Αυτή είναι η συνταγή που έγινε viral. Το ιαπωνικό cheesecake με τρία υλικά μόνο. Το ένα από τα τρία είναι λευκή σοκολάτα! Θα το λατρέψεις.
Θα χρειαστουμε
- 250 γραμμάρια νιφάδες λευκής σοκολάτας.
- 220 γραμμάρια τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
- 6 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
*Θα χρειαστείς στρογγυλό ταψί 20 εκατοστών
Εκτέλεση
- Προθερμαίνεις το φούρνο στους 170 βαθμούς και στρώνεις αντικολλητικό χαρτί στο ταψί σου.
- Λιώνεις τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και ανακατεύεις μέχρι να λιώσει. Μεταφέρεις σε μπολ και χτυπάς μαζί και το τυρί κρέμα.
- Αφήνεις το μείγμα να κρυώσε και προσθέτεις τους κρόκους αυγού και βάζεις στο μίξερ σε δυνατή ταχύτητα.
- Σε άλλο μπολ χτυπάς τα ασπράδια μέχρι να γίνουν μαρέγκα.
- Προσθέτεις ένα τμήμα από τα χτυπημένα ασπράδια, ανακατεύεις και προσθέτεις τα υπόλοιπα ασπράδια σε δύο δόσεις, πάντα ανακατεύοντας.
- Ρίχνουμε το μείγμα στο ταψί και τοποθετούμε το ταψί σε μεγαλύτερο με ζεστό νερό το οποίο πρέπει να φτάνει στη μέση του ταψιού με το cheesecake.
- Ψήσε για 40-45 λεπτά, κλείσε το φούρνο κι άφησε το cheesecake στο φούρνο για 15 λεπτά ακόμα.
- Βγάλτο και άφησέ το να παγώσει τελείως για 4 ώρες περίπου ή όλη τη νύχτα.
- Πασπάλισε με άχνη και σέρβιρε σε τρίγωνα κομμάτια.
Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram
Διαβάστε ακόμα:
Πανεύκολη γρανίτα πεπόνι χωρίς παγωτομηχανή!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εσύ έχεις φτιάξει Carrot Cake χωρίς ψήσιμο;
Σούπα από σοκολάτα! Το μυστικό για να την κάνεις σε 10 λεπτά…
Μερέντα χωρίς λάδι! Γλυκό με ελάχιστες θερμίδες…
Φανουρόπιτα η ιστορία του Αγίου και πως την φτιάχνουμε
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ
Φτιάξτε Πατάτες Τηγανητές από…Πράσινα Φασόλια
Σοκολατένιο γλυκό ψυγείου με 3 υλικά έτοιμο σε μόλις 5 λεπτά!
Πηλιορείτικο σφουγγάτο: Δείτε πως θα φτιάξατε την πιο γευστική ομελέτα !