Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Πώς είναι σήμερα η «Ξανθίππη» από το «Πενήντα-Πενήντα»

Πώς είναι σήμερα η «Ξανθίππη» από το «Πενήντα-Πενήντα»

difhdo

Ποζάρει με μπικίνι κι ενθουσιάζει τους followers της

Η Μαρία Ανδρούτσου έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό, κυρίως, μέσα από τη σειρά του Mega, «Πενήντα-Πενήντα». Ήταν η «αφρατούλα» τηλεοπτική «Ξανθίππη», η σύζυγος του Παύλου Χαϊκάλη (ο τηλεοπτικός Μίμης).  Το σήριαλ γνώρισε τεράστια επιτυχία, η οποία συνεχίζεται ακόμη και σήμερα, που παίζει σε επανάληψη, και το τηλεοπτικό κοινό δε βαριέται να βλέπει ξανά και ξανά.

Και μέσα από τις επαναλήψεις, βλέπουμε και την Ανδρούτσου, η οποία από τότε μέχρι σήμερα, έχει αλλάξει εντυπωσιακά στην εμφάνιση. Έχει χάσει κάποια κιλά, ενώ έχει υιοθετήσει ένα ροκ στυλ, που ουδεμία σχέση έχει με εκείνη τη μακρινή τηλεοπτική εικόνα της. Άλλωστε, η ηθοποιός έχει δημιουργήσει με φίλους μία ροκ μπάντα, πραγματοποιώντας και live εμφανίσεις.

Η Ανδρούτσου έχει εξελιχθεί και σε μία εντυπωσιακή γυναίκα, με ένα κορμί-λαμπάδα. Μάλιστα, τον Δεκαπενταύγουστο, που ήταν και η μέρα της γιορτής της, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία, όπου ποζάρει με σέξι μπικίνι, αποσπώντας κολακευτικά σχόλια από τους followers.

Η ηθοποιός μέσα από την ανάρτησή της, έστειλε και το δικό της μήνυμα. «Η γιορτή της ζωής συμβαίνει κάθε μέρα ! Κρατάω ότι με κάνει να χαμογελώ να ελπίζω να ονειρεύομαι να δημιουργώ! Αφήνω όλη την αρνητική κριτική για τον εαυτό μου και για τους άλλους και επικεντρώνομαι στην αγάπη , στα όνειρα, στη δύναμη της ψυχής και της σκέψης! Μπορείς να ακολουθήσεις…;;;», έγραψε χαρακτηριστικά.

Και μην ξεχνάτε να κάνετε like στη σελίδα μας στο facebook  να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμα:

«Ου φονεύσεις»: Αυτές είναι οι ιστορίες που θα κόψουν την ανάσα

kfdlgj


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗnewsbeast.gr
Προηγούμενο άρθροMπάρες λεμονιού, χωρίς ψήσιμο και με 4 μόνο υλικά!
Επόμενο άρθροΔείτε πώς είναι σήμερα ο «Μπίλυ» από τα «Μαύρα Μεσάνυχτα»