Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 3.000 κορίτσια στην ουρά για ριάλιτι μοντέλων μεγάλου καναλιού!

3.000 κορίτσια στην ουρά για ριάλιτι μοντέλων μεγάλου καναλιού!

ANTM19-Ep1

Στις 3.000 έχουν φτάσει τα κορίτσια από όλη την Ελλάδα που έχουν δείξει ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν στις διαδικασίες επιλογής του νέου ριάλιτι μοντέλων. Το ριάλιτι αυτό θα αποτελεί συνέχεια προηγουμένου κύκλου (Next Top Mondel) και θα προβληθεί από το κανάλι ΣΤAΡ.

Οι υπεύθυνοι της παραγωγής τα έχουν κυριολεκτικώς «χαμένα», από την εντυπωσιακή προσέλευση των κοριτσιών και από τον τεράστιο αριθμό των ενδιαφερομένων.

Οι υποψήφιες προσέρχονται με κάθε μέσον και συνοδεύονται είτε από γονείς, είτε από συζύγους, είτε από τους συντρόφους τους. Τα πρόσωπα που συνοδεύουν τις κοπέλες περιμένουν για ώρες να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της προεπιλογής και δεν κρύβουν την αγωνία που έχουν για το αποτέλεσμα.

Το τεράστιο πλήθος της συμμετοχής δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά για τους προσανατολισμούς και τις προοπτικές που δίνουμε στη νέα γενιά και για τις ευκαιρίες που της προσφέρουμε.

«Δεν μπορεί τα όνειρα μιας ολόκληρης ζωής να συμπυκνώνονται σε ένα τηλεοπτικό ριάλιτι για τόσες χιλιάδες νέους ανθρώπους»,

σχολίαζε χαρακτηριστικά στέλεχος των ΜΜΕ, με εμπειρία δεκαετιών στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Διαβάστε ακόμη:

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗeuropost
Προηγούμενο άρθροΕξερευνώντας την Κνωσό (Κρήτη)
Επόμενο άρθροΚωνσταντίνος Καζάκος: Βουλιάζουμε, κινδυνεύουμε να γίνουμε Ουγκάντα, τριτοκοσμικοί.