Αρχική ΖΩΔΙΑ Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια | ΤΡΙΤΗ 14/8

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια | ΤΡΙΤΗ 14/8

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα ασχοληθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν πρέπει να πάτε σε κάποιο μακρινό προορισμό, φροντίστε να έχετε προγραμματιστεί σωστά.

ΤΑΥΡΟΣ

Όσοι είστε σε περίοδο διακοπών, δεν έχετε [συντονιστεί] απόλυτα με το Καλοκαίρι. Ένα έντονο εργασιακό [στρες], σας ακολουθεί και τις μέρες που έχετε επιλέξει να ξεκουραστείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Σελήνη στον Ζυγό, θέλετε να λειτουργήσετε περισσότερο συναισθηματικά, παρά πρακτικά. Βέβαια υπάρχουν θέματα που σας [στερούν] τις μικροχαρές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μάλλον τα οικογενειακά και προσωπικά θέματα, έχουν βαλθεί να σας ταλαιπωρούν ακόμη. Φροντίστε να έχετε υπομονή με τις καταστάσεις που σας πιέζουν.

ΛΕΩΝ

Βρίσκεστε σε μία Καλοκαιρινή διάθεση, βάζοντας πολλά θέματα σε αναμονή. Ίσως σας προβληματίσει ένα μήνυμα που θα λάβετε, από αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συνεχίστε να προσπαθείτε για να πετύχετε τους στόχους σας και όσα επιθυμείτε. Θα υπάρξουν βέβαια κάποιες οικονομικές αναστατώσεις, όπου θα σας απασχολήσουν ευτυχώς λίγο.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε την συμπεριφορά σας, γιατί πολύ εύκολα μπορεί να παρεξηγηθείτε από τους άλλους. Αντιμετωπίστε τις σχέσεις σας, με μεγαλύτερη ευθύτητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποια θέματα έχουν αρχίσει να σας ενοχλούν. Φροντίστε τις σχέσεις σας με τους άλλους και ίσως χρειαστεί να κάνετε υπομονή για ένα προσωπικό θέμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υπάρχουν θετικές εξελίξεις σε πρακτικά θέματα. Νέα πρόσωπα μπορεί να σας εντυπωσιάσουν, όμως είναι καλύτερα να αφήσετε τον χρόνο να δείξει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσωπικά σχέδια έρχονται στο προσκήνιο, αλλά μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Φροντίστε λίγο την υγεία σας, που την έχετε παραμελήσει το τελευταίο διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αντιμετωπίστε με ηρεμία οικογενειακά ζητήματα. Σήμερα καλείστε να επανεξετάσετε ένα παλιό θέμα, που αφορά κάποιες συμφωνίες και νομικά έγραφα.

ΙΧΘΥΕΣ

Εστιάστε περισσότερο στις δικές σας ανάγκες και κάνετε ότι αισθάνεστε πως είναι σωστό για σας. Αφήστε για αργότερα τις λήψεις σοβαρών αποφάσεων.

Αλεξάνδρα Καρτά

[Αστρολόγος – διαισθητική σύμβουλος]

τηλ. επικοινωνίας 6973232775

alex


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΗ κρυφή περιπέτεια υγείας του Σταμάτη Γονίδη.
Επόμενο άρθροΗ επιστήμη επιμένει: Δεν είναι αβλαβές το ηλεκτρονικό τσιγάρο