Αρχική ΘΕΑΜΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Άσχημα νέα για την ταινία του Johnny Depp

Άσχημα νέα για την ταινία του Johnny Depp

johnny-depp-kariera-tainia-696×410

Ο Johnny Depp δεν είναι σε καλή κατάσταση τα τελευταία χρόνια, ούτε όσον αφορά την καριέρα του, αλλά ούτε και στην προσωπική του ζωή και σίγουρα ψάχνει μια επιτυχία, ώστε να πάρει τα… πάνω του.

Tο City Of Lies είναι μια πολλά υποσχόμενη ταινία, η οποία θα μπορούσε να δώσει κάτι σημαντικό στον ηθοποιό δεν έχει καλά νέα, μας και αποφασίστηκε για άγνωστο λόγο να αποσυρθεί από τις αίθουσες μόλις λίγες βδομάδες πριν την επίσημη πρεμιέρα της.

Στην ταινία ο Depp θα υποδυθεί τον Russell Poole, που είναι ένας ντετέκτιβ από το Los Angeles που ερευνά την άλυτη υπόθεση των δολοφονιών των δυο ατόμων που καθόρισαν το hip hop της δυτικής και ανατολικής ακτής της Αμερικής κατά τη δεκαετία των ’90s. Ο Poole θα συνειδητοποιήσει κατά την έρευνά του πως υπεύθυνοι για τις δολοφονίες των ράπερ ήταν αστυνομικοί από το ίδιο του το τμήμα και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Η σκηνοθεσία είναι του Brad Furman και το σενάριο θα βασιστεί στο βιβλίο «Labyrinth: A Detective Investigates the Murders of Tupac Shakur and Notorious BIG, the Implication of Death Row Records’ Suge Knight, and the Origins of the Los Angeles Police Scandal» του Randall Sullivan.Εκτός από τον Johnny Depp, παίζουν και οι Forest Whitaker, Rockmond Dunbar, Neil Brown Jr.

Και μην ξεχνάτε να κάνετε like στη σελίδα μας στο facebook  να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗcineramen
Προηγούμενο άρθροTo φαβορί για να γίνει ο επόμενος James Bond
Επόμενο άρθροΖωή Λάσκαρη: Ο πρώτος της Άντρας την Άφησε κι Έφυγε από το Μαιευτήριο μόλις Γέννησε. Ποιος Ήταν ο Λόγος;;