Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Είναι επίσημο. Ξέρουμε πότε θα προβληθεί η τελευταία σεζόν House of Cards

Είναι επίσημο. Ξέρουμε πότε θα προβληθεί η τελευταία σεζόν House of Cards

house-of-cards-730×330

Όσοι έιναι θαυμαστές της σειράς, σίγουρα θα έχουν ανάμεικτα συναισθήματα, καθώς η σειρά που μας καθήλωσε, τελειώνει.

Ανακοινώθηκε πότε θα βγει στον αέρα η τελευταία σεζόν House of Cards. Η ανακοίνωση έγινε μέσω facebook και το τέλος είναι πιο κοντά απ’ ό,τι φανταζόμασταν.

https://www.facebook.com/HouseofCards/photos/a.501932923162812.106417.489536651069106/1836391063050318/?type=3

Η τελευταία σεζόν House of Cards θα βρίσκεται στην διάθεση μας από τις 2 Νοεμβρίου του 2018.

Στην εικόνα βλέπουμε την Claire Underwood να κάθεται στο Lincoln Memorial. Μας κοιτάει με επιβλητικό τρόπο και έχει στο χέρι της αίμα. Η εικόνα αυτή είναι σίγουρο ότι θα έφερε σε όλους τους θαυμαστές της σειράς, τον Frank Underwood. Αφού αυτή ήταν η κλασική φωτογραφία που μας έρχεται στο νου όταν σκεφτόμαστε το House of Cards, αλλά με τον Kevin Spacey.

Όπως θα διαπιστώσει κάποιος οι φωτογραφίες έχουν αρκετές ομοιότητες.

Όπως γνωρίζουμε ήδη, ο Kevin Spacey, που ενσάρκωνε τον κεντρικό χαρακτήρα της σειράς, απομακρύνθηκε από τη σειρά εξαιτίας των κατηγοριών για σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

Έτσι, τα γυρίσματα διακόπηκαν δυο εβδομάδες μετά το ξεκίνημά τους. Ο Kevin Spacey απομακρύνθηκε και όλο το σενάριο έπρεπε να αλλάξει. Η σειρά θα είχε ένα τέλος το οποίο όμως δεν θα μάθουμε ποτέ.

Ωστόσο, ο χαρακτήρας της Robin Wright είχε έρθει ήδη στο επίκεντρο, εφόσον στο τέλος της 5ης σεζόν είδαμε ότι εκείνη από Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ είχε γίνει πρόεδρος.

Μετά την απομάκρυνση του Kevin Spacey, προστέθηκαν νέες προσθήκες στο cast που θα πλαισιώνουν την Robin Wright. Τα ονόματα που προστέθηκαν είναι τα εξής: Diane Lane, Greg Kinnear, Michael Kelly, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott και Boris McGiver.

Πολύς κόσμος έχει εκφράσει την δυσφορία του για την απομάκρυνση του Frank Underwood και αυτό είναι μια μεγάλη πρόκληση για την παραγωγή όπου θα πρέπει να τους διαψεύσει.

Να συμπληρωθεί ότι στις 2 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσουν όλα τα επεισόδια της σειράς. Γεγονός που είναι γνωστό, αφού το Netflix ακολουθεί σε πολλές σειρές της αυτή την πολιτική.

Λίγος καιρός έμεινε για να δούμε αν η σειρά θα κατορθώσει να κρατήσει την δυναμική της και να αποδείξει ότι και χωρίς τον Kevin Spacey έχει ελπίδες.

Και μην ξεχνάτε να κάνετε like στη σελίδα μας στο facebook  να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμα:

Αντώνης Παπαδόπουλος: Ο θείος του Χρήστου Θηβαίου που πέθανε σε ηλικία μόλις 51 ετών


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗipop
Προηγούμενο άρθροΣήμερα η κηδεία της Ρίκας Βαγιάνη
Επόμενο άρθροΠασίγνωστος Έλληνας Ηθοποιός… «Έχω υπάρξει και νεκροθάφτης! Δεν ήταν βαριά δουλειά, το λάκκο έσκαβες»