Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΘΡΑ Αριάν: Το θερινό σινεμά στη Γλυφάδα με τις μαξιλάρες, τα πουφ τ’...

Αριάν: Το θερινό σινεμά στη Γλυφάδα με τις μαξιλάρες, τα πουφ τ’ αγιόκλημα και τα γιασεμιά

arian-to-therino-sinema-sti-glyfada-me-tis-maksilares-ta-pouf-t-agioklima-kai-ta-giasemia.col-8

Aπό επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται επιτυχημένα στο χώρο του κινηματογράφου έγινε πραγματικότητα η αναβίωση του ιστορικού και αγαπημένου κινηματογράφου της Γλυφάδας, Αριάν, που είχε παραμείνει κλειστός για περισσότερα από 30 χρόνια. Και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Αυτό το Σάββατο 9 Ιουνίου, το θερινό σινεμά Αριάν άνοιξε και πάλι τις πόρτες του, πλήρως ανανεωμένο και ανακαινισμένο και σίγουρα θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Ήρθε για να δώσει μια νέα πνοή διασκέδασης στην περιοχή της Γλυφάδας.

Το σινεμά έχει 300 θέσεις, οι οποίες θα είναι αριθμημένες. Πολύ σημαντικό, διότι θα μπορείς να προαγοράσεις χωρίς επιβάρυνση το εισιτήριο σου στο www.ariancinema.gr αποφασίζοντας που θέλεις να καθίσεις και δεν θα χρειάζεται να φτάνεις μια ώρα νωρίτερα για να πιάσεις θέση,

Θα έχει τη μεγαλύτερη πανοραμική οθόνη προδιαγραφών DCI θερινού σινεμά που έχουμε δει μέχρι στιγμής. Το κυλικείο του θα είναι απλά απολαυστικό και θα μπορούμε να απολαύσουμε γευστικά snacks και παγωμένα αναψυκτικά, μπύρες και ποτά. Ό,τι πρέπει για τα ζεστά καλοκαιρινά βράδια.

Η διάταξη του χώρου, όπως θα διαπιστώσετε, είναι επίσης μοναδική. Εκτός από τις κλασικές καρέκλες σκηνοθέτη, μπορεί κανείς να επιλέξει ψηλές  καρέκλες σκηνοθέτη, “ξαπλώστρες πουφ”, να κλείσει θέσεις σε ειδικά θεωρεία, ή ακόμα και να εξασφαλίσει την θέση του στις κερκίδες με τις Premium πολυθρόνες.  Ακόμα μια παρέα, έως 5 άτομα, θα έχει την δυνατότητα να κλείσει αποκλειστικά κρεβάτι/καναπέ που θα βρίσκεται πίσω πίσω.

https://www.facebook.com/ariancinema/photos/a.209840156176212.1073741830.209551989538362/249285792231648/?type=3

Μια πραγματικά ξεχωριστή πρόταση για σινεμά. Ένα μέρος όπου θα μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας ταινίες, να δροσιστείτε με μια παγωμένη μπύρα, “να χαλαρώσετε κάτω από τα αστέρια βλέποντας αστέρια” και να περάσετε τέλεια.

ΑΡΙΑΝ Facebook

Θερινός Κινηματογράφος Αριάν, Λεωφ. Αγγέλου Μεταξά 11(Εντός της στοάς Αριάν), Γλυφάδα

Πηγή: nou-pou.gr


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΧόρχε Μπουκάι: Ποτέ μην ξεχνάς το καλό που σου έκαναν….
Επόμενο άρθροΓιάννα Τερζή: Με κορμί θανατηφόρο μετά την Eurovision! Η δίαιτα της…