Αρχική ΖΩΔΙΑ Εβδομαδιαίες Προβλέψεις: Η περίοδος αυτή χαρακτηρίζεται από την άψογη συνεργασία συναισθήματος και...

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις: Η περίοδος αυτή χαρακτηρίζεται από την άψογη συνεργασία συναισθήματος και πρακτικού νου

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

[Η περίοδος αυτή χαρακτηρίζεται από την άψογη συνεργασία συναισθήματος και πρακτικού νου].

ΚΡΙΟΣ

Οι μέρες αυτές θα σας δώσουν μία ώθηση, στο να ασχοληθείτε περισσότερο με την επαγγελματική σας πορεία. Η Πανσέληνος στις 26/8, στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βρει σε μία συναισθηματική ολοκλήρωση, μέσω κάποιων αποφάσεων που έχετε πάρει για την προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Την περίοδο αυτή, θα έχετε την δυνατότητα, να ισορροπήσετε παλιές και νέες καταστάσεις προς όφελος σας. Η Πανσέληνος στο τέλος της εβδομάδας, κεντρίζει το ενδιαφέρον σας, για σχέσεις, φιλίες, συνεργασίες. Μία γνωριμία, θα σας δώσει την αίσθηση της πληρότητας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επαγγελματικά θέματα έχουν αρχίσει να σας προβληματίζουν έως το τέλος της εβδομάδας, όπου και παίρνετε δραστικές αποφάσεις. Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων, ολοκληρώνει [επιτακτικά], εκείνα που το προηγούμενο διάστημα θέλατε να κρύψετε ή να αγνοήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε την αίσθηση ότι πολλά πράγματα θα ολοκληρωθούν το επόμενο διάστημα και μάλλον δεν έχετε άδικο. Η Πανσέληνος στις 26/8, στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σας δώσει την δυνατότητα να ξεχωρίσετε πολλές καταστάσεις που είχατε [μπλέξει] στο μυαλό σας.

ΛΕΩΝ

Την περίοδο αυτή θα ανακαλύψετε ότι, κάποια πρακτικά και οικονομικά θέματα, κρύβουν κάτι από το παρελθόν. Έτσι η Πανσέληνος στις 26/8, στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σας αναστατώσει λόγο κάποιων οικονομικών εμπλοκών που έχετε, με άλλα άτομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ήρθε η στιγμή να εστιάσετε την προσοχή σας, σε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Η Πανσέληνος στις 26/8, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας καλεί να σκεφτείτε την πορεία μιας σχέσης και να αποφασίσετε για τις συναισθηματικές σας ανάγκες.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε μία συγκεχυμένη άποψη για κάποια πρακτικά θέματα, που αποτελούν την καθημερινή σας διαβίωση. Έτσι στο τέλος της εβδομάδας, θα έχετε παρασκηνιακές καταστάσεις, που όμως θα σας αποκαλύψουν πολλά πράγματα, από εκείνα που [θέλατε] να αγνοείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βρίσκεστε σε μία περίοδο που θα προωθήσετε πολλά θέματα να [δουλέψουν] για δικό σας όφελος. Η Πανσέληνος στους Ιχθύες, στο τέλος της εβδομάδας, με την εμπλοκή θετικών πλανητικών επιρροών, θα αναδείξει και θα προωθήσει, εγχειρήματα που άλλοτε σας φαίνονταν αδιανόητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την περίοδο νοιώθετε ότι έχετε πολλούς λόγους να αισθάνεστε καλά. Στο τέλος της εβδομάδας, θα έχετε θετικά νέα για μία οικονομική συμφωνία, ή κάποια επαγγελματική πρόταση. Η Πανσέληνος στους Ιχθύες, σας φέρνει κοντά με την οικογένεια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε σε μία περίοδο αλλαγών, κάτι που σας κάνει να αισθάνεστε άβολα. Βέβαια η θετική επιρροή του Κρόνου, [πλανήτη κυρίαρχου του ζωδίου σας], με την Πανσέληνο στο ζώδιο των Ιχθύων στο τέλος της εβδομάδας, φροντίζει την ψυχική σας ηρεμία, μέσα από τα [κεκτημένα] σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε μία πολύ ιδιαίτερη περίοδο να διανύσετε, εφόσον το σύμπαν έχει αρχίσει να σας φροντίζει, μετά από τις ανατροπές του Καλοκαιριού. Η Πανσέληνος στις 26/8, θα προστατέψει τα οικονομικά σας, βάζοντας μία σειρά σε παλιές εκκρεμότητες.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι συντροφικές και συναισθηματικές σχέσεις, απογειώνονται αυτή την περίοδο και εσείς νιώθετε ότι όλα περιστρέφονται γύρω από σας. Φροντίστε να είστε έτοιμοι για κάποιες αλλαγές, που η Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο, στις 26/8, θα φέρει στο κατώφλι σας.

Αλεξάνδρα Καρτά

[Αστρολόγος – διαισθητική σύμβουλος]

τηλ. επικοινωνίας 6973232775

alex


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΤι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια | ΔΕΥΤΕΡΑ 20/9
Επόμενο άρθροΌταν ο Αλκίνοος Ιωαννίδης χόρευε δίπλα στην Έφη Σαρρή, την Άντζελα και την Στανίση
Αλεξάνδρα Καρτά [Αστρολόγος - διαισθητική σύμβουλος] τηλ. επικοινωνίας 6973232775