Αρχική ΖΩΔΙΑ Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια | 13/8 Δευτέρα

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια | 13/8 Δευτέρα

astra

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης , πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας επιστρέφει στο ζώδιο του Αιγόκερω. Είναι καιρός λοιπόν να σκεφτείτε επαγγελματικές εκκρεμότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα μπορέσετε να αναπτύξετε κάτι δημιουργικό, να φροντίσετε την υγεία σας και να ασχοληθείτε περισσότερο με τα δικά σας αγαπημένα πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Άρης επιστρέφει στον Αιγόκερω και σας δημιουργεί μια αίσθηση πληρότητας. Τα επαγγελματικά σας θα είναι εκείνα που θα σας απασχολήσουν έντονα εκείνη την ημέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης επιστρέφει στον Αιγόκερω και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσέχετε το επόμενο διάστημα τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Οι εντάσεις πολύ πιθανόν να προέλθουν και από τον σύντροφο σας.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης θα επανέλθει στο ζώδιο του Αιγόκερω, βάζοντας και πάλι κάποια θέματα σε επανεξέταση. Σίγουρα θα αναπολήσετε κάτι που έχει λήξει πριν καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς είστε σίγουρα από τους ευνοημένους, με την ανάδρομη πορεία του Άρη. Θα διεκδικήσετε λοιπόν τα κεκτημένα σας και θα προγραμματίσετε το διάστημα που έρχεται.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα έχετε μία περίεργη αίσθηση, ότι τα πράγματα που θεωρούσατε δεδομένα, κλονίζονται. Θα μάθετε πράγματα που αγνοούσατε και σας αφορούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης επιστρέφει στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα σας ενεργοποιήσει σε θέματα που είχαν μία στασιμότητα. Η επικοινωνία σας με τους άλλους γίνεται πιο γόνιμη, αλλά μην επιτρέπετε να σας πιέζουν με τις απαιτήσεις τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επιστροφή του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας επιτρέψει να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και να βάλετε πολλές εκκρεμότητες σε σειρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης ανάδρομος επιστρέφει στο δικό σας ζώδιο και βάζει πάλι στο τραπέζι παλιές υποθέσεις. Πολύ πιθανόν να σας απασχολήσουν οικογενειακά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης επιστρέφει στον Αιγόκερω και αυτό σημαίνει ότι πολλά πράγματα που δεν έχετε διαχειριστεί σωστά, θα σας προβληματίσουν το επόμενο διάστημα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η επιστροφή του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βάλει ενεργά στον κοινωνικό σας κύκλο και θα σας χαρίσει όμορφες στιγμές με φιλικά σας πρόσωπα.

Αλεξάνδρα Καρτά

[Αστρολόγος – διαισθητική σύμβουλος]

τηλ. επικοινωνίας 6973232775

alex


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΠόσες θερμίδες έχει ένα σουβλάκι, είναι τόσο αθώο όσο νόστιμο;
Επόμενο άρθροΜία ανάσα δροσιάς, σε μία καυτή περίοδο από γεγονότα | Εβδομαδιαίες προβλέψεις 13 – 19/8
Αλεξάνδρα Καρτά [Αστρολόγος - διαισθητική σύμβουλος] τηλ. επικοινωνίας 6973232775