Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Ο Παναγιώτης από το Power Of Love Αποκαλύπτει- Υπήρχαν «Ψεύτικα» Ζευγάρια στο...

Ο Παναγιώτης από το Power Of Love Αποκαλύπτει- Υπήρχαν «Ψεύτικα» Ζευγάρια στο Παιχνίδι;

power-of-love-5

Είναι από τους παίκτες του Power Of Lοve που άφησαν ανεξίτηλη τη σφραγίδα τους στο παιχνίδι αγάπης του ΣΚΑΪ. Ο Παναγιώτης Θεόφιλος, ο «γόης» του ριάλιτι αγάπης, μιλάει αποκλειστικά στο gossip-tv.gr, καιρό μετά από το φινάλε του παιχνιδιού, για όλα…

Στο πρώτο λεπτό που τον συναντάς, σε ενθουσιάζει εξωτερική του εμφάνιση. Είναι γοητευτικός αλλά δεν το ξέρει, είναι όμορφος αλλά δεν έχει «καβαλήσει το καλάμι» γιατί όπως εξηγεί ο ίδιος, «από μικρός μου έλεγαν συνέχεια ‘τι όμορφος, και τι όμορφος’. Δεν μου λέει κάτι». Αυτο όμως που σε κερδίζει στον Παναγιώτη είναι το ήθος του. Δεν έχει μάθει να λέει ναι σε όλα προκειμένου να ανελιχθεί.

Τον ενδιαφέρει, όπως λέει, να ζει από αυτό που του αρέσει και όχι από κάτι που θα τον υποχρεώσουν να κάνει, όση γκλαμουριά και αν αυτό διαθέτει. Είναι ευθύς και θέλει να πιστεύει πως είναι και δίκαιος. Ο ίδιος, μεταξύ «μαραθωνίου» για δουλειές που κλείνει τη μία μετά την άλλη και διάθεσής του να ξεκουραστεί από όλα αυτά που ξαφνικά τον… κυνηγούν, μιλάει αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για το ποιος είναι ως άνθρωπος και όχι απλά ως παίκτης του Power of love, αποκαλύπτει όλα όσα συνέβησαν μέσα στο παιχνίδι και δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες και κάνει τον απολογισμό του μετά τη δυνατή εμπειρία που έζησε με το reality αγάπης.

«Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο. Γιατί σε βάζουν σε ένα σπίτι με 14 διαφορετικούς χαρακτήρες με τους οποίους σίγουρα δεν ταιριάζεις. Τουλάχιστον όχι με όλους. Εγώ, ας πούμε, δεν ταίριαζα καθόλου με τον Σωκράτη» λέει.
Υπήρξαν παίκτες μέσα στο παιχνίδι που ένιωσες πως ήταν ανταγωνιστικοί απέναντί σου;
«Ναι, φυσικά και το αισθάνθηκα. Το κατάλαβαινα από την πρώτη στιγμή. Γιατί ήμουν στους φιναλίστ και σίγουρα ήταν πολλοί εκείνοι που με είδαν ανταγωνιστικά. Εξάλλου, αυτό φάνηκε και από τις ψηφοφορίες που γίνονταν μέσα στο παιχνίδι. Υπήρξαν συμπαίκτες μου που δεν με ψήφισαν ποτέ γιατί με φοβόντουσαν επειδή ήμουν φαβορί. Ήμουν ο δημοφιλέστερος από το κοινό, όμως, λόγω του ανταγωνισμού των συμπαικτών μου δεν κατάφερα να έχω εγώ τη βαθμολογία που μου αναλογούσε».
Αν σου πρότειναν να πας σε άλλο reality παιχνίδι, ας πούμε το Survivor, θα άντεχες;
«Εννοείται! Μου αρέσει και δεν τίθεται θέμα αν θα άντεχα. Είμαι πολύ της πειθαρχίας και το φαγητό δεν με ενδιαφέρει. Εδώ στην Κωνσταντινούπολη έχασα οκτώ κιλά. Δεν με νοιάζει».
Ναι, αλλά το Survivor έχει σκληρούς κανόνες. Θα λείπεις από την οικογένειά σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα πολύ καιρό. Έξι μήνες αν πας για τελικό, είναι πολύς καιρός. Και εκεί θα αντιμετωπίσεις ακόμα περισσότερους διαφορετικούς χαρακτήρες σε πολύ δυσκολότερες συνθήκες.

«Ξέρω τον εαυτό μου. Θα τα κατάφερνα…»
Είσαι από τους ανθρώπους που λένε ότι χτίζει κανείς καριέρα με τα «όχι» που θα πει και όχι με τα «ναι» που λέει;
«Ναι, θεωρώ ότι έτσι είναι. Δεν μπορώ να κάνω κάτι που δεν μου αρέσει μόνο και μόνο για τα χρήματα ή επειδή θα μου δώσει δόξα. Θέλω να κάνω πράγματα που με ενδιαφέρουν, που με κάνουν να νιώθω καλά».
Από τις γυναίκες που έλαβαν μέρος στο παιχνίδι, εκτός από την Άννα Λορένη με την οποία είστε ζευγάρι και μετά το τέλος του, ένιωσες να γοητεύεσαι ή να ελκύεσαι από κάποια;
«Όχι, από καμία».
Φιλίες έκανες μέσα στο παιχνίδι;
«Οι φιλίες δοκιμάστηκαν μέσα στο παιχνίδι. Μία φιλία κρίνεται στη λεπτομέρεια και εκεί μέσα κατάλαβα πάρα πολλά. Απέκτησα απλά γνωστούς».
Δηλαδή δεν κάνεις παρέα με κάποιον συμπαίκτη σου εκτός παιχνιδιού;
«Δεν θα πω όχι αν μου πει κάποιος να πάμε για καφέ αλλά νομίζω ότι οι φιλίες κρίνονται στο πέρασμα των χρόνων».

Πιο κοντά με ποιους συμπαίκτες σου ήρθες;
«Με τον Πάνο Ζαρλά, τον Αλέξανδρο Νατσάκο, τον Δώρο Παναγίδη. Είναι πολύ καλά παιδιά. Ο Σάκης Μαστοράκης επίσης είναι πολύ καλό παιδί, αφασία τρελή. Και ο Νίκος Σπυριδαντωνάκης είναι πολύ καλό παιδί. Επειδή τον ξέρω καλά, είναι πολύ ντόμπρος».
Στην προσωπική σου ζωή είσαι «σχεσάκιας» ή βαριέσαι εύκολα μέσα σε μία σχέση;
«Έχω κάνει τη ζωή του εργένη αλλά τώρα πια νομίζω ότι έχω ωριμάσει και είμαι «σχεσάκιας»».
Σε στιγμάτισε κάποιο γεγονός στη ζωή σου που να σε σημάδεψε ως άνθρωπο και να σε άλλαξε;

«Νομίζω ότι το παιχνίδι με άλλαξε ως εμπειρία».
Υπήρξαν ψεύτικοι έρωτες μέσα στο Power of Love;
«Δεν νομίζω. Δεν θα είχαν κανένα όφελος, όσοι παρέμειναν ζευγάρια και μετά το παιχνίδι να «πουλάνε» έρωτα προς τα έξω».
Η Μαρία Μπακοδήμου πώς ήταν στη συνεργασία σας;
«Άψογη. Και μάνα και πατέρας και φίλη για εμάς… Είναι φοβερός άνθρωπος. Μας στήριξε σε όλα. Πραγματικά έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από τη Μαρία».
Και μετά το Power of Love, τι;
«Έχω αρκετές προτάσεις και στον χώρο του μόντελινγκ και στον χώρο της τηλεόρασης αλλά τίποτα δεν είναι ανακοινώσιμο ακόμα. Άλλωστε τώρα προέχουν η ξεκούρασή μου, να δω φίλους και δικούς μου ανθρώπους μετά από τόσο καιρό εγκλεισμού μέσα στο παιχνίδι και ύστερα λίγες ημέρες διακοπών. Και από τέλη Αυγούστου, βλέπουμε…»

Και μην ξεχνάτε να κάνετε like στη σελίδα μας στο facebook  να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμα:

Αληθινές ιστορίες: Ελίνα: Βγαίνω με κάποιον και μου ζητάει να πληρώνω πάντα τα μισά. Μήπως είναι γύφτος;

πηγή: gossip-tv.gr


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΤι λέει ο μήνας που γεννήθηκες για το χαρακτήρα σου
Επόμενο άρθροΕίδαμε: “Το βιβλιοπωλείο της κυρίας Γκρην”