Αρχική ΖΩΔΙΑ Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (2/8/2018)

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (2/8/2018)

astra

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα μπορέσετε να φροντίσετε κάποιες προσωπικές σας υποθέσεις. Πρόσωπα από το περιβάλλον σας, θέλουν να σας πλησιάσουν για προσωπικό τους όφελος.

ΤΑΥΡΟΣ

Άλλη μία μέρα που θα πρέπει να αποτραβηχτείτε, από τους ανθρώπους που σας πιέζουν και σας δημιουργούν [κακή διάθεση]. Ίσως υπάρξει έντονο παρασκήνιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η  προσοχή σας θα είναι στραμμένη σε κάποιες επαφές με πρόσωπα από το παρελθόν. Μην κάνετε συζητήσεις που δεν θα βγάλουν κανένα αποτέλεσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα προσπαθήσετε να αλλάξετε την [κακή] σας διάθεση, κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν. Αν πρέπει να πάρετε αποφάσεις, αφήστε τις για αργότερα.

ΛΕΩΝ

Ένα ταξίδι θα φανεί μία υπέροχη λύση για να απομακρυνθείτε από την καθημερινότητα σας. Δεν έχετε και την καλύτερη διάθεση, αλλά οι καλοί φίλοι σας στηρίζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτές οι μέρες είναι γεμάτες από υποχρεώσεις, ακόμη και αν βρίσκεστε σε μία άκρως Καλοκαιρινή περίοδο. Χαλαρώστε λίγο, φροντίζοντας τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα σας αναστατώνει το μυαλό και την καρδιά σας. Ίσως δεν είστε έτοιμοι ακόμη, να δείτε κάποια πράγματα που αφορούν την σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα σας απασχολήσουν κάποια θέματα που στην ουσία, θα τους δώσετε μεγαλύτερη προσοχή από ότι πραγματικά αξίζουν. Προσοχή στην υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η προσωπική σας ζωή θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα. Μπορεί να χρειαστεί να πάρετε μία απόφαση, που ταλαντεύεστε πολύ καιρό να ολοκληρώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικογενειακά θέματα σας απασχολούν σήμερα έντονα. Ίσως θα πρέπει να αναγνωρίσετε, ότι και οι άλλοι πρέπει να έχουν τον χρόνο τους, για τις αποφάσεις που τους αφορούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να κατανοήσετε ότι αυτά που θα αποφασίσετε, ίσως να σας φέρουν σε δύσκολη θέση με δικά σας άτομα. Φροντίστε την υγεία σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα. Φροντίστε να μην εμπιστευτείτε άτομα που σας λένε περισσότερα από ότι εννοούν.

Αλεξάνδρα Καρτά

[Αστρολόγος – διαισθητική σύμβουλος]

τηλ. επικοινωνίας 6973232775

alex

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook  να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμα:

Εσύ ποιον αριθμό προτιμάς;


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροMaría de Buenos Aires: Tango Opera του Astor Piazzolla στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Επόμενο άρθροΤρεις σαλάτες με καρπούζι που θα σε δροσίσουν!
Αλεξάνδρα Καρτά [Αστρολόγος - διαισθητική σύμβουλος] τηλ. επικοινωνίας 6973232775