Αρχική ΘΕΑΜΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Μετά τον Άκη Σακελλαρίου κι ο ηθοποιός Μάκης Παπαδημητρίου στο νοσοκομείο

Μετά τον Άκη Σακελλαρίου κι ο ηθοποιός Μάκης Παπαδημητρίου στο νοσοκομείο

2

Μετά τον Άκη Σακελλαρίου, την πόρτα του νοσοκομείου πέρασε κι άλλος ένας γνωστός ηθοποιός! 

Ο λόγος για τον ταλαντούχο ηθοποιό Μάκη Παπαδημητρίου ο οποίος ενώ βρισκόταν στα Χανιά εν μέσω της περιοδείας του με τον θίασο από τις “Θεσμοφοριάζουσες”, αναγκάστηκε να μεταφερθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το neakriti.gr η παράσταση που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη ακυρώθηκε! Ωστόσο όπως θα δείτε σε όλες τις ανακοινώσεις που έγιναν στο Facebook η κατάσταση της υγείας του είναι πλέον καλύτερη μετά από τη σοβαρή περιπέτεια.

2

Το Δημοτικό Περιφερειακό θέατρο Κρήτης ανέφερε στις ανακοινώσεις του:

Θ Ε Σ Μ Ο Φ Ο Ρ Ι Α Ζ Ο Υ Σ Ε Σ
του Αριστοφάνη

To Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης ανακοινώνει ότι κανονικά θα δοθεί σήμερα Πέμπτη 2/8 και αύριο Παρασκευή 3/8/2018 η παράσταση με το έργο «ΘΕΣΜΟΦΟΡΙΑΖΟΥΣΕΣ» του Αριστοφάνη στα Χανιά στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου και ώρα 21:30, μετά την ιατρική φροντίδα που παρασχέθηκε στον πρωταγωνιστή Μάκη Παπαδημητρίου, σε Κλινική των Χανίων, μετά το σοβαρό θέμα υγείας που αντιμετώπιζε χθες 1/8/2018, ο ηθοποιός.
Όλοι όσοι είχαν εισιτήρια για τη χθεσινή παράσταση 1/8, μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν σε οποιαδήποτε από τις δύο επόμενες παραστάσεις (παρακαλούμε προσερχόμενοι στο θέατρο της Ανατολικής Τάφρου να περνάτε από το ταμείο ώστε να δοθεί νέα αριθμημένη θέση, το ταμείο θα ανοίξει στις 19:00).
Όσοι επιθυμούν να τα εξαργυρώσουν μπορούν να το πράξουν έως την Παρασκευή 3/8, είτε από τα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κρήτης (εργάσιμες ώρες), είτε από το ταμείο του θεάτρου Ανατολικής Τάφρου και ώρα 19:00

Και μην ξεχνάτε να κάνετε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Διαβάστε ακόμη:

Μπάνιο κάθε μέρα: Το άγνωστο ελληνικό νησί που έχει όλο το χρόνο ζεστά νερά και καθόλου κύμα (Pics)


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΟνειρικός Γάμος στα Χανιά: Οι Πόζες της Κούκλας Νύφης και το Νυφικό Υπερπαραγωγή που Σχεδίασε ο Γαμπρός
Επόμενο άρθροΖητούνται γονείς για τα εγκαταλελειμμένα βρέφη που φιλοξενούνται στο «Έλενα» και στο «Αλεξάνδρα»