Αρχική ΖΩΔΙΑ Άστρα Σαββατοκύριακου : Όταν τα γεγονότα δεν μας αφήνουν να έχουμε πολλές...

Άστρα Σαββατοκύριακου : Όταν τα γεγονότα δεν μας αφήνουν να έχουμε πολλές επιλογές, … παρά μόνο μία.

8973995

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει το Σαββατοκύριακο στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

11 – 12 Αυγούστου-Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ

Η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Λέοντα το Σάββατο, θα σας παρασύρει λίγο σε κάποιες λάθος προσωπικές επιλογές ή σκέψεις. Η Κυριακή εξισορροπεί πολλές καταστάσεις και θέτετε νέα σχέδια που θα έχουν τον χρόνο με το μέρος τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Λέοντα, αναστατώνει για λίγο τις οικογενειακές σας σχέσεις. Βέβαια θα είναι παροδικό και την Κυριακή θα προκύψουν καλές επαγγελματικές εξελίξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπερβολές και κακή διαχείριση του λόγου, θα υπάρξει το Σάββατο στην έκλειψη Ηλίου. Μην αφήνετε καινά στους άλλους, αλλά και μην μετακινήστε απρόσεκτα. Την Κυριακή θα υπάρξουν καλά νέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έκλειψη Ηλίου στον τομέα των οικονομικών σας, δεν θα σας επιτρέψει να φερθείτε με αφέλεια σε αυτόν τον τομέα. Θα πρέπει να είστε εγκρατείς σε παράτολμα έξοδα και να μην παρασυρθείτε από τις επιθυμίες των αγαπημένων σας.

ΛΕΩΝ

Η Έκλειψη Ηλίου το Σάββατο στο δικό σας ζώδιο, θα πρέπει να σας κάνει να σκεφτείτε σοβαρά την προσωπική σας ζωή και όχι μόνο. Βρίσκεστε σε μία έντονη περίοδο, που θα πρέπει να σκεφτείτε, αν όλα έχουν γίνει για να σας πουν κάτι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα, θα επιδράσει περισσότερο σε θέματα υγείας. Βεβαίως δεν θα πρέπει να ανησυχείτε, αλλά να φροντίσετε να αναπαύεστε περισσότερο, κάτι που έχετε ξεχάσει εδώ και πολύ καιρό, λόγο φόρτου εργασίας.

ΖΥΓΟΣ

Η έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα, φορτίζει σχέσεις και περιπλέκει θέματα οικονομικά, που θα σας εκθέσουν αργότερα. Φροντίστε τους ανθρώπους που για χρόνια έχουν αποδείξει με την στάση τους, το αυτονόητο, σας αγαπούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα, σίγουρα θα ταράξει τα [φαινομενικά] ήρεμα νερά της κοινωνικής σας ζωής. Μπορεί να μην έχετε το καλύτερο Σάββατο του Καλοκαιριού, αλλά η Κυριακή θα σας προσφέρει αρκετό συναίσθημα και όμορφες στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα, θα έχει μία διφορούμενη επιρροή απάνω σας. Από την μια θα έχετε μία τάση [φυγής], που θα σας κάνει [στεγνούς] συναισθηματικά. Από την άλλη θα ζητάτε την στήριξη και την αγάπη δικών σας ανθρώπων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα, σας υπενθυμίζει ότι πρέπει να προσέχετε τους οικονομικούς σας πόρους. Μπορεί επίσης να πάρετε μία παροδική απογοήτευση το Σάββατο, αλλά την Κυριακή βρίσκετε τις ισορροπίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έκλειψη Ηλίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα σας αναστατώσει και πάλι την προσωπική σας ζωή. Μπορεί να θελήσετε να αλλάξετε πολλά από την ζωή σας, ίσως να ήρθε η στιγμή να γίνουν κάποιες σκέψεις, …πράξεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Λέοντα, μπορεί να μην σας επηρεάζει άμεσα, αλλά δεν παύει να σας χαλά την ψυχολογία. Την Κυριακή φροντίστε να έχετε κοντά σας άτομα που με τα έργα τους, έχουν αποδείξει, ότι σας αγαπάνε πραγματικά.

Αλεξάνδρα Καρτά

[Αστρολόγος – διαισθητική σύμβουλος]

τηλ. επικοινωνίας 6973232775

alex


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΤι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια | 10/8 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Επόμενο άρθροΣπύρος Βαρβαγιάννης: “Προτιμώ την κωμωδία, γιατί παίρνω και εγώ ζωή βλέποντας τους άλλους να γελάνε”
Αλεξάνδρα Καρτά [Αστρολόγος - διαισθητική σύμβουλος] τηλ. επικοινωνίας 6973232775