Αρχική ΖΩΔΙΑ Άστρα: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 30/7 – 5/8

Άστρα: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 30/7 – 5/8

astra

[ Μελαγχολική παύση, για περισυλλογή και ανασυγκρότηση δυνάμεων ].

ΚΡΙΟΣ

Αφήνετε πίσω σας έναν αρκετά περίεργο μήνα, που δεν καταλάβατε, ιδίως στο τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου, πως πολλά πράγματα έφυγαν από την προσοχή σας. Το ξεκίνημα του Αυγούστου σας υπενθυμίζει ότι χρειάζεστε ξεκούραση.

ΤΑΥΡΟΣ

Τελειώνοντας ο Ιούλιος έχετε μία γλυκόπικρη γεύση, που δεν θα μπορέσετε να ξεχάσετε. Μπορεί να κάνετε μία παύση, [το πιο πιθανό και το πιο σωστό] και να πάρετε τις ανάσες σας, που τόσο πολύ χρειάζεστε. Η ήρεμη αντιμετώπιση των καταστάσεων, θα είναι για σας κέρδος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλά θέματα θα σας απασχολήσουν αυτές τις μέρες και άλλα τόσα θα προσπαθήσετε να λύσετε. Φροντίστε να είστε πιο συγκεκριμένοι σε εκείνα που θέλετε να κάνετε, κυρίως όταν αφορούν και άλλα πρόσωπα, χωρίς να [τρέχετε] ασταμάτητα και χωρίς νόημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα οικονομικό θέμα μπορεί να γίνει το κόκκινο πανί στις σχέσεις σας με τους άλλους. Αφήστε κάθε τι που μπορεί να σας βάλει σε υλικά ρίσκα και απομακρυνθείτε από ότι σας χαλάει την διάθεση. Μην ξεχνάτε ότι χρειάζεστε ξεκούραση και ηρεμία.

ΛΕΩΝ

Υπάρχει κάτι μέσα σας που σας δίνει δύναμη, ακόμη και αν γύρω σας όλα σας απογοητεύουν. Σε συναισθηματικό επίπεδο, θα έχετε αρκετά ξεκαθαρίσματα και πολύ πιθανόν να πάρετε αποφάσεις για μία σχέση που από την γέννηση της κάτι σας [ενοχλούσε].

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί ο ανάδρομος Ερμής να σας έχει χαλάσει την διάθεση, αλλά εσείς έχετε κάνει πλανητικές συμμαχίες που δεν σας κλονίζει τίποτα. Οι πρώτες μέρες του Αυγούστου, θα περάσουν με σχετική ηρεμία και καλό είναι να ξεκουραστείτε.

ΖΥΓΟΣ

Η προσωπική σας ζωή συνεχίζει να σας απασχολεί με ένταση και πάθος. Βέβαια μέσα από τις [εμμονές] που έχετε, υπάρχει και κάτι πιο βαθύ που θέλετε να το [κρύψετε] για να μην πληγωθείτε. Ο χρόνος θα σας αποκαλύψει αυτό που φοβάστε, την κατάλληλη στιγμή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή, θα σας δώσει τον χρόνο να ανασυγκροτηθείτε και να δυναμώσετε ψυχικά. Βέβαια οι γεννημένοι 24 – 25/10, θα έχετε αστάθμητους παράγοντες που θα σας ωθούν σε αλλαγές και αναθεωρήσεις που αφορούν την οικογένεια και τον σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτές τις μέρες, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι, η οποιαδήποτε συζήτηση με άλλα άτομα, δεν θα μένει απλά στο χρονοντούλαπο, αλλά είναι ικανή να δημιουργήσει προβλήματα. Φροντίστε λοιπόν να μην [κυνηγάτε] έριδες και εντάσεις, όταν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα αυτή θα κινηθεί και πάλι με πρακτικά καθημερινά θέματα, διεκδικήσεις και αναφορές σε οικονομικά ζητήματα. Η συναισθηματική σας ζωή σας αφήνει καινά, που μάλλον δημιουργήθηκαν από υλικές διεκδικήσεις του συντρόφου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τελευταίο διάστημα, ήταν αρκετά δύσκολο για σας. Ένας ανεμοστρόβιλος μάλλον βάλθηκε να αλλάξει πολλά από εκείνα που είχατε [τακτοποιημένα] για αρκετά χρόνια. Θα πρέπει να δείτε με καινούρια ματιά το μέλλον σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη στο Ζώδιο σας, οπότε μπορείτε να κάνετε κάποια πράγματα που θα σας ευνοήσουν, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Μην ξεχνάτε ότι ακόμη υπάρχει ενεργό παρασκήνιο, κάτι που θα πρέπει να δώσετε αρκετή προσοχή.

Αλεξάνδρα Καρτά

[Αστρολόγος – διαισθητική σύμβουλος]

τηλ. επικοινωνίας 6973232775

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook  να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμα:

Εσύ ποιον αριθμό προτιμάς;


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθρο«Αρχίζουμε να γδυνόμαστε και τραβά τη μάσκα. Έπαθα σοκ. Ήταν η Τζένη Καρέζη»!
Επόμενο άρθροΈνα μικρό «θαύμα»: Βρήκαν ζωντανό σκύλο σε φούρνο καμένου σπιτιού στο Μάτι!
Αλεξάνδρα Καρτά [Αστρολόγος - διαισθητική σύμβουλος] τηλ. επικοινωνίας 6973232775