Αρχική ΖΩΔΙΑ Ημερήσιες Προβλέψεις: Δευτέρα 30 Ιουλίου

Ημερήσιες Προβλέψεις: Δευτέρα 30 Ιουλίου

astra

ΚΡΙΟΣ

Με την Σελήνη σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων, θα μπείτε στην διαδικασία να κάνετε μια ενδοσκόπηση. Ίσως να πρέπει να αποφύγετε τα πολύβουα μέρη.

ΤΑΥΡΟΣ

Με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα κυλίσει αυτή η μέρα. Τα συναισθήματα που θα έχετε έντονα και οι συζητήσεις θα γίνονται, θα αφορούν την προσωπική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να μην είστε και στην πιο καλή περίοδο, έχετε όμως αρκετά αποθέματα υπομονής. Μην βιάζετε τις καταστάσεις, αν δεν μπορούν να ολοκληρωθούν άμεσα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής, θα σας βρει μακριά από τις υποχρεώσεις σας και τις τυχόν δυσκολίες. Έχετε ανάγκη από Καλοκαιρινές αποδράσεις και θα το πετύχετε.

ΛΕΩΝ

Η επικοινωνία σας με κάποια άτομα, είναι πολύ πιθανόν να διακοπεί λόγο κάποιων παρεξηγήσεων. Μην ζητάτε εξηγήσεις από τους άλλους σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η προσωπική σας ζωή, θα σας απασχολήσει σήμερα, κυρίως μετά από αλλαγές που συνέβησαν τις τελευταίες μέρες. Μπορεί να μάθετε κάποιο μυστικό.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα έχετε την δυνατότητα να ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα και με τον εργασιακό σας τομέα. Η προσωπική σας ζωή κάτι κρύβει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα η Σελήνη στους Ιχθύες, φέρνει πάθος στις σχέσεις. Μπορεί τα γεγονότα να μην σας αφήνουν περιθώρια για επαγγελματική εξέλιξη, αλλά η δημιουργικότητα δεν θα σας λείπει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας απασχολήσουν πολλά οικογενειακά θέματα, αλλά και πολλά άλλα, που θα καταλάβετε ότι δεν είναι δυνατόν να τα προλάβετε όλα μαζί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα συναισθήματα έντονα σήμερα για κάποια πρόσωπα. Οι αποφάσεις λοιπόν που θα πάρετε, θα πρέπει να είναι απαλλαγμένες από συναισθηματική φόρτιση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα εκκρεμότητες από το παρελθόν θα κάνουν την επανεμφάνιση τους. Μπορεί να ασχοληθείτε επίσης με οικονομικά θέματα που αφορούν δικά σας πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ

Το παρελθόν θα παίξει ένα σημαντικό ρόλο σήμερα. Δεν θα είναι βέβαια η καλύτερη λύση, να χαλάσετε το [εδώ και τώρα], με κάτι που δεν έχει θέση στην ζωή σας.

Αλεξάνδρα Καρτά

[Αστρολόγος – διαισθητική σύμβουλος]

τηλ. επικοινωνίας 6973232775

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook  να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμα:

Εσύ ποιον αριθμό προτιμάς;


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΈνα μικρό «θαύμα»: Βρήκαν ζωντανό σκύλο σε φούρνο καμένου σπιτιού στο Μάτι!
Επόμενο άρθροΣόνια Θεοδωρίδου: Συνέντευξη με μια σοπράνο… λαϊκή!
Αλεξάνδρα Καρτά [Αστρολόγος - διαισθητική σύμβουλος] τηλ. επικοινωνίας 6973232775