Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ My Style Rocks 2: Απίστευτος ψυχολογικός πόλεμος σε παίκτριες! «Βγες και ξεκατινιάσου...

My Style Rocks 2: Απίστευτος ψυχολογικός πόλεμος σε παίκτριες! «Βγες και ξεκατινιάσου αλλιώς…» Καταγγελία!

32782e_2

Άνοιξαν τα στόματα και στο Vanda’s έχουμε όλο το διάλογο φωτιά!
Η φτώχεια φέρνει γκρίνια. Στο παιχνίδι έχουν απελπιστεί με τα νούμερα τηλεθέασης και έχουν αρχίσει την μουρμούρα.

Συσκέψεις επίσης συσκέψεων γίνονται στο κανάλι προκειμένου να διαπιστωθεί τι πηγαίνει στραβά και από 20 και 25% πέρσι τώρα φτάνει το My Style Rocks με το ζόρι στο 11% .

Σας έχω καυτό ρεπορτάζ από τα παρασκήνια του My Style Rocks κατευθείαν στο Vanda’s blog στο Youweekly.gr. Ξεκινάμε και θα εκπλαγείτε με αυτά που κάνουν πίσω από τις κάμερες οι υπεύθυνοι του παιχνιδιού.

Μία τους φταίει η Κωνσταντίνα, η οποία μιλάει πολύ. Μια η επιτροπή που δεν είναι καυστική. Μια η σκηνοθεσία που δεν έχει γρήγορα πλάνα. Τους φταίει ο σκηνοθέτης και ο αρχισυντάκτης που δεν μαζεύουν την Σπυροπούλου όταν ανοίγει το στόμα και δεν το κλείνει…

63f803_4

Τώρα διαπιστώνουν ότι φταίνε οι παίκτριες,οι οποίες μιλάνε χαμηλά, δεν εκτίθενται, δεν προσβάλλουν η μία την άλλη και γενικά είναι πολύ ευγενικές και πολύ χαμηλών τόνων. Και επειδή η παραγωγή δεν μπορεί να τρίξει τα δόντια για να γίνει καλύτερη η Σπυροπούλου ή τα μέλη της επιτροπής έχουν αποφασίσει να ασκήσουν τρομερό ψυχολογικό πόλεμο σε συγκεκριμένες κοπέλες στις οποίες θέλουν να φορέσουν οργανωμένα ρόλους προκειμένου το παιχνίδι να γίνει περισσότερο ριάλιτι και λιγότερο παιχνίδι μόδας.

Πιέζουν λοιπόν τα κορίτσια για να αποκτήσουν το ρόλο της κακιάς, το ρόλο της καλής, το ρόλο της ταλαιπωρημένης,το ρόλο της σεξοβόμβας,το ρόλο της κακιάς μάνας, το ρόλο της κακιάς ντίβας. Πιάνουν τα κορίτσια στα παρασκήνια και μεταξύ αστείου και σοβαρού τους προτείνουν να γίνουν πιο αληθινές πιο ελεύθερες.

Συγκεκριμένα κοπέλα καταγγέλλει στο Youweekly.gr ότι άνθρωπος της παραγωγής της είπε:

«Θέλεις μωρό μου να κάνεις καριέρα,πρέπει να εκτεθείς πρέπει να εξευτελιστείς πρέπει να σε συζητάνε στο internet στα περιοδικά στην τηλεόραση… Βγες και ξεκατινιασου, βγες να κάνεις την διαφορά, μόνο έτσι θα επιβιώσεις αλλιώς σε βλέπω να φεύγεις πολύ γρήγορα,υπάρχουν κι άλλες κοπέλες μπορούν να παίξουν αυτούς τους ρόλους»

Έχω την εντύπωση ότι αν συνεχιστεί η κατρακύλα στο παιχνίδι και στα νούμερα τηλεθέασης πολύ γρήγορα θα βάλουν τις διαγωνιζόμενες να παίξουν ξύλο μέσα στο στούντιο. Θυμηθείτε αυτό που σας το γράφω.


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗyouweekly.gr
Προηγούμενο άρθροO Τόνι Σφήνος Χωρίς Περούκα !!
Επόμενο άρθροΓάμος Μπόσνιακ- Ρέμου: Μια ανάσα πριν το γάμο! Ποιο είναι το τραγούδι που θα ανοίξει τον πρώτο χορό;