Αρχική ΖΩΔΙΑ Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια | Τετάρτη 8/8

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια | Τετάρτη 8/8

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθείτε σήμερα να ισορροπήσετε τα συναισθήματα σας και να βρείτε χρόνο για τις σκέψεις σας. Μην αμελείτε άτομα που σας αγαπούν και νοιάζονται για σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχετε κάποιες ευχάριστες εξελίξεις σε προσωπικά θέματα, αλλά μην θεωρήσετε ακόμη τίποτε δεδομένο. Τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν, θα πρέπει να τους προσέχετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Άλλη μία μέρα που θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες. Πολύ πιθανόν να καταλάβετε τον λόγο που απομακρύνθηκε ένα πρόσωπο από εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο σας, κινείται απέναντι από τον Κρόνο, περιορίζοντας τις σχέσεις σας με τους άλλους. Πολύ πιθανόν να νιώσετε άδικη αντιμετώπιση από κάποιο άτομο.

ΛΕΩΝ

Καιρός για όσους από εσάς έχετε απάνω σας την κούραση του Χειμώνα, να ξεφύγετε για λίγες μέρες σε κάποιο Καλοκαιρινό προορισμό. Σας χρειάζεται ξεκούραση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικά θέματα θα αρχίσουν να σας απασχολούν έντονα. Μπορεί να νιώσετε αρκετά καλά, όταν κάνετε κάποιες αγορές που έπρεπε οπωσδήποτε να γίνουν.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία, να τακτοποιήσετε μία προσωπική σας υπόθεση. Σκεφτείτε όμως και κάποιες άλλες παραμέτρους σε αυτό που θέλετε να κάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι σκέψεις σας, είναι τόσο έντονες όσο και οι εικόνες. Προσπαθήστε να μην κάνετε την ζωή σας δύσκολη, σκεπτόμενοι ένα [κακό] σενάριο για τα άτομα που βρίσκονται κοντά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα έχετε να σκεφτείτε αρκετά θέματα, κυρίως εκείνα που αφορούν τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Μην αφήνετε τους άλλους να σας χαλούν την ηρεμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επαγγελματική και κοινωνική σας πορεία, θα σας απασχολήσει έντονα αυτό το διάστημα. Σήμερα θα νοιώσετε ότι κάποια προσωπικά θέματα σας πιέζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα έχετε μία ευχάριστη εξέλιξη σε ένα προσωπικό σας θέμα. Θα απαλλαγείτε από [κακές] σκέψεις που δεν σας κάνουν καλό στην πορεία μιας συναισθηματικής σας σχέσης.

ΙΧΘΥΕΣ

Βρίσκεστε σε ανησυχία, που προέρχεται από μία ανασφάλεια για οικογενειακά θέματα. Μία αδιαθεσία δική σας, ή κάποιου αγαπημένου σας προσώπου, σας απασχολεί έντονα.

Αλεξάνδρα Καρτά

[Αστρολόγος – διαισθητική σύμβουλος]

τηλ. επικοινωνίας 6973232775

alex


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΌχι, ο «νέος αλγόριθμος» του Facebook δεν δείχνει δημοσιεύσεις μόνο από 25 φίλους
Επόμενο άρθροΗ ακυκλοφόρητη φωτογραφία της Ρίκας Βαγιάνη που δεν είχε δει ούτε η ίδια
Αλεξάνδρα Καρτά [Αστρολόγος - διαισθητική σύμβουλος] τηλ. επικοινωνίας 6973232775