Αρχική ΤΕΧΝΕΣ Έχτισαν το σπίτι τους με μόλις $10,000. Μόλις δείτε όμως το εσωτερικό...

Έχτισαν το σπίτι τους με μόλις $10,000. Μόλις δείτε όμως το εσωτερικό του, θα το λατρέψετε!

12-42-750×430

Το να αγοράσεις ένα σπίτι είναι πολύ ακριβό. Πέρα από την αγορά του σπιτιού όμως, θα πρέπει να χαλάσεις και πολύ χρόνο και χρήμα αφού μετακομίσεις μέχρι να το φέρεις στα μέτρα σου.

Ένα νεαρό ζευγάρι παρέκαμψε τα έξοδα του να αγοράσουν σπίτι κάνοντας κάτι διαφορετικό. Αντί να αγοράσουν ένα σπίτι, χρησιμοποίησαν ανακυκλωμένα υλικά για να το χτίσουν στην Καλιφόρνια με μόλις $10,000.

Με μινιμαλιστικό σχέδιο και διακόσμηση, το σπίτι τους έχει περισσότερο χώρο από ότι θα φανταζόσασταν. Χρησιμοποίησαν λάστιχα αυτοκινήτου για να ενισχύσουν τους ξύλινους τοίχου και γυάλινα μπουκάλια στα παράθυρα.

Αλλά το ζευγάρι ήξερε αρκετά για το χτίσιμο ενός σπιτιού πριν το ξεκινήσουν. Ο Taylor Bode είναι φοιτητής αρχιτεκτονικής και ήθελε να δοκιμάσει στην πράξη όσα είχε μάθει.

Η γυναίκα του, Steph, είναι δασκάλα της yoga και αποφάσισε να τον ακολουθήσει στο εγχείρημά του. Είναι και οι δύο 31.

«Η Steph και εγώ ήμασταν 25 και ονειρευόμασταν να ζήσουμε έναν πιο απλό τρόπο ζωής και να έρθουμε ξανά σε επαφή με την φύση,» είπε ο Bode.

“Θέλαμε από την μία να φτιάξουμε μόνοι μας το τέλειο σπίτι και από την άλλη να γίνουμε το παράδειγμα για άλλους που έχουν παρόμοιο τρόπο σκέψης με μας.»

Μετά από προσεκτικό σχεδιασμό, κατάφεραν να χτίσουν ένα σπίτι με μόλις $10,000.

Ο Bode και η γυναίκα του ζουν εκτός δικτύου. Χρησιμοποιούν ηλιακή και αιολική ενέργεια και έχουν δικό τους σύστημα αποχέτευσης. Δεν έχουν καθόλου εξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και δεν χρειάζονται καθόλου βοήθεια από τον δήμο.

“Σε έναν κόσμο που συχνά μένουμε κολλημένοι στην οθόνη του κινητού ή του υπολογιστή μας, το να ζεις σε ένα τέτοιο σπίτι θεωρούμε πως είναι μεγάλο προνόμιο.»

Και μην ξεχνάτε να κάνετε like στη σελίδα μας στο facebook  να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμα:

Θήβα: Αιγύπτιος επιχείρησε να βιάσει την εργοδότριά του

Πηγή


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΘαύμα της Μεγαλόχαρης: Η μαυροφορεμένη γυναίκα συνέχιζε να είναι στο πλευρό του μέχρι που επανήλθε η φωνούλα του…
Επόμενο άρθρο«Είμαι μάνα του Γιάννη. Είναι αυτιστικός. Και αυτή είναι η ζωή μας»