Αρχική ΓΕΥΣΗ Πανεύκολη γρανίτα πεπόνι χωρίς παγωτομηχανή!

Πανεύκολη γρανίτα πεπόνι χωρίς παγωτομηχανή!

granita_peponi

Πανεύκολη γρανίτα πεπόνι χωρίς παγωτομηχανή! Η συνταγή της ημέρας είναι γρανίτα από πεπόνι. Τη λιγουρευτήκαμε, τη δοκιμάσαμε και τη μοιραζόμαστε μαζί σου.

Θα χρειαστούμε

  • 1/2 κούπα ζάχαρη
  • 1 πεπόνι μετρίου μεγέθους (όποια ποικιλία σου αρέσει)

Εκτέλεση

  • Σε ένα μικρό κατσαρολάκι, σε μέτρια φωτιά, λιώσε τη ζάχαρη με 3 κουταλιές του γλυκού νερό, ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να λιώσει και να γίνει σιρόπι.
  • Αφήσέ το στην άκρη να κρυώσει.
  • Καθάρισε το πεπόνι και κόψε το σε κομμάτια.
  • Ρίξε το στο blender προσθέτοντας το σιρόπι και δουλέψέ το μέχρι να πάρεις ένα απαλό μείγμα.
  • Ρίξε το σε ένα ρηχό μεταλλικό σκεύος και βάλε το στην κατάψυξη.
  • Αφήσέ το να παγώσει για 4 ώρες και στη συνέχεια, σπάσε τους κρυστάλλους και ανακατέψε τη γρανίτα με ένα πηρούνι.
  • Επανάλαβε αυτή τη διαδικασία άλλες δυο φορές μέχρι να παγώσει εντελώς.
  • Με αυτό τον τρόπο θα επιτύχεις την χαρακτηριστική υφή της γρανίτας αλλά αν δεις πως έχει κρυσταλλώσει περισσότερο απο το επιθυμητό, μπορείς να την χτυπήσεις γρήγορα στο blender πριν τη σερβίρεις.

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook  να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμα:

Ριζότο με ντομάτα και πιπεριές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εσύ έχεις φτιάξει Carrot Cake χωρίς ψήσιμο;

Σούπα από σοκολάτα! Το μυστικό για να την κάνεις σε 10 λεπτά…

Μερέντα χωρίς λάδι! Γλυκό με ελάχιστες θερμίδες…

Φανουρόπιτα η ιστορία του Αγίου και πως την φτιάχνουμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ

Φτιάξτε Πατάτες Τηγανητές από…Πράσινα Φασόλια

Σοκολατένιο γλυκό ψυγείου με 3 υλικά έτοιμο σε μόλις 5 λεπτά!

Πηλιορείτικο σφουγγάτο: Δείτε πως θα φτιάξατε την πιο γευστική ομελέτα !

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗqueen.gr
Προηγούμενο άρθροΗ «άγνωστη» σύζυγος του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου! Δείτε την για πρώτη φορά!
Επόμενο άρθροΙαπωνικό cheesecake με λευκή σοκολάτα και μόνο τρία υλικά