Αρχική ΖΩΔΙΑ Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 01/08

Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 01/08

astra

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με κάπως περίεργο τρόπο. Η μέρα θα χωριστεί σε καλά γεγονότα, αλλά συγχρόνως θα έχετε να αντιμετωπίσετε και κάποια ανυπέρβλητα εμπόδια.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο τελευταίος μήνας του Καλοκαιριού, κάνει την είσοδο του με αρκετούς προβληματισμούς και εντάσεις στις σχέσεις σας. Μην αφήσετε να σας χαλάνε την διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν και Ερμής δεν θα σας βοηθήσει, λόγο ανάδρομης πορείας, εσείς να [μαζέψετε] τις δυνάμεις σας για το επόμενο διάστημα που έρχεται και είναι πολύ απαιτητικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με μία πολύ εκρηκτική διάθεση. Χαμηλώστε τους τόνους κι απολαύστε τον τελευταίο μήνα του Καλοκαιριού.

ΛΕΩΝ

Ο Αύγουστος ξεκινά με εντάσεις και πολλές εκκρεμότητες, κυρίως συναισθηματικές. Μην αφήσετε τις σκέψεις να κάνουν πιο δύσκολη ακόμη, την καθημερινότητα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μήνας αυτός ξεκινά με κάποιες δυσκολίες που θα σας δημιουργήσουν προβλήματα. Με σωστή διαχείριση, θα αποφύγετε αρκετά από τα προβλήματα αυτά.

ΖΥΓΟΣ

Να θυμάστε ότι όταν λειτουργείτε με καταναγκασμό προς τους άλλους, δεν θα κερδίσετε απολύτως τίποτα. Φροντίστε να είστε πιο χαλαροί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πρώτη μέρα του Αυγούστου, ίσως σας δώσει μία περίεργη είδηση, που θα πρέπει να την διαχειριστείτε με πολύ ηρεμία. Μην γυρίσετε σε παλιές καταστάσεις που σας στεναχωρούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα ξεκινήσει ο μήνας αυτός, με κάποια ερωτηματικά για τον σύντροφο σας, που από ότι φαίνεται δεν είναι κάτι που σας απασχολεί τώρα, αλλά σας είχε απασχολήσει και στο παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε ένα κάπως δύσκολο ξεκίνημα του μήνα, εφόσον θα πρέπει να αποφασίσετε για πολλά θέματα που βρίσκονται σε αναμονή. Ίσως η μέρα να φύγει με πολύ άγχος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο μήνας αυτός θα ξεκινήσει με κάποιες διεκδικήσεις, που εμπλέκονται δικά σας άτομα. Μην επιτρέψετε στους άλλους να σας εκμεταλλευτούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Αύγουστος θα κάνει ποδαρικό με κάποιες σκέψεις που θα χαλάσουν την ροή της μέρας. Φροντίστε να κάνετε delete σε ότι σας προκαλεί στενάχωρες εικόνες.

Αλεξάνδρα Καρτά

[Αστρολόγος – διαισθητική σύμβουλος]

τηλ. επικοινωνίας 6973232775

alex

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook  να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμα:

Εσύ ποιον αριθμό προτιμάς;


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΡολάκια κολοκυθιού με μους φέτας
Επόμενο άρθροΥπέροχοι Εργολάβοι με 3 υλικά
Αλεξάνδρα Καρτά [Αστρολόγος - διαισθητική σύμβουλος] τηλ. επικοινωνίας 6973232775