Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Η μεγάλη επιστροφή της Δούκισσας Νομικού! Η επόμενη κίνηση της…

Η μεγάλη επιστροφή της Δούκισσας Νομικού! Η επόμενη κίνηση της…

729c4d_1

Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί για το τηλεοπτικό μέλλον της Δούκισσας Νομικού!

Η όμορφη παρουσιάστρια όμως τηρεί σιγήν ιχθύος… Και αυτό δεν οφείλεται μόνο στο γεγονός ότι δεν θέλει να αποκαλύψει τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και στο ότι η Δούκισσα αυτή τη στιγμή βιώνει μια από τις ασχημότερες περιόδους της ζωής της. Ο θάνατος “χτύπησε” την οικογένεια της με τον άδικο χαμό του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ από ανακοπή πριν λίγο καιρό.

Ο 32χρονος κουνιάδος της Δούκισσας και αδερφός του άντρα της Δημήτρη Θεοδωρίδη, είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο δωμάτιο που διέμενε στο Κλίβελαντ όπου είχε ταξιδέψει για επαγγελματικό ραντεβού.

Η όμορφη παρουσιάστρια, έχει κάνει κάποιες συζητήσεις για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, αλλά προτεραιότητα της είναι η οικογένεια της και κυρίως ο σύζυγος της που βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Οι συζητήσεις και τα ραντεβού που αφορούν τα επαγγελματικά της τα έχει κάνει πολύ προσεκτικά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αφού το τελευταίο που θέλει η Δούκισσα, είναι να ταράξει περαιτέρω την οικογένεια της.

Η παρουσιάστρια λοιπόν είχε αρχικά συζητήσει για πρωινό Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1 αλλά η εγκυμοσύνη της, την έκανε να παγώσει το πλάνο!

Τώρα λοιπόν, αφού το συμβόλαιο της με το κανάλι του Αμαρουσίου είναι ακόμα ενεργό και δεν μπορεί να σπάσει πρέπει κάπως να… αξιοποιηθεί! Ωστόσο, το κόνσπετ για το πρωινό του ΣΚ το έχουν υποσχθεί στην Μαρία Μπεκατώρου! Επομένως η Δούκισσα Νομικού θα πρέπει να αξιοποιηθεί σε άλλο πλάνο! Ποιο είναι όμως αυτό;

Οι συζητήσεις αφορούν ένα μουσικό show το οποίο θα βγει στον αέρα όμως μετά τον Νοέμβριο! Ανυπομονούμε να δούμε τη Δούκισσα ξανά στις οθόνες μας!

Και μην ξεχνάτε να κάνετε like στη σελίδα μας στο facebook  να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμα:

Ο γιος της Μενεγάκη έκανε το πιο extreme κούρεμα!

Γάμος βόμβα στην ελληνική σόουμπιζ! Αγαπημένο ζευγάρι όρισε ημερομηνία!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗyouweekly.gr
Προηγούμενο άρθροΈτοιμο σε λίγους μήνες το Μουσείο Τσιτσάνη
Επόμενο άρθροΞέρεις τι πραγματικά κάνει το smartphone σου στο παιδί σου;