Αρχική ΖΩΔΙΑ Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια | Πέμπτη 9/8

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια | Πέμπτη 9/8

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

ΚΡΙΟΣ

Θα σας απασχολήσει μία υπόθεση που έχει για σας μεγάλη σημασία, κυρίως για τα επαγγελματικά σας. Μην επιδιώξετε άμεσα να βρείτε [την λύση].

ΤΑΥΡΟΣ

Μία μετακίνηση σας, θα γίνει κάτω από περίεργες συνθήκες. Μην δώσετε πολλά σε άτομα που δεν θα εκτιμήσουν καμία σας ενέργεια και πράξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλό είναι να αποφύγετε τις πολλές συζητήσεις και τις συμφωνίες. Μαζέψτε τις υποχρεώσεις σας και βάλτε μία σειρά σε ότι βρίσκεται σε εκκρεμότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άλλη μία μέρα με την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, όπου σας κάνει ευαίσθητους στις ενέργειες των άλλων. Μην πιστέψετε σε λόγια και υποσχέσεις που θα σας δοθούν.

ΛΕΩΝ

Κάποια οικογενειακά θέματα, θα βαλθούν σήμερα να σας χαλάσουν την διάθεση. Πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να καταλάβετε τις [σκέψεις] κάποιου πολύ δικού σας προσώπου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι φίλοι και κάποια πολύ δικά σας πρόσωπα θα σας ζητήσουν την βοήθεια σας. Μην αφήσετε κάποιους που σας θέλουν πάντα [προβληματισμένους], να καταφέρουν και πάλι τον σκοπό τους.

ΖΥΓΟΣ

Αφήστε για αργότερα τις πολλές σκέψεις και ακόμη περισσότερο τις σημαντικές πράξεις. Χαλαρώστε και δείτε τα πράγματα γύρο σας με περισσότερη αγάπη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα προσπαθήσετε να [ηγηθείτε] σε κάποιες καταστάσεις, ή σε κάποια πρόσωπα. Μπορεί να μην είστε έτοιμοι ακόμη για κάποια πράγματα, αλλά είναι σίγουρο ότι θα γίνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχετε κάποια ευχάριστα νέα, που θα σας δώσουν ικανοποίηση για μελλοντικές σας επιδιώξεις. Μπορεί να χρειάζεται να διαχειριστείτε καλύτερα ένα οικονομικό θέμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και θα παρουσιαστούν κάποια εμπόδια σε προσωπικό κυρίως επίπεδο, εσείς θα είστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσετε. Μην αναλύεται τα πάντα, δεν κάνετε καλό στον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χρειάζεστε αλλαγές εδώ και τώρα, αλλά ξέρετε ότι αυτή η περίοδος δεν σας βοηθά καθόλου. Δείτε κάποια πράγματα με πιο θετική ματιά, ώστε να κάνετε ένα αισιόδοξο μελλοντικό  βήμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάτι θα συνεχίσει και σήμερα να σας χαλάει την ηρεμία σας. Πολύ πιθανόν να βρείτε μία διέξοδο, την [περίεργη] αυτή περίοδο, όπου θα ξεκουράσετε το πνεύμα και το σώμα σας.

Αλεξάνδρα Καρτά

[Αστρολόγος – διαισθητική σύμβουλος]

τηλ. επικοινωνίας 6973232775

alex


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΗ παρουσία της Παναγίας στη ζωή μας
Επόμενο άρθροΤο πιο εντυπωσιακό Ναυάγιο που είδατε ποτέ! (βίντεο)
Αλεξάνδρα Καρτά [Αστρολόγος - διαισθητική σύμβουλος] τηλ. επικοινωνίας 6973232775