μυαλό], αλλά και με το σώμα. Οι συνθήκες θα είναι αρκετά ευνοϊκές, αν θελήσετε να συζητήσετε για επαγγελματικά σας θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν είστε σε αναμονή κάποιων οικονομικών και επαγγελματικών θεμάτων, σήμερα είναι ευκαιρία να θέσετε τις απόψεις σας με επιτυχία. Μην εμπιστευτείτε το βράδυ άτομο που σας μεταφέρει κάποιες ειδήσεις.

ΛΕΩΝ

Βεβαιωθείτε ότι οι αποφάσεις που παίρνετε συμβαδίζουν με τις επιθυμίες σας, αλλά και τις επιθυμίες των άλλων. Ο εγωισμός δεν θα σας κάνει καλό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, δέχεται σήμερα και αύριο μία απατηλή ενέργεια. Προσοχή λοιπόν σε συναισθηματικές υποθέσεις, που μπορεί να σας βάλλουν σε προβληματισμούς.

ΖΥΓΟΣ

Κάτι έχει αρχίσει να σας ενοχλεί στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σας, θα πρέπει να αποδείξουν τον λόγο της αξίας τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να καταφέρετε αρκετά πράγματα μόνο και μόνο επειδή το θέλετε πολύ. Οικονομικά θέματα μπορεί να έχουν καλύτερη εξέλιξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο σας, θα σας δώσει μία αρκετά αισιόδοξη νότα και ίσως οι συνθήκες που θα επικρατήσουν να σας ευνοήσουν αρκετά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχετε μία λάθος άποψη για ένα θέμα που σας απασχολεί έντονα. Μην πιέσετε τις καταστάσεις και αφήστε τον χρόνο να σας δώσει τα σωστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε μία ποικιλία σήμερα στα γεγονότα, στα πρόσωπα που θα σας περιβάλλουν, αλλά και στις απόψεις σας. Δεν υπάρχουν σταθερές απόψεις που μπορεί να σας καλύπτουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσοχή στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις, όπου θα έχετε μία [ομιχλώδη] αντιμετώπιση από τους άλλους, ή και το αντίθετο. Φροντίστε την υγεία σας.

Αλεξάνδρα Καρτά

[Αστρολόγος – διαισθητική σύμβουλος]

τηλ. επικοινωνίας 6973232775

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook  να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμα:

Εσύ ποιον αριθμό προτιμάς;


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθρο«Αρχές Αυγούστου Μέθανα 2018» – Τριήμερο Φεστιβάλ Μουσικής
Επόμενο άρθροΗ ζωή ξέρει να ανταποδίδει αδικίες και συμπεριφορές, αρκεί να έχεις υπομονή
Αλεξάνδρα Καρτά [Αστρολόγος - διαισθητική σύμβουλος] τηλ. επικοινωνίας 6973232775