Αρχική ΖΩΔΙΑ Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια | ΔΕΥΤΕΡΑ 20/9

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια | ΔΕΥΤΕΡΑ 20/9

astra

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα έχετε την δυνατότητα, να συνδυάσετε εργασία αλλά και οικογένεια. Αφήστε στην άκρη την απαισιοδοξία, είναι καιρός για στοχευόμενη δράση.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα ολοκληρώσετε πολλές υποχρεώσεις και σίγουρα θα έχετε την δυνατότητα να σκεφτείτε τα επόμενα βήματα σας. Οικονομικές αναστατώσεις, που δεν έχουν διάρκεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ήρθε ο καιρός να πάρετε αποφάσεις και να δείτε τα πράγματα με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Αυτό που πρέπει να ελέγχετε, είναι η ευκολία που λέτε πράγματα στους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλά νέα στα οικονομικά και ακόμη καλύτερα σε θέματα που αφορούν την εργασία σας. Η εβδομάδα, σας δίνει προβάδισμα σε πρακτικά θέματα.

ΛΕΩΝ

Ένα βάρος επιπρόσθετο, αυτό του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο σας, σας απαλλάσσει παντελώς. Φροντίστε να έχετε δίκαια αιτήματα προς τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την περίοδο ξεχωρίζετε με ότι και να κάνετε. Η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία, διευκολύνει τα πλάνα που έχετε σχεδιάσει για το μέλλον σας.

ΖΥΓΟΣ

Ήρθε ο καιρός να κάνετε τις αλλαγές σας, μέσα στο φιλικό σας περιβάλλον. Κάτι που σας προκαλούσε δυσφορία, ή δεν ταίριαζε με τον χαρακτήρα σας, θα αποδυναμωθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα πρωταγωνιστήσετε σε μία προσωπική υπόθεση. Έχετε πάρα πολλούς λόγους να νοιώθετε την νίκη σας, σε μία περίοδο που κάποιοι σας είχαν αμφισβητήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει περισσότερο δραστήριους σε ότι αφορά το ταξίδια και πνευματικές εργασίες. Ο Ερμής σε ορθή πορεία βοηθά σημαντικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποια ανησυχία σήμερα, θα σας κάνει να χάσετε το κέφι σας. Μην εμπιστευτείτε την γνώμη αγαπημένων σας προσώπων, που χωρίς να το θέλουν, θα σας αποδιοργανώσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Διαχειριστείτε σήμερα πιο προσεκτικά τα οικονομικά σας, προσέξτε τα έξοδα και κινηθείτε πιο σταθερά στα επαγγελματικά. Τα συναισθήματα σας, βρίσκονται σε μία συνεχόμενη [πάλη].

ΙΧΘΥΕΣ

Οι σκέψεις σας γίνονται πιο συγκεκριμένες για μια επαγγελματική πορεία. Κινηθείτε σήμερα περισσότερο σε πρακτικά θέματα, γιατί οι συναισθηματικές σας ανάγκες, περιπλέκονται αρκετά.

Αλεξάνδρα Καρτά

[Αστρολόγος – διαισθητική σύμβουλος]

τηλ. επικοινωνίας 6973232775

alex


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΘα σου «βγάλει” την Παναγία: Αυτό το Ζώδιο δεν θα σε αφήσει σε ησυχία με τη ζήλια του!
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίες Προβλέψεις: Η περίοδος αυτή χαρακτηρίζεται από την άψογη συνεργασία συναισθήματος και πρακτικού νου
Αλεξάνδρα Καρτά [Αστρολόγος - διαισθητική σύμβουλος] τηλ. επικοινωνίας 6973232775