Αρχική ΘΕΑΜΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Θριαμβευτική πρεμιέρα για τον Τσάρλι Τσάπλιν στο θέατρο Ακροπόλ ο Θανάσης Τσαλταμπάσης...

Θριαμβευτική πρεμιέρα για τον Τσάρλι Τσάπλιν στο θέατρο Ακροπόλ ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μιλάει αποκλειστικά στο Koitamagazine

Η πολυσυζητημένη παράσταση Τσάρλι Τσάπλιν έκανε την πρεμιέρα της! Μια παράσταση που απασχόλησε αρκετά και που ο κόσμος τόσο πολύ περίμενε να δει, κατέκτησε το πλήθος με θετικές κριτικές από ανθρώπους του θεάματος.

Φωτογραφίες: Γιάννης Βλασερός

Πολλοί πιστοί φίλοι και λάτρεις του θεάτρου έδωσαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα στον Θανάση Τσαλταμπάση ο οποίος συγκλόνισε με την ερμηνεία του! Όλος ο θίασος στάθηκε επάξια στην σκηνή του αρχοντικού Ακροπόλ και συγκίνησε μέσα από την θρυλική ιστορία του «μύθου» για το βουβό κινηματογράφο, Τσάρλι Τσάπλιν.

Το βραβευμένο έργο του Daniel Colas Τσάρλι Τσάπλιν, μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε στο Παρίσι, ανέβηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο θέατρο Ακροπόλ , στις 6 Νοεμβρίου, σε μετάφραση του Αντώνη Γαλέου και σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια.

Στο έργο ξεδιπλώνεται με αριστουργηματικό τρόπο και καταιγιστικό κινηματογραφικό ρυθμό όλο το παρασκήνιο της μυθιστορηματικής ζωής του αγαπημένου σε όλη την υφήλιο αλητάκου Σαρλώ, που στιγμάτισε την εξέλιξη του παγκόσμιου κινηματογράφου.

Πολλοί ηθοποιοί, σκηνοθέτες, δημοσιογράφοι κι άνθρωποι του χώρου της τέχνης, τίμησαν στην πρώτη παράσταση και συνάμα πρεμιέρα όλους τους συναδέλφους τους που συμμετείχαν στο έργο και μίλησαν με εγκάρδια λόγια γι’ αυτήν την δουλειά.

Συγκλονιστικός ήταν ο κύριος Γιώργος Κωνσταντίνου ο οποίος είχε τον ρόλο του αστυνομικού Χούβερ που κυνηγούσε για χρόνια τον Τσάπλιν. Η κυρία Μαρίνα Ψάλτη η οποία υποδυόταν την μητέρα του, έδωσε πολλές στιγμές συγκίνησης στους θεατές καθώς έδειξε πως ο ρόλος της «μάνας» είναι αξία ανεκτίμητη σε όλες τις συνθήκες της ζωής. Όλοι οι ηθοποιοί όπως ο Χρήστος Σπανός ο οποίος υποδυόταν τον αδερφό και μάνατζερ του Τσάρλι Τσάπλιν ,

η Τζένη Θεωνά που είχε τους ρόλους των δύο συντρόφων του και ο Σωκράτης Πατσίκας ο οποίος ήταν ο πρώτος παραγωγός που στήριξε και ανέδειξε αυτό το ταλέντο, πρόσφεραν με την ερμηνεία τους το καλύτερο αποτέλεσμα.

Δυνατή στιγμή συγκίνησης, ήταν το πρώτο χειροκρότημα… Όταν έπεσε η αυλαία και βγήκαν στη σκηνή όλοι οι ηθοποιοί και οι συντελεστές του έργου, τους οποίους και ανέφερε έναν έναν ο πρωταγωνιστής της παράστασης Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Τα πρώτα του συναισθήματα και λόγια γι’ αυτήν την πρεμιέρα μοιράζεται μαζί μας ο γνωστός ηθοποιός και σας τα παρουσιάζουμε…

Εζησα στιγμες ευτυχιας και συγκινησης επανω στη σκηνη!

Ποια τα συναισθήματά σας από το πρώτο λεπτό πάνω στη σκηνή, μέχρι το πρώτο ζεστό χειροκρότημα κατά την έκβαση της παράστασης;
Υπήρχε μεγάλη αγωνία! Ήμουν συγκρατημένος γιατί πίστευα ότι θα πάνε όλα καλά αλλά και πάλι είχα αγωνία για το αν όλα αυτά τα συναισθήματα που μου βγάζει αυτός ο ρόλος, αυτό το έργο περάσουν κι απέναντι στον κόσμο! Ήθελα αυτή η μαγεία της ιστορίας του Τσάρλι Τσάπλιν να περάσει και στους θεατές, όταν είδα να συμβαίνε αυτό μέσα από το χειροκρότημά τους κι αργότερα από τα θετικά σχόλια, κατάλαβα ότι το πετύχαμε κι ένιωσα ακόμη περισσότερη χαρά! Έζησα στιγμές ευτυχίας και συγκίνησης επάνω στη σκηνή!

Ακομη δεν σταματαω να λαμβανω μηνυματα και τηλεφωνηματα αγαπης

Έδωσαν το παρών τους πολλοί συνάδελφοί σας, ηθοποιοί σκηνοθέτες, άνθρωποι του χώρου, πώς το εισπράττεις αυτό;
Με μεγάλη χαρά! Ακόμη δεν σταματάω να λαμβάνω μηνύματα και τηλεφωνήματα αγάπης από γνωστούς μου και από ανθρώπους που δεν έχουμε μιλήσει ποτέ κι όμως βρήκαν το τηλέφωνό μου να με πάρουν για να με συγχαρούν! Το ζω πρώτη φορά όλο αυτό τόσο έντονα και πραγματικά νιώθω ευτυχισμένος που υποδύομαι αυτόν τον ρόλο στη καριέρα μου.
Οι δικοί σας άνθρωποι τι σας είπαν μετά την παράσταση;
Οι γονείς μου λείπουν Θεσσαλονίκη και θα έρθουν μέσα στις γιορτές για να απολαύσουν και το έργο. Μου είπαν θετικά λόγια υποστήριξης, μιας και αρκετοί τους φίλοι ήρθαν στην παράσταση και τους μετέφεραν το κλίμα. Η αδερφή μου πάντως που ήταν εδώ, δε σταμάτησε να κλαίει από συγκίνηση από ότι μου είπε.
Σας ευχόμαστε πολλές ακόμη επιτυχίες και να περνάτε σε κάθε παράσταση σαν ένα πάρτι απόλαυσης και χαράς!
Ευχαριστώ πάρα πολύ από καρδιάς για την στήριξή σας και την αγάπη σας! Βλέπω ότι το περιοδικό σας κάνει καλά τη δουλειά του γιατί έχει ανθρώπους που αγαπάνε αυτό που κάνουν. Να το γράψετε αυτό γιατί το πιστεύω και σας το λέω…

Μια παράσταση που ακροβατεί ανάμεσα στο γέλιο και στο δάκρυ και που μπορεί να δώσει μέσα από τις στιγμές της ζωής του Τσάρλι Τσάπλιν και του Σαρλώ του, πολλά συναισθήματα, αρκετή ψυχαγωγία και δυνατά παραδείγματα που ο καθένας έχει να λάβει για τους δικούς του λόγους…

Όλοι οι άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου στην πρεμιέρα του Τσάρλι Τσάπλιν…. 

Μέρες και ώρες παράστασης:
Δευτέρα 20.00
Τρίτη 21.00
Κυριακή 21.15
(Διάρκεια παράστασης 120′ λεπτά)
Τιμή κανονικού εισιτηρίου 16 ευρώ και 13 ευρώ το μειωμένο.
Κρατήσεις: 2103648303 (ώρες ταμείου: 10.00-22.00)
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων – Επικοινωνία: Μαρκέλλα Καζαμία

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΟι 9 τροφές που κάνουν καλό στην υγεία και στην…τσέπη μας!!!
Επόμενο άρθροΠαράξενα και θεότρελα γεγονότα!