Αρχική ΘΕΑΜΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Ο Μάρκος Σεφερλής άνοιξε διάπλατα την αγκαλιά του στο σύλλογο «Δεν υπάρχουν...

Ο Μάρκος Σεφερλής άνοιξε διάπλατα την αγκαλιά του στο σύλλογο «Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες… αλλά μόνο άνθρωποι»

38519143_445715192583956_9105014991718711296_n

Η φιλόξενη αγκαλιά του ΄΄Δελφιναρίου” , του Μάρκου Σεφερλή  και των συνεργατών του, άνοιξε διάπλατα  κι υποδέχθηκε μέλη κι εθελοντές του συλλόγου  «Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες… αλλά μόνο άνθρωποι», οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν νότες…δροσιάς και γέλιου, παρακολουθώντας την παράσταση «Greece The Musicult».

Οι Παύλος Μάμαλος, Γιάννης Κωστάκης, Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, Δήμητρα Πασχάλη, Γιώργος Δριβάκος, Τόνια Σμαργιανάκη, Κάτια Πιπέρογλου, Αντώνης Οικονόμου, Νίκος Ζαμπάρας, η οικογένεια του μικρού Γιάννη Κυρλή και φυσικά η πρόεδρος του συλλόγου κα Σύλβια Αντώναρου, έδωσαν το ραντεβού τους στον προαύλιο χώρο του θεάτρου, αναμένοντας την ώρα που θα απολαύσουν επί σκηνής τον Μάρκο Σεφερλή και το επιτελείο του!

Το ”μιμητικό θηρίο” όπως τον έχει χαρακτηρίσει ο εκ των κορυφαίων Ελλήνων κριτικών θεάτρου και κινηματογράφου, κ. Κώστας Γεωργουσόπουλος , ”έπαιξε” με το κοινό αλλά και με τα μέλη του συλλόγου.

38519143_445715192583956_9105014991718711296_n

Ο Παύλος Μάμαλος βρέθηκε πρώτος στο στόχαστρο αλλά και η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου αποδείχθηκε …δεινή συμπαίκτρια σε αυτό το θεατρικό παιχνίδι, βάζοντας στο ”κάδρο” και τους δύο εθελοντές του συλλόγου. Η Κάτια Πιπέρογλου και ο Αντώνης Οικονόμου είχαν την τιμητική τους ουκ ολίγες φορές από τον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος έβαζε συνεχώς νέες ”πινελιές” στην παράσταση, προσφέροντας απλόχερα το γέλιο! Και στο τέλος, φυσικά, με μεγάλη χαρά φωτογραφήθηκε  αλλά και συνομίλησε με τα μέλη του συλλόγου, ανανεώνοντας το ραντεβού του μαζί τους, στην επόμενη πολύ σημαντική δράση του συλλόγου!

 

 

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΘρίλερ Με Το «Survivor 3». Τι Θέλει Ο Ατζούν, Η Διαφωνία Του Καναλιού Και Ο Σάκης
Επόμενο άρθροΜια γλυκιά έκπληξη για την Σοφία Βόσσου και την κόρη της Ερασμία (Φωτο)