Αρχική TRAVEL Ξενοδοχεία Μπορείτε να περάσετε ένα βράδυ στο Σινικό Τείχος!

Μπορείτε να περάσετε ένα βράδυ στο Σινικό Τείχος!

w05-93447chinawall

Για πρώτη φορά τα τελευταία 4.000 χρόνια κάποιοι τυχεροί μπορούν να καταλύσουν – για μία μόνον βραδιά – σε ένα από τα Επτά Θαύματα του Κόσμου: το Σινικό Τείχος!

Χτιζόταν επί αιώνες για να προστατεύσει τις διάφορες δυναστείες της Ουράνιας Αυτοκρατορίας από τις επιδρομές των νομάδων Μογγόλων και σήμερα προσελκύει επισκέπτες από όλα τα γεωγραφικά μήκη και πλάτη της υφηλίου.

Σε ένα τμήμα του Τείχους έχει δημιουργηθεί μια κρεβατοκάμαρα, με θέα 360 μοιρών, προσφέροντας το καταλληλότερο σημείο για να αφεθεί κάποιος στη μαγεία του φεγγαριού και των άστρων. Το δειλινό, ο επισκέπτης θα παρακαθίσει σε γκουρμέ δείπνο με πολλά πιάτα, κάθε ένα εκ των οποίων αντιπροσωπεύει και μία από τις πολλές συνιστώσες της κινεζικής κουλτούρας.

Με την ανατολή του ήλιου, ο τυχερός θα έχει τη δυνατότητα να περιπλανηθεί στην εξοχή και να κάνει μια περιήγηση στο ίδιο το Τείχος, ακούγοντας από το στόμα των επίσημων ιστορικών επεξήγηση της κληρονομιάς του, της ιστορίας του και της λειτουργίας του ως μέτρου προστασίας από τις εισβολές από τον Βορρά. Θα μπορεί, επιπλέον, να πάρει μια γεύση της κινεζικής τέχνης χάραξης σφραγίδων και της κινεζικής καλλιγραφίας.

Αυτή η εμπειρία προσφέρεται από το AirBnb China. Οι τέσσερις τυχεροί θα επιλεγούν μέσω ενός διαγωνισμού ο οποίος λήγει στις 11 Αυγούστου.

Και μην ξεχνάτε να κάνετε like στη σελίδα μας στο facebook  να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμα:

Μπράβο ρε Λεβέντη! Το Πεντοζάλι του Μουρούτσου σε Πανηγύρι της Κρήτης!

Ζησάκης – Μάρκος: Τι «σχεδιάζουν” στην Κύθνο;


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗeuropost
Προηγούμενο άρθροΓιατί τα ταξί είναι κίτρινα; (video)
Επόμενο άρθροΤατιάνα Στεφανίδου: Η Ασπρόμαυρη Κουζίνα του Σπιτιού της είναι ότι Εντυπωσιακό και Διαχρονικό έχουμε Δει! [εικόνες]