Αρχική ΖΩΔΙΑ Τα άστρα μίλησαν: Με ευκολία προωθούνται θέματα ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 18 – 19/8

Τα άστρα μίλησαν: Με ευκολία προωθούνται θέματα ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 18 – 19/8

Follow-me-to-couple

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα αναλάβετε μία υποχρέωση, όπου θα έχει να κάνει με την προσωπική σας ζωή. Οι καταστάσεις θα είναι πιο ομαλές και [βατές], ιδίως την Κυριακή, όπου ο Ερμής σε ορθή πλέον πορεία συνεχίζει να βρίσκεται στον Λέοντα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το γεγονός ότι ο Ερμής παύει να βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, σας κάνει να παίρνετε σωστές αποφάσεις, κυρίως για θέματα που αφορούν το οικογενειακό περιβάλλον. Τα οικονομικά σας, θα έχουν καλές εξελίξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι συνθήκες αρχίζουν να αλλάζουν προς το καλύτερο και αυτό σας κάνει να αισιοδοξείτε. Ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία, και αναλαμβάνει να τακτοποιήσει πολλές εκκρεμότητες που έχετε αφήσει. Μία μετακίνηση είναι πολύ πιθανή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε αρκετούς λόγους στο να σκέφτεστε το μέλλον με αισιοδοξία. Πολύ πιθανόν να προετοιμάζετε κάτι σημαντικό, που αφορά τον προσωπικό σας τομέα, ή ένα όνειρο ζωής. Το επόμενο διάστημα θα έχετε τα πρώτα θετικά σημάδια.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής από την Κυριακή σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας, στέλνει θετικά μηνύματα και ανανεώνει θετικά την καθημερινότητα σας. Οι αποφάσεις που θα πάρετε τώρα, θα έχουν πολλές πιθανότητες να είναι οι σωστές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής [πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας], επανέρχεται σε ορθή πορεία, βάζοντας στην άκρη τις αναβολές και τις καθυστερήσεις. Έτσι από την Κυριακή, θα έχετε να φροντίσετε θέματα που αφορούν την εργασία σας, την υγεία σας και τις προσωπικές επιλογές σας.

ΖΥΓΟΣ

Ένα διήμερο αρκετά ευχάριστο, εφόσον θα έχετε να συναντήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα και να χαρείτε το τελευταίο διάστημα του Καλοκαιριού. Η ορθή πορεία του Ερμή, επαναφέρει στην ζωή σας, πρόσωπα που είχατε να δείτε καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το διήμερο, θα έχετε να ασχοληθείτε με πολλά θέματα, που αφορούν την επαγγελματική σας πορεία. Τα κανάλια της επικοινωνίας σας ανοίγουν και εσείς απλά σχεδιάζετε το επόμενο διάστημα με πιο σωστές επιλογές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλά θέματα σας απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα και σας είχαν [πνίξει] οι ευθύνες. Θα έχετε τώρα την δυνατότητα με την ορθή πορεία του Ερμή, να προωθήσετε ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις, ενώ σε προσωπικό επίπεδο νιώθετε ότι κάτι αλλάζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το διήμερο, θα έχετε μία θετική στάση απέναντι στα προβλήματα σας. Οι συνθήκες θα ευνοήσουν τα οικονομικά σας σχέδια, αλλά και την συναισθηματική σας ηρεμία. Ένα ταξίδι προγραμματίζετε προσεχώς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ανάδρομός Ερμής ανήκει πλέον στο παρελθόν, εφόσον από την Κυριακή, θα έχετε την δυνατότητα να επαναπροσδιορίσετε πολλές υποθέσεις σας. Υπάρχουν σε εκκρεμότητα κάποιες συναντήσεις, που θα προγραμματιστούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ορθή πορεία του Ερμή, είναι ένα πολύ θετικό γεγονός, που θα φροντίσει σε βάθος χρόνου, καταστάσεις που είχαν καθυστερήσει. Πολύ καλή περίοδος για ταξίδια, επικοινωνία και πραγματοποίηση των ονείρων σας.

Αλεξάνδρα Καρτά

[Αστρολόγος – διαισθητική σύμβουλος]

τηλ. επικοινωνίας 6973232775

alex


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΓρήγορο Γλυκάκι: ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΚΑΚΑΟ!!!!
Επόμενο άρθροΤότε θα Ανοίξουν Τελικά τα Σχολεία τον Σεπτέμβριο
Αλεξάνδρα Καρτά [Αστρολόγος - διαισθητική σύμβουλος] τηλ. επικοινωνίας 6973232775