Αρχική ΘΕΑΜΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ To φαβορί για να γίνει ο επόμενος James Bond

To φαβορί για να γίνει ο επόμενος James Bond

james-bond-Tom-Hardy-και-Hugh-Jackman-θα…-μονομαχήσουν-για-τον-James-Bon-696×522

Ο James Bond είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο θρυλικούς ήρωες της μεγάλης οθόνης και όσον αφορά την νέα ταινία πρωταγωνιστής είναι ξανά ο Daniel Craig, με ημερομηνία προβολής τις 8 Νοεμβρίου του 2019.

Mετά την αποχώρηση του Sam Mendes, ο Danny Boyle των «Trainspotting», «Slumdog Millionaire», «Steve Jobs» θα είναι σκηνοθέτης, ωστόσο έχουμε πλέον ένα μεγάλο φαβορί για να γίνει ο νέος James Bond.

O Idris Elba αυτή τη στιγμή είναι το μεγαλύτερο φαβορί για να πάρει τον ρόλο, μιας και όπως αποκάλυψε ο σκηνοθέτης Antoine Fuqua, που συναντήθηκε με την Barbara Broccoli (παραγωγό των ταινιών James Bond), βρίσκονται σε αναζήτηση ενός διαφορετικού ήρωα, ο οποίος δεν θα έχει σχέση με τους Sean Connery, David Niven, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan και θα έχει άλλο στυλ και χαρακτηριστικά.

Όπως έχει διαρρεύσει εδώ και καιρό, η υπόθεση για την νέα ταινία είναι η εξής: «Ο Τζέιμς Μποντ εγκαταλείπει τη μυστική υπηρεσία, ερωτεύεται και παντρεύεται. Η σύζυγός του σκοτώνεται στη συνέχεια και ο Μποντ επιστρέφει στη δράση».

Οι Neal Pervis και Robert Wade θα είναι οι σεναριογράφοι, με τον τίτλο να μην έχει αποφασιστεί ακόμα, την ταινία να έχει κάποιες αλλαγές, ενώ αναμένουμε πιο πολλά στο μέλλον, με πληροφορίες καθώς και επίσημες ανακοινώσεις.

Και μην ξεχνάτε να κάνετε like στη σελίδα μας στο facebook  να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗcineramen
Προηγούμενο άρθροΑναγνωρίζετε το μωράκι της φωτογραφίας; Είναι πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής!
Επόμενο άρθροΆσχημα νέα για την ταινία του Johnny Depp