Αρχική ΤΕΧΝΕΣ Οι υπέροχες σπάνιες φωτογραφίες της Audrey Hepburn σε έκθεση στο Λονδίνο

Οι υπέροχες σπάνιες φωτογραφίες της Audrey Hepburn σε έκθεση στο Λονδίνο

Audrey-Hepburn_ekthesi-me-spanies-fwtografies-1-730×330

Οι υπέροχες σπάνιες φωτογραφίες της Audrey Hepburn αναμένεται να παρουσιαστούν την ερχόμενη εβδομάδα σε μια νέα έκθεση στο Λονδίνο και πιο συγκεκριμένα στην Proud Galleries.

Οι υπέροχες σπάνιες φωτογραφίες της Audrey Hepburn, που πολύ θα θέλαμε να είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά, θα παρουσιαστούν στην έκθεση με τίτλο: «Audrey Hepburn: Beyond the Screen».

Η έκθεση αυτή μελετά τον τρόπο με τον οποίο διαφορετικοί φωτογράφοι κατάφεραν να αποτυπώσουν αυτό το μοναδικό και ξεχωριστό βλέμμα της αγαπημένης ηθοποιού μακριά από το περιβάλλον των ταινιών που την έχουμε συνηθίσει.

Φωτογραφικά πορτρέτα των Terry O’Neill, Norman Parkinson, Bob Willoughby, Eva Sereny, Mark Shaw και Douglas Kirkland, θα προβληθούν στην έκθεση, που πραγματοποιείται με αφορμή τα 25 χρόνια από το θάνατο της Audrey Hepburn σε ηλικία 63 ετών.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες χρονολογούνται από τον πρώτο ρόλο της  Hepburn στην ταινία «Roman Holiday» το 1953 μέχρι και την τελευταία της ταινία «Always» που γυρίστηκε το 1989.

Και η αλήθεια είναι ότι σ΄όλες τις φωτογραφίες μπορούμε να δούμε αυτό που έκανε να ξεχωρίζει την Audrey Hepburn στο Hollywood και τον λόγο που θεωρείται μέχρι και σήμερα πρότυπο για πολλά κορίτσια. Το παιχνιδιάρικο βλέμμα και χαμόγελο και αυτή η αισιοδοξία που τόσο φανερά φαινόταν στον χαρακτήρα της.

Και πριν σε αφήσουμε να απολαύσεις τις φωτογραφίες, να παραθέσουμε και τα λόγια που είχε πει κάποτε η ίδια και που σήμερα ταιριάζουν περισσότερο από ποτέ:

Για να αποκτήσεις όμορφα μάτια, δες την καλή πλευρά των ανθρώπων, για να αποκτήσεις όμορφα χείλη μίλα ευγενικά, και για να αποκτήσεις όμορφο ανάστημα περπάτα με την πεποίθηση πως ποτέ δεν θα είσαι μόνη σου

Και μην ξεχνάτε να κάνετε like στη σελίδα μας στο facebook  να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε τα βίντεο από τις καθημερινές προκλήσεις των Τούρκων ψαράδων

Κρήτη: Γερμανίδα κατήγγειλε τον βιasμό της από άγνωστο άνδρα


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗipop
Προηγούμενο άρθροΗ επιστήμη επιμένει: Δεν είναι αβλαβές το ηλεκτρονικό τσιγάρο
Επόμενο άρθροΟ κορυφαίος των κορυφαίων Μάνος Κατράκης