Αρχική ΖΩΔΙΑ Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια | 10/8 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια | 10/8 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

astra

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα υπάρξει μία ένταση στις σχέσεις σας με τους άλλους. Η προσωπική σας ζωή περνά μια παροδική κρίση, που θέλει καλή διαχείριση ώστε να αποφύγετε τα χειρότερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα δεν θα μπορέσετε να ανατηχθείτε με ευκολία σε κανέναν τομέα. Η Αφροδίτη [πλανήτης κυρίαρχος σας], βάλετε από τον αυστηρό πλανήτη Κρόνο και βάζει σε περιορισμό τα συναισθήματα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από το πρωί θα έχετε κάποιες ανατροπές στα σχέδια σας και πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να βάλετε σε σειρά τα οικονομικά σας. Προσοχή σε συζητήσεις με τον άνθρωπό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με κάποια οικονομικά και οικογενειακά θέματα, που παρουσιάζουν μία παροδική κρίση, ξεκινά η Παρασκευή σας. Οι απογοητεύσεις δεν θα λείπουν ακόμη και από τα πολύ δικά σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Αν σήμερα θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με αγαπημένα σας πρόσωπα, μπορεί να πάρετε και μία μικρή [δόση] απογοήτευσης, κυρίως από την συμπεριφορά τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία περίεργη μέρα, όπου θα πρέπει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τα απλά πράγματα που σας δίνονται. Ξεχάστε τις στεναχώριες, που θα αποδειχθούν παροδικές.

ΖΥΓΟΣ

Δεν θα είναι από τις πιο καλές σας μέρες αυτή η Παρασκευή και αυτό θα αποδειχθεί σε μάκρος χρόνου. Κάποια πράγματα δεν τα έχετε σκεφτεί με την πρέπουσα λογική και θα βρεθείτε εκτεθειμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα έχετε την τάση να κάνετε λάθη που θα σας εκθέσουν σε αγαπημένα σας άτομα. Φροντίστε την υγεία σας, που έχετε αφήσει εδώ και καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα δεν θα είστε στην πιο καλή μέρα, για να διεκδικήσετε πράγματα που θεωρείτε δικά σας. Τα συναισθήματα θα είναι λίγα, από εσάς και από τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα καλό είναι να αποφύγετε πολλές συζητήσεις και να [ξύνετε] καταστάσεις που ακόμη είναι νωπές. Αφήστε τον χρόνο να σας δώσει τα [μηνύματα] του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί αυτό το Καλοκαίρι να μην θέλει να σας αφήσει να ηρεμίσετε και μάλλον το έχει πετύχει. Σήμερα αγνοήστε τις πιέσεις από άτομα που βρίσκονται κοντά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχετε μία περίεργη ψυχολογία, που δεν σας επιτρέπει να κάνετε πράγματα που θα θέλατε. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες οικονομικές δυσκολίες.

Αλεξάνδρα Καρτά

[Αστρολόγος – διαισθητική σύμβουλος]

τηλ. επικοινωνίας 6973232775

alex


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΜία όμορφη ιστορία. Το θαύμα με τον τρίχρονο Χριστό !!!
Επόμενο άρθροΆστρα Σαββατοκύριακου : Όταν τα γεγονότα δεν μας αφήνουν να έχουμε πολλές επιλογές, … παρά μόνο μία.
Αλεξάνδρα Καρτά [Αστρολόγος - διαισθητική σύμβουλος] τηλ. επικοινωνίας 6973232775