Αρχική ΖΩΔΙΑ Άστρα: Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 28 – 29/7

Άστρα: Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 28 – 29/7 [ Η σιωπή είναι δύναμη ]

upovrixies9

Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 28 – 29/7

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διήμερο, θα είναι η συνέχεια στα γεγονότα, μιας δύσκολης εβδομάδας που πέρασε. Κάποια από τα σχέδια σας, θα αρχίσετε να τα βάζετε σε μία σειρά, ενώ το φιλικό περιβάλλον θα παίξει σημαντικό ρόλο.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα έχετε την δυνατότητα να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο και να απαλλαγείτε από μικρές δυσκολίες που σας ταλαιπωρούσαν. Η Κυριακή είναι κατάλληλη μέρα για αλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι μέρες αυτές θα είναι για σας μία περίοδος αναμονής και τακτοποίησης παλιών εκκρεμοτήτων. Όλα τα νέα ξεκινήματα θα έχουν κάποιο βαθμό δυσκολίας και εσείς καλείστε να διαιστανθείτε τις καταστάσεις που θα αντιμετωπίσετε μελλοντικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε επωμιστεί αρκετά οικογενειακά θέματα στις πλάτες σας και οι μέρες αυτές θα σας πιέσουν αρκετά. Οικονομικές υποθέσεις βρίσκονται σε μία αναμονή και ίσως η πραγματική αιτία να είναι η ασυνεννοησία με άλλα άτομα.

ΛΕΩΝ

Αυτό το διήμερο θα σας αποκαλύψει αρκετά από εκείνα που φοβόσαστε και δυστυχώς θα έρθουν την πιο ακατάλληλη στιγμή. Κάνετε ένα βήμα πίσω, όταν οι καταστάσεις δεν επιτρέπουν να ανοίξετε τα φτερά σας, σε νέους δρόμους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σίγουρα εκείνα που σας στεναχωρούν, τις μέρες αυτές, δεν αφορούν άμεσα την δική σας ζωή. Η ευαίσθητη πλευρά σας, δεν σας αφήνει να νιώσετε  καλά όταν κάποιοι άνθρωποι περνούν δύσκολες στιγμές.

ΖΥΓΟΣ

Είναι ένα διήμερο όπου θα πρέπει να ανασυγκροτηθείτε, βάζοντας νέες βάσεις στην ζωή σας. Η προσωπική σας ζωή σας [προδίδει] μέρα την μέρα και εσείς πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις σας. Προσοχή σε λόγια που θα σας μεταφέρουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το διήμερο η προσοχή σας είναι στραμμένη σε οικογενειακά θέματα. Θα σας απορροφήσουν ολοκληρωτικά τα προβλήματα των άλλων και θα αναβάλλετε κάποιες δικές σας υποθέσεις που είναι πολύ σημαντικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα επανεξετάσετε τις σχέσεις σας και θα βάλετε τα όρια σας σε άτομα που νιώθετε ότι σας [πνίγουν] με την συμπεριφορά τους. Φροντίστε να έχετε αρκετή υπομονή  σε καταστάσεις που δεν μπορείτε να αλλάξετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα έχετε να αναλάβετε αρκετές υποχρεώσεις, που μάλλον είναι παραπάνω από εκείνες που μπορείτε να αντέξετε. Χαλαρώστε λίγο και σκεφτείτε ότι πολλά μπορεί να κάνετε με λιγότερη προσπάθεια, αλλά με την κατάλληλη διαχείριση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, συνεχίζει μία πορεία που δεν θεωρείται και η πιο εύκολη. Έτσι θα γευτείτε και αυτό το διήμερο, απαιτητικά γεγονότα που μάλλον θεωρούνται  ακολουθία κάποιων καταστάσεων από το παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι ανάγκες σας για συναισθηματική κάλυψη, σας ωθεί να κάνετε λάθος επιλογές. Μία περίοδος που θα αμφισβητήσετε πολλά και θα βρείτε διέξοδο σε ήρεμα μέρη, με συντροφιά ανθρώπων που σας ανεβάζουν την ψυχολογία.

Αλεξάνδρα Καρτά

[Αστρολόγος – διαισθητική σύμβουλος]

τηλ. επικοινωνίας 6973232775

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook  να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμα:

Εσύ ποιον αριθμό προτιμάς;


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΠιρόχ
Επόμενο άρθροΣαν σήμερα: Τα χρυσά μετάλλια Μελισσανίδη και Καχιασβίλι στην Ατλάντα (pics & vids)
Αλεξάνδρα Καρτά [Αστρολόγος - διαισθητική σύμβουλος] τηλ. επικοινωνίας 6973232775